Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Заговорихте за коси,някой използвал ли е продукта Refleks за възтановяване ?Много го хвалят.

# 361
  • Plovdiv
Аз също се боядисвам с амонячна боя на около месец и половина. Не смятам, че е толкова вредна примерно колкото да се пуши по време на бременност. Имах позната, която не си лакираше ноктите, че било вредно, а дънеше яко цигари.

И моя нос се запушва доста и си правя промивки със стеримар (морска вода или физиологичен разтвор). Кожата също ми е доста суха и се мажа с био ойл, но мисля да сменя с мустела после, че това ми идва много мазно.

Иначе корема си го чувствам подут, но не мисля, че ми личи още. Доста зор виждам с пишкането, доста съм си близка с тоалетната Simple Smile

# 362
За месеците гледам календал мама и бебе в интернет, за седмиците знам, че в петък ги сменям.
Момичета, преди време бяхме писали за мазилата, с който се мажем. Някой беше споменал за смес между какаово и кокосово масло. Рових старата тема, но не му откривам името. Моля, кажете какво беше Simple Smile

# 363
Привет момичета! Какво ви е мнението за масажите по време на бременност?  Simple Smile

# 364
  • София
Мадленче някой беше споменал за смес от кокосово, какаово и карите, което не е нужно да се топи на водна баня всеки път. Аз тогава реших да го пробвам и си поръчах ТОВА предполагам за него питаш. Пак е твърдичко обаче, аз си взимам по малко с шпатулка и като го сложа в ръцете си то се топи бързо и става лесно за нанасяне. Мазничко е, но пък държи доста по-дълго от Мустелата например.

# 365
Ариел, моят масажист при предната бременност ми каза, че са забранени и категорично отказа да ми прави. Само на ходилата може.

# 366
6u6ulita, аз даже спя с чорапи Grinning .Иначе и аз имам кръв,като си духам носа.Имам и спазми ниско долу от време на време....на някой случвало ли му се е?
И аз получих леки спазми от време на време и почнах магнерот 3х1 преди или по време на храна ако се притесня пия едно но шпа Simple Smile да не го мисля

# 367
Чери, аз бях писала за това масло - същото е, да  Peace
Адвенчър  Hug

# 368
На всичкото отгоре съм с таласемия и хемоглобина ми е 90, та ми е ценна кръвта, а тя само търси откъде да избие  ooooh!
За мен също се предполага, че съм с този вид анемия, тъй като майка ми и брат ми са носители на най-леката форма. Аз не съм се изследвала, но химоглобина ми и левкоцитите са винаги ниски, а желязото е високо, което говори именно за това. Преди месец, докато лежах в болницата, поради кървене бяха се притеснили за химоглобина ми ( и моя беше 90) и викнаха хематолог (мисля че така се казваше доктора). Каза, че в нашия случай това е нормални стойности и може до края на бременността да падне до 70-60 и бързо да се възстановим без кръвоприливане. АГ-то ми каза да пия по два пъти фолиева кисилина, защото на нас ни била повече нужна. Сега ми предстоят нови извледвания на кръвта ще видим дали има някакви промени, но не вярвам. Simple Smile
П.с най-вероятно ги знаеш тези неща, но да споделя, че не си самичко таласъмче в групата  Laughing

# 369
Здравейте,
Какво мислите за маслата на Palmers и хубаво ли е според вас да се сменят маслата, които използваме, а не само едно и също да се ползва  newsm78. Относно масажите - майка ми е масажистка дълги години вече и казва, че стандартните (релаксиращи), целулитни масажи на бременни и по време на кърмене не са препоръчителни - не съм опитвала, но предполагам, че веднага ще ми откажже, ако поискам. До колкосто знам обаче има специални масажи за бременни.  Важно е специалистът, при който се отиде да има компетенция в тази област. Хубав ден на всички

# 370
Поръчах си чисто кокосово масло от домашните сапуни и другото от Зоя. До сега не съм ползвала но предполагам този път ще са ми по необходими. Въпреки че съм свалила 5 кг до сега вече имам коремче. Миналия път започнах да раста чак в 6ти месец и се мажех със зехтин. Нямам нито една стрия, но зехтина попива бавно, особено като го изливаш върху себе си  Mr. Green Сега зимата имам нужда от нещо по - бързо попиващо.
За боядисването не мога да взема отношение - не се боядисвам.

# 371
Аз все още не съм се спряла на подходяща козметика за мазане.Чувам,че против стрии най-ефикасна е маста,също и зехтина(ако говорим за домашни мазила).Иначе чета,че хвалят "Икаров","Мустела","Матернеа",но накрая ефекта май зависи от самата кожа.Моята за жалост е суха по принцип и засега се мажа само с един хидратиращ лосион на "Dove".

# 372
  • Варна
Здравейте. Мажех се с кокосово масло. По препоръка на сестра ми и приятелка които родиха преди година и преди 5 месеца,започнах да се мажа с Кеч балсам и те с него се мазали и са доволни. Старичък е,не мерише,сравнително бързо попива и  е на добра цена (4-5 лева стига за доста мазанета)

# 373
Аз корема и гърдите си мажа с кокосово масло, от био магазина си го взех. Доста солено излиза, но едно бурканче ще ми стигне за доста месеци като гледам. И моята кожа и коса много са се изсушили, а по принцип са по-скоро мазни. Сега съм си накупувала малко по-висок клас козметика да ги хидратирам, че ще пресъхна докато родя. И някакво овлажняващо мляко за тяло ползвам за останалата част от тялото, не съм сменяла козметиката с нещо био, само гледам да ползвам по-висок клас. Но това няма толкова отношение към бременността, колкото до мен самата, старая се да се грижа по-добре за себе си напоследък Embarassed

# 374
Здравейте,
Какво мислите за маслата на Palmers и хубаво ли е според вас да се сменят маслата, които използваме, а не само едно и също да се ползва  newsm78. Относно масажите - майка ми е масажистка дълги години вече и казва, че стандартните (релаксиращи), целулитни масажи на бременни и по време на кърмене не са препоръчителни - не съм опитвала, но предполагам, че веднага ще ми откажже, ако поискам. До колкосто знам обаче има специални масажи за бременни.  Важно е специалистът, при който се отиде да има компетенция в тази област. Хубав ден на всички

Аз ползвам Palmers лосион . Преди него олиото на Мустела ,маслото на Хип , определено Palmers ми допада най-много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт