носила съм и аз и цикламени клинчета и дрехи с няколко номера по-големи и дълги и дебелите карирани ризи, спомням си даже и анурак съм носила вместо яке

на кубинките колко съм се радвала и после лятото с едни високи платформи и с ток дебел.

А, да замалко да забравя черната ластична пола-носех я 93-95 година(3-5 клас) после реших, че не си харесвам краката и спрях да нося каквито и да е поли и рокли чак до 11-ти клас, като първата пола,която си взех като "пораснала" беше черна с подплата къси панталонки.После като студентка не съм носила пак поли,тук таме някоя дълга рокля, преоткрих този вид облекло чааак 2006-та(тогава за абсолвентския бал си купих дълга до земята оранжева пола,която от сантимент още си пазя,но вече не става за носене)... 
Луда работа! ама пък модерно!!! 

беше изпрана де, но това явно не ме спаси
но без него не си показвах и носа извън къщи... и разни кожи около врата... тънки вежди...
Но няма как, трябва да се мине през всичко на тия години.
А какво правехме -играехме на карти пред блока, събирахме се (най-често у дома) и се записвахме с един касетофон-един вид правехме си радио , и разбира се вечер лятото се разхождахме из кварталните уилички чааак до 1 и родителите ни не бяха притеснени, защото знаеха къде сме(е, обикновено мама седеше на една пейка с една нейна приятелка и ни чакаше да се приберем). Препоръчани теми