Сполучливи имитации на маркови парфюми - 18

• 170 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, някой знае ли коя имитация на L`Imperatrice е най-сполучлива? Харесвам парфюмчето и ми се иска да си взема, но нямам представа за трайност и близост до оригинала.

# 91
Парфюмчетата "La Rive" изобщо не са трайни според мен. Говорим за трайност под половин час... Sad
За съжаление, трябва да се съглася. Имат добри копия, но откъм трайност са тотал щета. Имах тяхно копие на Идола на Армани, докарали са го откъм близост, ноо...Вече го ползвам да пръскам в гардероба.

# 92
  • Бургас
Илиана,виж "Императрицата" във версията на Рефан и Заг.За тази на Заг ти гарантирам за перфектна близост до оригинала,трайността на моята кожа беше потресаващо добра за такъв тип парфюм. Flutter Flutter Flutter

# 93
  • София
Благодаря, ще тествам Заг, дано и при мен е така траен Simple Smile

# 94
Момичета, виждам че Парфен имат La nuit tresor, някой дали го е пробвал как от към близост с оригинала и трайност. А относно Парфен имам Tresor midnight rose, при мен трайността сигурно е над 10 часа, питали са ме с какъв парфюм съм Laughing Него имам благодарение на мненията Bright Crystal  bouquet Чудесен е!

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 21:47 от Evelin78

# 95
Днес сутринта се напръсках с la vie est belle на Рефан и съм просто изумена колко време издържа.  #Crazy На моята ужасно суха кожа през зимата най-много ми е издържал the one (оригиналът), но след днес си имам нов любимец Heart Eyes . Сутринта се напръсках към 8 и цял ден си го усещам около мен, в момента още го усещам. Не е 100% като оригинала, но имитацията е прекрасна. Толкова съм щастлива, че най-накрая открих парфюм, траещ по-дълго от 3-4 часа.
 Освен това днес си поръчах Среднощната розичка на Баргело от олх, в чийто оригинал съм влюбена. Надявам се да са близки и да е траен, ще пиша като пристигне.
 Отнякъде изрових мостра от ензо на Juicy couture viva la juicy gold couture и толкова много комплименти не съм получавала никога за парфюм  Blush , обмислям оригинала. Вие какво ще кажете за него?
Приятна вечер! Hug

# 96
Момичета, искам да споделя за Far away - Avon. Много, много съм доволна!

Много силен и наситен аромат. Всичко, което ми написахте за него в предната тема, когато попитах е абсолютно така. Супер траен от 8 часа нагоре, много наситен, просто няма измирисване. А как надделява над студа, просто нямам думи...Идеален за времето в момента.

Нареждам го по трайност в категорията на Rare Pearls - Avon.

Ароматът за мен е прекрасна комбинация от ванилия и сандалово дърво,типично ориенталски. Усещам лека препратка към класическото дамско Готие...Ако някой го харесва, нека да погледне и този аромат.

# 97
 allforone, за най-стария парфюм ли става въпрос? Защото има и други серии като Gold.

# 98
allforone, за най-стария парфюм ли става въпрос? Защото има и други серии като Gold.

Да, за най - стария става дума. Far away Gold не съм го имала, но имаше добри отзиви и за него. В момента не се предлага обаче.

Ето за този съм писала...

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Far-Away-4908.html

# 99
 allforone, благодаря  bouquet. Аз имам голд и е по-лек от класическия. Траен е на моята суха кожа. Аз, която не харесвам много сладки парфюми, с удоволствие си го пръскам.

# 100
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ. Някъде в темата бях чела, че Баргело са направили щанд в Кауфланд на Пещерско шосе в Пловдив - съществува ли този щанд, че ми е доста далеч за да ида просто на разходка в тези снегове до там, а ми трябва Модерната муза на Баргело до събота за подарък. Ако имате идея и за онлайн поръчка също приемам .  Hug

# 101
# 102
  • София
Още едно предложение - http://www.bargello.ws/product.php?pid=327

# 103
  • Бургас
О,във втория сайт отново били налични парфюмите,отдавна не бях проверявала.Аз ти препоръчвам да го поръчаш от точно този сайт.Бързи са и мъжа/защото на мен ми се обади мъж/ е много любезен по тел. Mr. Green Веднага изпращат парфюмите,още на другия ден беше при мен.

# 104
  • София
Да, аз също се изненадах приятно онзи ден.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт