Модната вълна на децата на 90-те

• 48 525
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Севлиево
Ами якетата, дето бяха примерно синьо, и отгоре с такова като елече, да кажем бяло. Имаше ги в много различни разцветки.

Сетих се, май беше Hawiks или нещо от този род.Такова не съм имала,нито пък маркови маратонки, защото повечето бяха с връзки, а аз и до днес ненавиждам обувките с връзки и не си купувам...

Ice Queen , страничката ми е позната и доста често я посещавам.

# 106
  • София
Върнахте ме доста години назад Simple Smile

Тениски в дънките; дълги чорапи; кръгли очила; онез убави бретони дет ги е показала НСЧ;...
Широки панталони Simple Smile М/у другото есента си купих такъв и ще го нося лятото Simple Smile
През 90те бях фенка на елеците. Сега в гардероба ми е останал само един.

Имам умопомрачителна снимка... клин 7/8, някаква по-дълга тениска, а отгоре нечия мъжка блуза с дълъг ръкав (раздърпана) Simple Smile Понякога и сега ходя така, но с разлика, че тениската е върху блуза с дълъг ръкав  Laughing

Помня шарените анцузи. Много исках такъв Simple Smile

# 107
  • Gotham City
Сега се сетих за един панталон, който имах - 7/8, но леко чарлстонче, с бродерийка на единия крачол. Мале, колко бяха модерни  hahaha

# 108
Ами якетата, дето бяха примерно синьо, и отгоре с такова като елече, да кажем бяло. Имаше ги в много различни разцветки.

Сетих се, май беше Hawiks или нещо от този род.Такова не съм имала,нито пък маркови маратонки, защото повечето бяха с връзки, а аз и до днес ненавиждам обувките с връзки и не си купувам...

Ice Queen , страничката ми е позната и доста често я посещавам.

Точно така, Hawks като че ли бяха.
Сега намерих и другите пухенки:

http://www.tokyobanhbao.com/wp-content/uploads/2009/09/powarangertkbb10.jpg

# 109
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
А това помните ли  hahaha

# 110
Големите подплънки на рамената и химическите червила мисля, че са преди 90-те, максимум да са в много ранните 90 - поне нямам спомен в наше село да са се носили такива по онова време.

# 111

Ами как!  Имах и това за врата, и гривна,  и пръстен☺

# 112
Големите подплънки на рамената и химическите червила мисля, че са преди 90-те, максимум да са в много ранните 90 - поне нямам спомен в наше село да са се носили такива по онова време.

И аз мисля, че  бяха много преди  90те. Майка ми имаше и от двете, още   си носи даже подплънки. Иначе помня супер-късите  блузки с големи качулки, стигащи до кръста...Това за лятото, за през зимата имах  същото като на Клаудия , баба ми го плете по  някакво немско списание.
Иначе и чизминте помня, един приятел ми беше подарил за РД то - много удобни от велур,  само дето имаха някакви гадни златни бродерии по тях, та се наложи да ги преправям. Другото, което ми беше любимо - раниците - тип торба - много  ми харесваха...А, да, сега се сетих и за цветните лакове за коса -имах  три цвята - син, червен и оранжев. Веднъж баща ми беше объркал спрея си за след бръснене със синия и после съседите  гледаха майка ми поне месец с подозрителна гадост  Laughing

# 113
Доказателство, че модата от 90-те е актуална и днес
https://www.google.bg/amp/s/brightside.me/wonder-curiosities/18- … -back-200305/amp/

П.П.:младата Дрю Баримор много ми хареса! Heart Eyes

# 114

Ами как!  Имах и това за врата, и гривна,  и пръстен☺
Те и тази година бяха модерни.  Simple Smile

# 115
  • София
Бумът на химическите червила беше в ранните 80. Помня че вуйна ми имаше такова. Братовчед ми е роден 83та. Беше напипал едно такова червило и си беше украсил лицето порядъчно.

# 116
Доказателство, че модата от 90-те е актуална и днес
https://www.google.bg/amp/s/brightside.me/wonder-curiosities/18- … -back-200305/amp/

П.П.:младата Дрю Баримор много ми хареса! Heart Eyes

Жалко, че съм изхвърлила всички дрехи от моята младост....иначе щях да се накипря в някоя добре забравена дреха!  Mr. Green Дънковите якета особено са същите. Mr. Green

# 117
Съвпадение или............ 
20 неща, които децата на 90-те никога няма да забравят
http://www.highviewart.com/cvetno/20-neshta-koito-detsata-na-90- … bravyat-7101.html

# 118
Цитат
4. Децата на 90-те още се усмихваме, когато се сетим как сме ходили да си вземем видеокасетки под наем - нещо, което нашите деца няма да правят никога.
Това е толкова вярно!☺ Ходех да си взема видеокасети от видеотеката почти всеки ден, защото до вечерта вече ги бях изгледала. Любимото ми филмче беше Тайната градина и през ден си го вземах да го гледам наново.😃

# 119
  • Gotham City
И на мен ми попадна онази вечер тази статия.
В София, на бул. България, мисля че се пада, пътя за Бояна, има все още работеща видеотека  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт