Хлапе, поговори с родителите ти, явно си единственото разумно същество в семейството или което е останало от него.
Нека правят каквото искат но без да те въвличат в похожденията си и интимния им свят.
Защо те занимават кой е новия на майка ти и лиглата на баща ти??? Че и с кой ще живееш
Моя син е колкото теб и непрекъснато се стреми да ни събира с майка му. И му се получава
Но аз много говоря с него, много време му отделям. Хойкането ми на разведен мъж не е за сметка на времето с него и не го запознавам с тая и оная фльорца. Де да знам, поговори с баща си, според мен, провокирай го към разговор, изведи го навън без лиглата му, обясни му как се чувстваш...
Те говорят ли с теб? Питат ли те за мнението ти? Разговора с един тийн е много готин щото хем е голям вече хем си казва каквото му е на сърцето
Един 15-годишен тийн има много по-голяма нужда от чувство за семейство, съпричастност и подкрепа от едно 5-годишно дете
Тук мамите подхвърлят някакви захаросани форумни сериали как от новите връзки на родителите щели да се народят деца, братчета и сестричета и ще се гушкате и заедно ще литнете в небето... Бе вие нормални ли сте??? И това давате за пример на 15-годишно момиче??? Че какъв пример му давате??? Че ще роди от единия мъж и после от следващия и ще събира всички деца от всички бащи???
Отчайвате ме понякога