С какво ви дразнят свекървите- 74

• 72 147
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Не ми се мисли когато този млад свекър поостарее и наистина го налегнат разни болежки какво ще е от страна на съпругът.

# 376
Dobra, много добре го каза, това което днес правиш защото си "мъжко момиче" утре може да се превърне в неизменно положение. Забих аз на тези дърва.
 Аз също все се спусках и мога доста неща, но се научих, че жената е жена. Няма да се катеря и крушка да сменя, ако мъжа ми е наоколо. В твоят случай мъжът ти, за да пожали баща си, не е пожалил теб. Не бил съгласен ти да мъкнеш, ама но не направил по въпроса.
 Сигурно ти е добро момчето, но от тези, които си патят от добротата. Явно таткото е голям глас и винаги ще стои между вас, ако не вземеш кардинални мерки.

# 377
Ти също не четеш, а интерпретираш зърнатото по диагонал.
Момчето иска не да се върне, за да разхожда баща си, а да придвижи работата си по- близко, при положение че баща му се обездвижи...
Айде бе, млад човек, който си лежи по цял ден от мързел, и се чуди кога да почне с пийването. На 54 ще го гледат като инвалид, глезотии.

А може би иска да се прибере при любимата съпруга, а бащата е само повод.
Казва си точно за какво се прибира, пък вие си измисляйте причини.

Така или иначе остава там, което е и правилното решение, щом ножът е опрял до кокъла. Сега дано съумее да организира нещата при нея, така че да не се чуди дърва ли да влачи, на баща му ли да слугува. Вместо дядото като мъж да ги върши тези неща, още повече, че и не работи на тези млади години, той й легнал на ръцете, заедно с бебето, че и синът му щял да спре работа заради него Crazy

Стига, бе, толкова ти обясниха, че мъжът ти е кофти.
Така ни обяснихте в съседната тема, там много хубаво подредихте мъжете, оставили жените си да влачат торби и дърва  Peace

# 378
И когато години по-късно баща ми видя какво значи едно дете да има истински баща, обясни колко съжалява, че времето не може да се върне. Наваксва с внучката колкото може.
Но има бащи, за които не е късно, затова няма да спра да го повтарям, а който иска - да чуе.

Много е важно да разберем за баща ти.

# 379
  • София
Стига, бе, толкова ти обясниха, че мъжът ти е кофти.
АхЪ! Mr. Green
И докато е време да избяга при мама и тате, те да ѝ гледат детето, а тя да си намери принца на белия кон- запасан с престилка, изправен на задни лапи, гледащ я предано в очите.
Сирак- задължително!

# 380
  • волно калдъръмче
АхЪ! Mr. Green
И докато е време да избяга при мама и тате, те да ѝ гледат детето, а тя да си намери принца на белия кон- запасан с престилка, изправен на задни лапи, гледащ я предано в очите.
Сирак- задължително!
Колко мъка има по тоя свят   Confused

# 381
Не съм си и представяла розов живот,  американска мечта и пр. ... Това в трудните моменти човек има нужда от семейство,  на лесното всеки може да му бъде близък. .. Мъжа ми е жертвата в случая и за това не искам той да е потърпевш от цялата ситуация. .. За това и все отлагам досадното натякване. .. Страх ме е че на края ще се съсипе той за това че татко му е използвач а жена му му мрънка постоянно. ..

# 382
Трещерица и Не се сърди,  защо не си направите едно чатче да се разберете?
Аз влизам да видя още колко оправдания за съпруга си ще намери vilorakk.
Има една много мръсна категория домашно насилие чрез вменяване на вина. Но хайде да не разсъждавам излишно над разни синдроми.
Има си свои родители на 20 мин път, но седи да дундурка мързела щото половинката много страда  ooooh! И трепери двамата да не си помислят, че тя си е помислила да помисли за своя живот  Rolling Eyes
Vilorakk, на първо място си майка и дължиш на детето си най - доброто от теб. Да си ведра, усмихната,  а не кълбо от нерви. Аз не споря, че мъжа ти има добро сърце,  ти си знаеш. Но очевидно има върху какво да работите във взаимното уважение.

# 383
  • София
Има,я!
Какво ли е преживяла НСЧ, дори не мога и да предположа, а смея да кажа, че съм видяла много.

# 384
  • София
Не съм си и представяла розов живот,  американска мечта и пр. ... Това в трудните моменти човек има нужда от семейство,  на лесното всеки може да му бъде близък. .. Мъжа ми е жертвата в случая и за това не искам той да е потърпевш от цялата ситуация. .. За това и все отлагам досадното натякване. .. Страх ме е че на края ще се съсипе той за това че татко му е използвач а жена му му мрънка постоянно. ..

Ами не мрънкай! Кажи си мнението ясно и точно, аргументирано, без емоции, драми и обвинения.
И не знам дали мъжът ти те обича, обаче ти не се обичаш със сигурност. Да пренесеш 10 кубика дърва? Аз ако бях щях да извикам някой и да му платя, а пък на другата есен мъжът в къщата сам ще се сети какво трябва да се прави.

# 385
  • София

Има една много мръсна категория домашно насилие чрез вменяване на вина. Но хайде да не разсъждавам излишно над разни синдроми.
Има си свои родители на 20 мин път, но седи да дундурка мързела щото половинката много страда  ooooh! И трепери двамата да не си помислят, че тя си е помислила да помисли за своя живот  Rolling Eyes
Vilorakk, на първо място си майка и дължиш на детето си най - доброто от теб. Да си ведра, усмихната,  а не кълбо от нерви. Аз не споря, че мъжа ти има добро сърце,  ти си знаеш. Но очевидно има върху какво да работите във взаимното уважение.
Хайде, не проектирай твоите проблеми върху нейните! Hug
Толкова ли е трудно да схванеш, че ако тя в момента не е поела грижата за бащата на мъжа си, няма кой да го направи и момчето не би могло да отиде да работи за повече пари, с които да направят ремонт за семейството си, за да заживеят като бели хора?
Няма угодия за българската феминистка- разпънахте на кръст онзи, който живееше при тъстовете си, защото изкарвал малко и бил неинициативен, и не искал да замине в чужбина за да се оправят.
Сега разпъвате и този- щото иска да бачка, заминал е, разчитайки на жена си, която, за разлика от Яни, не мърдаща от печката и компютъра, се справя.
Най- интересното и смешното е, че и двете ги изкарахте мъченици, които съветвате да напуснат мъжете си. hahaha

# 386
Но защо е нужно който и да е на този свят да поема грижата за здрав, прав 54-годишен мъж? Да, разбрах, че има проблем с крака, но толкова драматичен ли е този проблем?

# 387
  • волно калдъръмче
Хайде, не проектирай твоите проблеми върху нейните!
 Peace Така де!
Теб като не са те гледали предано в очите, почна да обясняваш на другите, че това си е в реда на нещата.

Но защо е нужно който и да е на този свят да поема грижата за здрав, прав 54-годишен мъж? Да, разбрах, че има проблем с крака, но толкова драматичен ли е този проблем?
И аз това се питам.

# 388
  • до едно тепе
Човек като не се чувства добре и го боли нещо отива на лекар. Не лежи да пъшка по цял ден на снахата с бебе на ръце и сина, който е на м*йната си да изкара някой лев, за да оцеляват. На 54 е млад още. Като стигне 70, а снахата се е изгърбила от ежегодното внасяне на 10 кубика дърва кой ще му сменя памперсите а. ooooh!
Свекърва ми е на 67 и работи още, майка ми на 65( в малък град с много безработица) се връща да обучава колежки за 3-4 месеца на работа. Не оправдавайте 54 годишен мъж за мързела му. Naughty

# 389
Абсурт, по-принцип съм почти винаги съгласна с теб, сега обаче мисля, че Добра е права. Както често става в темата, влиза някой да се оплаче от свекър или свекърва, но обърне ли се темата към съпруга се минава в защитна реакция той колко е добър. Нейното много прозира. Някак ми подсказва, че тя прави много компромиси и иска да се самоубеждава колко е прав и как страда мъжа й. Не знам дали той успява да й влияе или нейната самооценка е ниска, но се вижда, че решенията в тяхното семейство все с мъка ги взима мъжа и някак едва ли не "Аз се жертвам, жертвай се и ти"
 В крайна сметка от големи компромиси ще й мине живота обслужвайки този човек, който всяка година ще става все по-стар и болен, но и нейните години ще вървят.
Моя позната така я набута мъжа к да живеят с баба му докато си оправят етажа. Бабата е на 85 с Алцхаймер, той гледа да е по-често навън, тя е пред нервна криза с малко дете там, а местенето на техния етаж още чака вече сигурно 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт