Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Момичета на вас понякога става ли ви по твърд корема,не е болезнен просто става малко по-твърд. Незнам дали бебка шава и се обръща и за това го усещам така?
Да, и при мен се случва...като вървя понякога го забелязвам.

iii, за такъв за телесната температура имах предвид, че се чудя има ли смисъл да се изръся едни 70-80 лв за термометър (че и повече). Може би в началото ще заложа на по-обикновен от тези дигиталните. Като този например: http://www.pakostnik.com/bg/digitalen-termomet-r-flex-temp-smart-omron.
Тедии, в аптеките са по 5лв. абсолютно същите..аз писах по-горе ама пак да кажа, че няма да се изумявам с тия безконтактните, страшни цени са обявени...

# 511
Yasmina.B., аз този просто за визуализация исках да го ползвам  Joy
А я кажи ти откъде накупи бебешките дрешки (правилно се сещам, че ти беше от Варна, нали). Аз съм решила да пообиколя обикновените магазинчета за българско бельо...казвали са ми, че там има хубави памучни и евтини бодита.

# 512
Нормален темрометър ще ви свърши работа, все пак няма да мерите температурата на детето всеки ден по сто пъти  Joy иначе като беше болна и с висока температура ми се искаше да имам безконтактен , че беше голям зор с другия, но все пак си върши работата чудесно

Ако толкова искате безконтактен , пускат редовно в Лидл по 25лв , само трябва да се следи

За дрехите от Джъмбо - аз не съм доволна, изобщо! Развличат се много и се късат лесно, имах 3 бодита от там , повече няма да повторя

# 513
Момичета на вас понякога става ли ви по твърд корема,не е болезнен просто става малко по-твърд. Незнам дали бебка шава и се обръща и за това го усещам така?

Моя също се втвърдява и то доста често,мисля да питам АГ колко е нормално,понеже при мен е доооста често и е само ниско в корема newsm78

# 514
Теди, моя приятелка, ми препоръча да взимам на Джордж, Некст, Маталан и тия другите английските, тъй като лично тя не била доволна от българските, та дори и турските, защото бързо се раздърпвали, цветовете избледнявали, а и били умалени, все купувала по-големи размерчета..доверих й се, поръчах от една мама бодитата, гащеризончетата, чорапките и шапенките, материята е уникално мека, размерчетата си отговарят. Иначе гаражите на Колхозния бях обиколила, нищо общо с тия от Англия..и някакви цени ми обявили Simple Smile ще кажеш в мола се намират, иначе хавлийката от Киндерленд взех с едно комплектче ританки, блузка, буйки, боди и шапка, че много ми харесаха, а и бяха на достъпни цени. Мога да ти кажа една мама от Варна, която често пуска поръчки от сайта на Джордж, че да не се плащат доставки..то в групата във фб  Нови стоки за бебето и детето много мами има, които правят общи поръчки : )))

# 515
Дрехите на джъмбо наистина някои от тях се поотпускат повечко, но не съм и купувала мн мн от там. От гащичките, потниците и бодитата съм доволна.
За термометъра: да не мислите, че съм дала 70-100 лв  Crazy #Crazy
Алиекспрес свърши тая работа за 15лв Wink
Даже от сайта съм харесала сега за по 10лв мн готини сетчета и смятам да ги пробвам

# 516
Даа, аз също от английските сайтове съм си харесала доста нещица. Имам една позната, която прави поръчки от там, чрез нея ще си поръчам. Всички са с много добри отзиви от бебешките дрешки от Англия...пък и цените са си супер Wink

iii  Shocked Хич не ги разбирам тея суеверия значи...  Joy

# 517
Теди, хииич няма да сгрешиш, едното боди излиза около 3лв., че тука никъде из магазините не видях за по 3лв., че и с такова качество..
iii, и аз сефте чувам за такова нещо Simple Smile ама ние с мъжо не сме суеверни Simple Smile майка ми се беше изцепила да съм почнела в 8ми месец да пазаря Simple Smile въобще й забраних да ми се меси в това кога да си купувам нещата Simple Smile в 8ми месец аз може да се търкалям, знам ли за 2 месеца как ще напреднат нещата хаха пък и не обичам в последния момент да ми се случват нещата

# 518
 Joy Joy Joy
И аз не съм.Просто съвпадение, че в деня в който го прочетох вървейки си по улицата на една витрина ми се усмихна една уникална кремава, пухкава шапка с малки ушенца...Е не устоях на изкушението. Тя просто ме "викаше" хахха И бебето ме подритна и си казах "Тази ще е" Simple Smile  Flutter

Сега е затворена в една кутия "Спомените на Маги" и като стане голяма ще й я дам Simple Smile

# 519
Аз английско боди с предно закопчаване не можах да намеря! Евтини са, ама са само с горно. Купих няколко български по 3 и нещо.
Относно термометрите за тяло, моя близка купи два евтини от Вис Виталис за нея и нейна приятелка и като решиха да ги пробват под мишница - ами те всеки път различна температура показваха, че и с 5 десети разлика. Не е нормално това! То не дай Боже, ако се наложи да мериш ще те побърка!

iii, благодаря ти много за информацията!   bouquet
Нашата количка също няма да бъде нова на първо време, чаршафчетата са адски скъпи за тези размерчета, мисля да си купя хасе или бархет и да си ги ушия - то едно подгъвче има само да се направи.
Тензухените пелени за какво се използват?
Втвърдяванията на корема знам, че са подготвителни контракции и не са опасни.

Казвате Бочкото е хубава козметика, а прах за пране какъв ползвате? Това Тео бебе е много силно ароматизирано и не ме кефи.

# 520
red_balloon, тензухените пелени били много добри за попиване, забърсване, да я метнеш отгоре върху бебчо, да му я сложиш в количката...абе за каквото се сетиш общо взето.  Simple Smile Предимството им било, че са по-тънички и много бързо съхнели..

# 521
За бебешки перилен препарат моята етърва ми препоръча на Сано Максима и течните концентрати и омекотителите са много хубави имат и био разновидност. Аз и сега ги ползвам, че както ви писах от бременността нещо много чувствителна ми стана кожата и обикновените не ми понасят.

# 522
Пенелопе, забравих да кажа, че и на мен ми се случва при кихане или силна кашлица да изпусна няколко капки  Embarassed Чувала съм, че на много момичета им се случва и не е фатално  Peace
Има едни упражнения на Кегел за стягане на тези мускули, знам, че за след раждане са много полезни. Но за сега не знам, кое е по-добре - да си стегнат или да си отпуснат  Laughing

# 523
В болницата пелените не съм ги ползвала и нямам спомен и докторите да са ги искали ( а по списък бяха задължителни да ги нося  newsm78 ) . Като се постопли ги ползвах да я позакривам като спи в количката.
Прах за пране съм ползвала тео бебе, бочко... доволна съм. Сега майка ми ми купила някакъв био (мио) без грам аромат. Е не ми харесва. Дрехите миришат ... неприятно.То не че сме критерии за аромати в момента хаххах  Joy Но за в първо време може за бебчето да го използвам, за да го изхабя и после си минавам на познатите Simple Smile

# 524

red_balloon, и аз се чудех защо се ползват тензухените и бархетни пелени, но като поразпитах се оказа,че са много полезни. Реших да си взема тензух и бархет (на метър) - мама ще ги разкрои, и поръби  Wink
Момичета, на вас всеки месец ли ви правят изследвания (кръв и урина)? Мен АГ не ме е пращал от началото на декември и вече се чудя дали да не отида самоинициативно в лабораторията.....
Хубав и усмихнат ден Simple Smile bouquet

Общи условия

Активация на акаунт