Сполучливи имитации на маркови парфюми - 18

• 170 041
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Благодарение на тази темичка и вашите насоки открих и моите аромати.Преди седмица си взех от Рефан Hipnotic poison,а днес и Night tresor,от 100мл,който е 120 капки.Супер траен е,следобяд се напръсках и още го усещам.Другият ми е от 55мл,той не държи толкова,но и двата аромата са страхотни.

# 76
  • в къщи
да знаете има ли някаква имитация на Parisienne
Yves Saint Laurent

# 77
  • София
Има, на Degaje.

# 78
  • София
Момичета, имате ли впечатления от тези две марки имитационни парфюми: едната е френска Urban Behaviour Parfums, а другата е испанска CARAVAN.

# 79
Момичета, онзи ден минах през Парфен да тествам Отровното момиче на Диор и Музата на ЕЛ. Музата има съществена разлика с тази на Баргело, сама по себе си като аромат е хубава, но не мога да кажа нищо за близост. Тествах я на блотерче. Отровното момиче като аромат почти не се различава от версията на Заг обаче трайността му е убийствена  Shocked на 11 януари вечерта минах през магазина, къпала съм се два пъти и китката ми още ухае ...  #Crazy

# 80
Момичета, онзи ден минах през Парфен да тествам Отровното момиче на Диор и Музата на ЕЛ. Музата има съществена разлика с тази на Баргело, сама по себе си като аромат е хубава, но не мога да кажа нищо за близост. Тествах я на блотерче. Отровното момиче като аромат почти не се различава от версията на Заг обаче трайността му е убийствена  Shocked на 11 януари вечерта минах през магазина, къпала съм се два пъти и китката ми още ухае ...  #Crazy
Какви са цените на Парфен?

# 81
  • Deutschland
Никак не са евтини Парфен, ама след описанието на Виктория ще си взема Момичето. В Пловдив има ли? Може да е писано, ама кой ти помни

# 82
Има в новия мол на Марково тепе.

Цените са:

30мл-15лв
50мл- 21лв
100мл-30лв

Аз имам от онези малки тестерчета на Отровното Момиче от Заг, но нещо не ми е трайно колкото ми се иска. Изкарва около 3-4 часа, а оригиналът до колкото помня е атомна бомба откъм трайност. Така че май и аз ще забърша едно от Парфен.

# 83
От днес имам три нови Рефана. Рокличката, Клое и Ричи Ричи. Чудесни и трите. Получих и подарък от сайта на Рефан лосион за тяло. Сега ще си взема един душ и ще се понапръскам с Черната рокля на Герлен, да видим как ще се държи......... Rolling Eyes

# 84
  • София
Аз пак да питам - момичета, имате ли впечатления от тези две марки имитационни парфюми: едната е френска Urban Behaviour Parfums, а другата е испанска CARAVAN.

# 85
  • София
Izoma, за първата е писано в темата преди време. Потърси в гугъл или използвай търсачката на форума.  За втората не се сещам да е писано.  Peace

# 86
Момичета, знаете ли оригинала на това парфюмче -
LA RIVE SWAROVSKI PRESTIGE - "Beauty" ? Благодаря предварително  Heart Eyes

# 87
Момичета, знаете ли оригинала на това парфюмче -
LA RIVE SWAROVSKI PRESTIGE - "Beauty" ? Благодаря предварително  Heart Eyes

Според фрагрантика е сходен на Armani - Si. Simple Smile

# 88
Благодаряя  многоо, отдавна търся оригинала Hug Парфюмчетата "La Rive" са много добри имитации, на ниска цена, трайни са ... харесвам ги много  Two Hearts

# 89
Парфюмчетата "La Rive" изобщо не са трайни според мен. Говорим за трайност под половин час... Sad

Общи условия

Активация на акаунт