Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 436
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
И аз днес реших да си остана вкъщи. Не ми се пътува по тези непочистени улици. А трябва 18км в посока. Почивам на топличко.
Red_ballon, и аз от началото на бременността съм с такова течение, в мокробиологията нямаше нищо, така че гледам да не се затормозявам.

# 91
ЗДравейте момичетаа  Hug . Наистина времето е ужасно, ноооо браво ,поне едно нещо да познаят...
Да ви питам как сте с кг. започвам леко да се притеснявам вечее.. не ми се мисли до края...
уж в началотоо всичко вървеше нормално, но сега от 10тина дена от въздуха започнах да качвам. #2gunfire

# 92
rosegreen, и аз взех да се стряскам, особено покрай тея празници такъв апетит ми се отвори. Качила съм 6 кг и аз не знам откъде дойдоха  Rolling Eyes Надявам се сега като мина голямото ядене да понамаля темповете на качване на килограми. Не ми се мисли какво ще стане до 9ти месец...а вече и ми тежат тези 6 кг като реша да се разхождам съм като някоя баба.  Crossing Arms

# 93
Цитат на: ted_in_ka linkо=topic=958625.msg34319364#msg34319364 date=1483700244
rosegreen, и аз взех да се стряскам, особено покрай тея празници такъв апетит ми се отвори. Качила съм 6 кг и аз не знам откъде дойдоха  Rolling Eyes Надявам се сега като мина голямото ядене да понамаля темповете на качване на килограми. Не ми се мисли какво ще стане до 9ти месец...а вече и ми тежат тези 6 кг като реша да се разхождам съм като някоя баба.  Crossing Arms

хаха 6кг каза.. добре си, спкойно! На мен вчера ми се ревешееее...като видях +10  no no

# 94
И не мен ми е интересно как вървите с килограмите. Аз съм 22 г.с. и +5, което за сега ми се вижда ок, но пък всички казват, че към края е по-голямото качване. Пък аз съм предразположена към стрии и ми се иска да не качвам много и рязко.

# 95
mikipoli, благодаря за отговора  Hug  Първа бременност ми е и бебчето е много чакано, затова явно се филмирам доста. И аз се учудих за тези свещички, не съм ги слагала още.

veli36
, на мен ми пуснаха мисля че 4-ти месец и доколкото знам накрая към 8-9 ти пак се пуска, ако междувременно няма накакви оплаквания де.

Аз съм качила около 7 кила  Rolling Eyes Главно са в гърди, корем и дупе. Краката са ми ОК за сега. И на мен ми натежават, а ММ се смее, че като ходя се клатя като пате.

# 96
И аз имах течение. Общо взето се налага всеки път да ми се взима микробиология. Първо борих едни стрептококи, после излязаох гъбички и ми даде еднократно нещо. Но сега пак имам бяло течение като гъбучки, без никакви други симптоми и сигурно ще ми вземе секрет и на предстоящия преглед.
И на мен ми е първа бременност и аз се филмирам доста, но гледам да се възпирам Simple Smile
А пък вчера паднах, слава Богу доста леко, до колата на колена и повече се притесних, отколкото трябваше, хвърлих му един рев, ама пусти хормони...

# 97
  • Sofia
Здравейте , мами Simple Smile
Уф ЗЛАТИ, много неприятно  в този МД.....дано вс с бебока да е ОК, моето бебе също си стои с главата надолу още от 21 седмица.....
Течение по- обилно имам от момента, в който разбрах, че съм бременна. След първата микробиология излезе цитирам " море от гъби"  ooooh! Лекувах ги и още се мажа външно с клотримазол, след месец ми излезе чиста микробиология, но течението си е все така силно....
Тази седмица влизам в 6 месец и съм .....+1кг ?!?!?! Доктора казва, че е нормално и това моето....дано е така, все пак бебето си расте, вече било към 480 гр.
За раждането: имам си дискова херния от няколко години, кръста ми е много зле , та съм се насочила към секцио, ама при кой, къде, кога....още нищо не съм решила
Иначе постоянно съм болна, сега май синузита ми се обажда....
А анвън- голяма красота, добре, че днес съм си у дома  Heart Eyes
Леко бременеене, момичета и да сте здрави Simple Smile

# 98
Ох момичета днес от сутринта при нас е страшно. Във Владая цяла нощ валя и духа и днес мъжо само направи партина до колата колкото да се убеди че няма мърдане и абсурд да отиде на работа и се върна вир вода и премръзнал да си пусне отпуска.Цял ден почти нямаме ток, ей сега се появи и не знам докога ще е "промоцията". За килограмите не знам колко съм, днес трябваше във Вита на ЖК да ходя, ама в това време топки. Но като гледам раста само на корем затова не се вталявам много, бебо да ми е жив и здрав и да наддава това е важно. Иначе и аз вече се движа като пингвинче, чак не се виждам в деветия месец.  
 red_balloon и аз подкрепям мнението на mikipoli още повече, че леля ми като лекар макар и не АГ ми обясняваше че обикновено като мориш с глобули или лекарства някаква гадинка в интимната област се създават условия пък за развитието на друга, та не мисля че има смисъл от тия глобули предвид чистите ти микробиологии и изобщо липсата на симптоми и проблем. На мен в 3-тия месец ми правиха микробиология, беше си ОК и мисля чак 8-9 пак, защото на изследването пишеше следващото да е след 6 месеца. Хапвам си домашно кисело мляко и отвреме на време пийвам някой пробиотик за всеки случай и такам, поддържаме засега ситуацията:)
А бяло течение се лекува много успешно и с хомеопатия, моята етърва много проблеми имаше и знам че пи Колибацилинум (това е нещо като ваксина срещу кандида) и Туя оксиденталис по някаква схема изготвена от хомеопата й в продължение на месец, и й бяха забранили сладките неща както и храните с мая че гъбките от това се множали повече. Ако имате познат хомеопат може да се допитате, така си спестявате страничните ефекти от стандартното лечение.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 15:12 от Guendolin1980

# 99
novo mamе Аз съм в пети месец, и съм няма и килограм нагоре, като заради повръщането в първите месеци отслабнах с 6кг. Но бебето расте и казват, че всичко е наред Simple Smile

# 100
Здравейте и от мен. Радвайте се, че не сте качили кг.Какво по- хубаво от това - след раждането ще сте си същите като преди. Моята д- рка при 1та ми бременност много се караше на майките с по 20-30  кг отгоре и казваше:После не може да ги свалите тия кг и как ще раждате. Simple Smile
Аз сега съм 20 г.с. и съм + 3 кг. От началото на годината вече съм си вкъщи за постоянно и само лежа и скучая. Добре, че е детето във ваканция да играем с нея, но от др седмица ще умра от скука. Вие какво правите по цял ден? Едва чакам да се стопли и да се разхождам, и да зяпам по бебешките магазини.  Heart Eyes

# 101
Не съм чула някой да е доволен от Майчин дом.В частните болници не е така,Но пък не е по джоба на всеки... newsm78.     И докато сме на темата:на вас колко често ви пускат микробиология?

два пъти се пуска, при регистрация за ЖК и в шестия месец мисля , че беше втория път , ако няма нищо това е , ако се изолират бацили се прави по - често естествено , за да се проследи дали са излекувани

# 102
Здравейте, днес звънях пак за резултати отговора другия петък, дано разбера докато родя. Иначе и аз съм с 5 дискови херния и изкривяване на опашен прешлен от години така че със сигурност секцио. С килограмите съм +6 в 22 седмица.

# 103
Здравейте, днес звънях пак за резултати отговора другия петък, дано разбера докато родя. Иначе и аз съм с 5 дискови херния и изкривяване на опашен прешлен от години така че със сигурност секцио. С килограмите съм +6 в 22 седмица.
Ееее това направо си е тормоз...  #2gunfire

# 104
Аз съм в 19 седмица и съм + 4 кг ,които са само на корема.Все едно,че имам бирено шкембе. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт