Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
ох, момичета аз снощи докато заспя мина един час сигурно, а така ми се спеше...и посред нощ се събудих от режеща болка в корема..сега се събуждам целият кръст ме боли и отпред коремната област на места..изпих един Магнерот да видим дали ще ме отпусне..такова нещо досега не е било Sad
Здравей и аз имах болки една нощ наподобяваха менструалните в кръста и корема.Увеличиха ми магнерота на 3х2 и сега се чувствам по-добре. Дано болката отшуми ако не се свържи с АГ.

# 466
Лолитка, освен кашлица нещо друго има ли ти? Питам, защото аз получавам кашлица от киселините.

# 467
ох, момичета аз снощи докато заспя мина един час сигурно, а така ми се спеше...и посред нощ се събудих от режеща болка в корема..сега се събуждам целият кръст ме боли и отпред коремната област на места..изпих един Магнерот да видим дали ще ме отпусне..такова нещо досега не е било Sad
Здравей и аз имах болки една нощ наподобяваха менструалните в кръста и корема.Увеличиха ми магнерота на 3х2 и сега се чувствам по-добре. Дано болката отшуми ако не се свържи с АГ.
по-добре ми е засега, успокоявам се, че постоянно усещам бебка  Heart Eyes тия дни все се хваля колко добре се чувствам и естествено трябваше нещо да ме заболи..

# 468
Момичета, да споделя - от няколко часа усещам някакви странни работи.
Значи някъде в горната част на корема, като сложа ръка не го усещам, но иначе отвътре се усеща като неволни мускулни съкращения, обаче е много бързо, едно такова като пърхане. Не може да е ритане защото е адски бързо, много е странно. Ритането си го усещам и го разпознавам.
На някой случвало ли му се е ?

# 469
Може би бебето хълца? Simple Smile

# 470
Момичета, да споделя - от няколко часа усещам някакви странни работи.
Значи някъде в горната част на корема, като сложа ръка не го усещам, но иначе отвътре се усеща като неволни мускулни съкращения, обаче е много бързо, едно такова като пърхане. Не може да е ритане защото е адски бързо, много е странно. Ритането си го усещам и го разпознавам.
На някой случвало ли му се е ?

Няколко пъти ми се е случвало, но нямам обяснение какво е , още повече че по същото време усещам бебко да ме рита ниско долу в коремчето и не съм убедена, че той е виновника за това пърхане. И на мен ми е интересно на какво се дължи Wink

# 471
За хълцането звучи интересно, може и това да е. Четох в друга тема, че така го усещат. Ако е това, е много сладкоо

# 472
Лелее колко сте изписали  Shocked #Crazy Не мога да ви изчета хаха
Включвам се с отчет: днес бях на преглед. Бебчо е добре, все още върви на пред ( за което много се радвам). Доки ме предупреждава, че ще е по-дебеличко от кака си хха Обаче... Май чурката ни изчезна. Хем ми е мъчно, хем се радвам... Ще се видим след месец какво ще е хахах ного се кри  ooooh!  В шести месец съм и се повтаря същото  Joy Каката до 6-ти м. беше момче, а после стана момиче. Сега получавам дежавю хаха Живо и здраво, пък каквото такова Simple Smile
Лека вечер

# 473
Момичета,вие кога смятате да почнете с покупките (ако вече не сте купили това-онова)?  newsm78 Money Heart Eyes Heart Eyes

# 474
Ай стига бе! При мен първо беше момиче, после момче, ако пак ми кажат момиче вече не знам! Не че има значение, ама като не могат да познават - да не се изказват!!!

С покупките аз вече започнах лека-полека, откакто влезнах в седмия. Peace Купувам всичко в неутрални цветове поради горната причина. Мисля, че не е рано, то и без това за един ден не може да се купи всичко.

# 475
Момичета, в сайта бейби.бг има намаления на шишенца авент. Мисля да се възползвам, но нямам идея от какви имам нужда като за начало 😶 някой може ли да ме насочи?  newsm78

# 476
Малеее, ама и грешки ли стават с половете  Laughing  Моята бебка, ако се окаже бебко ще е забавно. Вече си има розови чаршафи, хавлия, рокличка и куп розови бодита, чорапи и т.н.  Laughing Единствено едно одеяло взех неутрален цвят бяло-бежаво.
Аз честно казано всяка седмица взимам по нещичко. Хем да отмятам работа, хем се възползвам от намаления.

Относно шишетата. И аз доста оглеждах промоциите. Сестра ми 2 деца е отгледала, сменила е не една и две марки шишета и ме посъветва да си взема Pigeon. Японски май били, не са популярни, но каза че през всички марки и видове шишета това не би го заменила за нищо. Според нея, като за начало ще ми трябват 1 малко и 1 голямо (мисля да кърмя). Ако е на АМ ще трябват повече. Та, аз мисля да я послушам, какво да правя Simple Smile

# 477
Yasmina.B. И мен само това,че я усещам ме успокояваше. Дано всичко да е наред. Аз май понякога прекалено много се стресирам, но като незнам какво е и почвам да си мисля какво ли не.   

За покупките аз все още съм купила нищо, обаче мисля скоро да започвам да не оставям всичко за последния момент Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 00:30 от Rumyana Peneva

# 478
Хъм отзивите за тези шишенца и  перисталтик бибероните на Pigeon са доста добри и аз се замислям да си взема, а питанката ми е към стъклени или пластмасови шишенца сте се насочили по принцип?

# 479
Аз ще взема само пластмасови, доста съм непохватна и изпускам постоянно чаши, чинии...  Laughing Joy  Но ако не бях такава със сигурност бих взела стъклени  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт