Модната вълна на децата на 90-те

• 48 527
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • София
Ако щерката види снимката ще каже "искамммм я" Simple Smile
И модата на дългите чорапи се върна.

# 242
  • София
Имах рошаво тролче и аз Simple Smile Бях си го окачила на раницата.
По едно време излезе модата да си кичиш раницата с каквито боклуци се сетиш... вкл. бебешки обувки  Laughing

И биберони. Аз имах един малък пластмасов, за синджирче, като висулка. Някои направо си носеха истински, големи.  pacifier

# 243
  • Ланкър, планините Овнерог

Спомням си, че в дънките, ама не помня марката, имаше лепенки. Постоянно купувахме такива дъвки, за да колекционираме. Ако някои ни се повтаряха, си ги разменяхме.
Аз си спомням за дъвки Алф. Таблата на ъгловото ми легло беше като изложба на дъвките.

# 244
А вафлите "Куку-руку"...? Голяма мания! Mr. Green

# 245

Спомням си, че в дънките, ама не помня марката, имаше лепенки. Постоянно купувахме такива дъвки, за да колекционираме. Ако някои ни се повтаряха, си ги разменяхме.
Аз си спомням за дъвки Алф. Таблата на ъгловото ми легло беше като изложба на дъвките.
Явно тези ще да са били  Simple Smile аз ги лепях на шкафа  Wink

А тези помните ли ги?

Отначало имахме само едно и с брат ми постоянно се карахме кой ще играе,  после купиха и на двамата нови и нямаше повече дрязги  Laughing

# 246
Тези игри по едно време се падаха в гризки с играчки. Голямо опипване на пакетите падаше докато сме сигурни,че я има играта.  Laughing

# 247
  • Gotham City
Като ги имаше тези игри и ние бяхме много зле финансово и на нашите им тежеше, че не могат да ми купят и няма да забравя - пред един магазин проси циганка с малко цигане, което си цъкаше на такава игра, ей татко побесня. Нашите нямат пари да ми купят, а цигането има, и в същото време майка му проси за пари, много се беше ядосал

# 248
# 249
  • Пловдив
От "това" имахме две, баща ми ги беше донесъл от СССР.

# 250
Скрит текст:

Явно тези ще да са били  Simple Smile аз ги лепях на шкафа  Wink

А тези помните ли ги?

Отначало имахме само едно и с брат ми постоянно се карахме кой ще играе,  после купиха и на двамата нови и нямаше повече дрязги  Laughing
И в нашето семейство имаше само 1 и баща ми от страх да не я счупя изобщо не ми даваше да я поглежам, камо ли да играя  Mr. Green След време ми я даде, но им беше минала модата  Laughing

# 251
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тази игра и до ден днешен стои вече у нас.Малкия я взе от нашите един ден искал да играе с нея. Laughing

# 252
  • София/Севлиево
Като първата показана игра така и не получих, но пък като втората имах 2 като до скоро ги пазех у баба, но незнам дали тя не ги е метнала вече в боклука...

# 253
Това е за края на 80-те, но рядко се намират такива записи, така че използвам възможността: https://www.youtube.com/watch?v=URno2GHWhdg

# 254
Това е за края на 80-те, но рядко се намират такива записи, така че използвам възможността: https://www.youtube.com/watch?v=URno2GHWhdg

Доста смешно ми се стори как група облечени в черно... рейвъри/метъли (?) се клатят в синхрон на Wonderful Life. На мен тази песен винаги ми е звучала като някакво ретро софт диско, нищо бунтарско.

Някаква мода ли е било непрестанното дъвчене не дъвка? Не се сещам в днешно време журналисти да взимат интервюта, джвакайки с дъвката, а тук няколко от интервюиращите дъвчеха дъвки, докато интервюираха също така дъвчещи хора.

Общи условия

Активация на акаунт