Сполучливи имитации на маркови парфюми - 18

• 170 015
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
В "Парфюмни размисли и страсти",потърси с търсачката за "Рокличката".Имаше мнения за нея мисля достатъчно.И аз за Манифесто на Роксан съм получавала много комплименти докато го имах. Heart Eyes Трайност и шлейф,прекрасни.

# 61
Познавате ли добри имитации на D&G Femme, The one или juicy couture?

Да споделя за рефанската Лолита, прекрасен аромат на виолетки. На моята много суха кожа издържа по цял ден и получавам постоянно комплименти за него.

# 62
Познавате ли добри имитации на D&G Femme, The one или juicy couture?

Да споделя за рефанската Лолита, прекрасен аромат на виолетки. На моята много суха кожа издържа по цял ден и получавам постоянно комплименти за него.

За  Си Лолита 184 ли става въпрос?

# 63
  • Бургас
Винаги себе си,чак сега видях,че питаш за Рефанската черна рокля,а аз те пратих в парфюмната тема,соории Blush В доста от темите е обсъждан този парфюм,пак с търсачката потърси има доста мнения. Кроела,виж D&G Femme на Ди Енд Пи,а The one ми се стори добър на Баргело.

# 64

Коя фирма има имитация на Si Lolita?

# 65
Ayaska, Рефан имат Си Лолита номер 184.
Брайт Кристъкл, аз искам да прегледам мнения и за парфюма по принцип, така че разглеждам навсякъде. Благодаря, че ме ориентира. Още не съм получила пратката с парфюмите, предвид времето може и да не е днес.............

# 66
Момичета, и аз това щях да ви помоля, просто повече уточнявайте парфюмите или поне имената им и марката /не искам номерата на фирмите, ще си ги потърся сама в списъците на 1 стр.  Hug/. Но този Лолита за пръв път го чувам и ще трябва да преровя навсякъде и всичко, докато го намеря... пък ако има и друго подобно име, много ще се чудя. А така, с повече инфо - името на парфюма и евентуално марката, ще е много по-лесно.

С най-добри чувства го казвам, да не се обидите сега, но нали е тема за мнения и съвети и така няма да се пита излишно /както в случая още 2-3 поста с уточнения дали е еди-кой-си  Blush/

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:24 от 6tastliva

# 67
  • Бургас
Дами,Рефан нямат имитация на Si Lolita.Номерът е 308 и е версия на този парфюм на Лемпика-http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempicka-456.html Усещат се много натрапчиво виолетките,съчетани с ванилия и череша,както и много женско биле.Този аромат е твърдо за големи почитатели на виолетки. Flutter

# 68
И аз доста се очудих, че рефан го предлагат, но наистина го няма при тях. 184 е Black XS Aphrodisiac, който имам.

# 69
Ами съжалявам. Преди една седмица от Рефан ми пратиха списък с парфюмите и 184 пише, че е Си Лолита. Явно техните са стари.  Peace Сега като получа новата пратка ще видя какъв списък ще ми пратят.
И междувременно питах в онлайн магазина и те твърдят, че 184 винаги е бил Si Lolita. Много интересно....Там не би ли трябвало да са най- актуални> newsm78

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 15:18 от Винаги себе си

# 70
  • София
Големи глупости пишат от Рефан.  ooooh! По бърза справка във Фрагрантика с дадените нотки за аромат 184 в страницата на Рефан, отговаря само Black XS Aphrodisiac. Si Lolita, ама друг път.  Twisted Evil

# 71
Точно това обсъждаме и с  Винаги себе си. Също така от сайта са й казали, че има само един Black XS под номер 406 който е мъжки.  И списъка е много странен- фигурират най-новите парфюми, но доста от другите липсват като намера. Ако Винаги  няма против мога да го прикача тук.

# 72
Сега ми идва да им напиша дълго съобщение на Рефан, ама не ми се занимава. Извинявам се, че се заблудих и аз! Hug
Разбира се, може да качиш списъка.

# 73
Скрит текст:

# 74
Ayaska, Рефан имат Си Лолита номер 184.
Имаха го! Преди доста време /повече от 5 години!/. Купувала съм си го, беше разкошна имитацията. Много отдавна е спрян и сега на негово място има друг аромат.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт