Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 415
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
mari:) облъчването е малко, далеч е от коремчето и не би трябвало да навреди. Задължително кажи, че си бременна и помоли за защитна жилетка все пак!
За БХС и аз бях на 22.12 и очаквах, че ще се забавят заради празниците, но дойдоха доста бързо - видях ги на 28-ми, като проверих някъде към 5 часа сутринта, което ме навежда на мисълта, че са дошли на 27-ми.

# 451
Благодаря ви!  Simple Smile Възможно е от Плевен да са ги изпратили по-късно. Надявам се вече утре да са готови, че само ги мисля.

# 452
  • Варна
Нелката, моите искрени съболезнования.Каквото и да кажем мъката е голяма.

6у6улита, БХС пуснах и аз на 5ти,от Варна съм. Днес проверих - излезнали са ми.

# 453
Ms. M, аа ужас, съчувствам ти  Hug при мен така и не спадна инсулина, ако трябва да съм честна 2 месеца спрях да си пия лекарствата, после забременях. Знам, че няма проблем да се пият по време на бременност, но така и не отидох при ендокринолога. Но ще го коментирам с тази по ЖК.
А къде ги проверявате тези изследвания За БХС-то  newsm78 на мен ми взеха кръв на 3-ти и ми казаха, че като ида на следващата консултация ще разбера. Но, ако мога да ги видя някъде онлайн ще е добре, но нямам бележка или нещо като код за система  newsm78

# 454
Ms. M, аа ужас, съчувствам ти  Hug при мен така и не спадна инсулина, ако трябва да съм честна 2 месеца спрях да си пия лекарствата, после забременях. Знам, че няма проблем да се пият по време на бременност, но така и не отидох при ендокринолога. Но ще го коментирам с тази по ЖК.
А къде ги проверявате тези изследвания  newsm78 на мен ми взеха кръв на 3-ти и ми казаха, че като ида на следващата консултация ще разбера. Но, ако мога да ги видя някъде онлайн ще е добре, но нямам бележка или нещо като код за система  newsm78

Beauty, можеш да ги видиш и сама:http://genetika.maichindom.com/
След това отиваш на резултати. После на стъпка номер 3 и попълваш данните:дата на взимане на кръв,имена,рожденна дата.

# 455
Аа, супер, благодаря ти  Hug
Видях си ги  Heart Eyes

# 456

6у6улита, БХС пуснах и аз на 5ти,от Варна съм. Днес проверих - излезнали са ми.

И аз си сметнах, че днес трябваше да са излезли, но не са.. Или са попълнили грешно данните ми в бланката и сега не съвпадат в системата или са ги изпратили вчера чак.. Не знам какво става в МУ Плевен, но много бавят изследванията. Правих за тромбофилия на 8ми декември и още не са готови, само ме лъжат обади се утре, после до края на седмицата.. офф

# 457
Шушулита, дано излязат тези дни.
Уф аз знам, че Нухалната транслуценция трябва да е под 3, пък 2,5 било гранично. На бебчо е 2  Confused А второто БХС е по препоръка на лекаря, нали? Ако види нещо притеснително. Ако всичко е наред ще си останем само с това БХС, нали  newsm78

# 458
Момичета,пратиха ме на снимка на зъба,знам,че не е много хубаво...но няма как.Някой ходил ли е през бременността?
Мари, аз бях преди седмица. Сложи ми едно нещо подобно на покривало върху корема. Когато обаче се наложи втора снимка след няколко дни, каза че ще продължи лечението на зъба след раждането.

# 459
Мисля, че ако резултата от първия е нещо между 1:100 и 1:500, примерно, може да се препоръча още един във втори триместър, ако е 1:1000 и повече - няма! Но не съм напълно сигурна все пак..

# 460
  • София
Аз пък трябва да ходя чак до Надежда, за да си получа резултатите. Явно те имат своя лаборатория, защото в дадения сайт на майчин дом ме няма newsm78 Дадох кръв на 04.01., а трябва да отида едва този четвъртък. Но пък доктора, който ми прави ФМ каза, че всичко би трябвало да е наред, но все пак трябва да се разкарам до там, за да взема от него резултатите. А така се надявах да стане дистанционно Tired

За спазмите малко понамаляха, но и последните 2 дни и повръщането намаля, та явно щом намалеят напъните, намаляват и контракциите. Та затова реших да изчакам до този четвъртък, когато ще отскоча до кабинета на моя АГ да ме види, пък се надявам всичко да е наред, както и това повръщане вече да спира, че не се издържа #Crazy

На вас кога ви казаха за 2рата ФМ, защото гинеколога, при който правих моята, ми каза 16-18 гс, което ми се стори много рано, да не ме е метнал нещо newsm78

# 461
  • София
kici и аз правих в Надежда. Резултатите излязоха след 3 дни и ми се обадиха по телефона. Когато ходих обаче на информация не ми ги дадоха - били в док. която е правила УЗ преглед. Реших, че няма да я притеснявам, защото по телефона каза, че всичко е наред и няма нищо притеснително.   На документа, който ми даде след УЗ прегледа също пише за следващ в 16 г.с. до 18 г.с. Знам, че най-важния пък е от 20 г.с.  newsm78 Все пак си записах час за 1ви, когато ще съм в 18 г.с

# 462
  • Русе
daniel80 благодаря за инфото за Геника. Не знаех, че може да се провери без код. Сега вече ми е по-спокойно  bouquet

# 463
Втората ФМ се прави между 19 и 23 седмица  Peace
Който е в Щерев резултатите излизат същия ден  bouquet

# 464
Селика, каня се да те питам тези дни, как си? Беше споменала, че не усещаш бебето и те мислих  Hug

Общи условия

Активация на акаунт