Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 548
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Срещата явно е по-добре да я отложим, защото дотук се записахме 2-3-ма души, а аз ще съм и за малко. Явно денят не е удобен на повечето Rolling Eyes

# 691
Аз останах с впечатление, че доста хора проявиха интерес. Аз също бих дошла с голямо желание.

# 692
И моята поръчка от Асда я окомплектоваха на порции - надявам се да пристигне цяла. Ще чакам търпеливо.
Kate, с  превозвач ли поръчва и ти? Ако да трябва да регистрираш отделните пратки отделно при тях и да им пишеш после да пътуват заедно, за да ти ги хванат като 1.
Аз за срещата няма да мога тази седмица.
Алексис, Има упойки, които са подходящи за бременни, говори със зъболекаря си. Колкото до козметиката, моя син е с много суха кожа, на моменти атопична. Като бебе беше така и сега от няколко месеца пак. Най-добре му се отразява Стелатопията за лице и Xeracalm на Avene за тяло. За къпане ползвам олио на Uriage. Но като цяло трябва да се пробва кое ще пасне.

# 693
  • София
Аз останах с впечатление, че доста хора проявиха интерес. Аз също бих дошла с голямо желание.
Ами добре, може аз да не съм проследила внимателно Simple Smile

# 694
Не знаех, че веднъж почне ли да се пазарува и няма спиране..  Laughing
Толкова неща поръчах от Asda (аз ги поръчах чрез едно много мило мимиче от фейса, даже има група "Дрехи за бебето и детето внос от Англия", не слага много надценка, поне на мен  цените ми бяха много ОК, а и всичко ми обясняваше мацката - Таня се казва, ако някой се интересува), още не са пристигнали, а ми се пазарува още и още, даже мисля днес да излезна по нашите градски магазини, ей така да позяпам, пък и не съм излизала навън от седмица. Joy
Аз не знам къде ще държа тия дрехи вече..  newsm78 Както казах сме в нов дом, спалнята ни е с голям гардероб, който е пълен, а и скрина е пълен, само 1 чекмедженце е празно, но то никак няма да стигне за дрехите на бебо.. май ще си му купя скрин .. само не знам къде ще го сложа  Joy

# 695
но това са рисковете на живото предаване: "Бременна и амбициозна"
Joy Joy Joy
това все едно го е казал ММ. Той все ми казва - до сега беше кариеристка, спеше в работата, работеше за 2-3 само да е всичко ОК, а сега си бременна и кариеристка, ама шушулко ще помогне и на теб и шефа ти да се осъзнете Simple Smile
Едно малко човече, колко промени прави и май ще ни постави на място всички Simple Smile
В работата не знаеха, че правя инвитро опити - взимах отпуск, съчетавах с почивните дни в БГ и така се оправях някак си. Сега ще им дойде на нагорнище, ама да се оправят  Blush
И на мен поръчките от Асда ги разпарчетосаха. Ще пиша на доставчика.
Директните доставки и според мен излизат по-скъпи и предпочитам да ползвам доставчик. Може да има и моменти когато директната доставка е по-евтина, но не съм се занимавала да изчислявам, карам си с доставчик.

# 696
  • София
Срещата явно е по-добре да я отложим, защото дотук се записахме 2-3-ма души, а аз ще съм и за малко. Явно денят не е удобен на повечето Rolling Eyes

Belinda, ние с Катето така или иначе се бяхме уговорили за неделя да се видим и ще ходим. Така че ако искате елате да се присъедините. Мислим да направим резервация за 1 часа, така че който иска да пише.

То ясно, че не може да се съберем всички, всеки си има планове и т.н.

После и още срещи ще организираме Simple Smile

Направила съм и анкета във фейсбук групата (за който го ползва), може и там да се отбелязвате, че ще ми е по-лесно. Тук ако пишете кажете, че не сте писали във фейсбук, за да не припокрия бройката, че още някои имена не мога да свържа с никовете Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 12:02 от vesi21

# 697
Момичета вие ще обръщате ли дрешките наопаки?

# 698
Момичета вие ще обръщате ли дрешките наопаки?
Да, когато пера всичко обръщам. И като гладя също. Но като ги подреждам не са наопаки Wink

# 699
  • София
Никога не съм обръщала дрешките наопаки.

Веси, супер! Бройте ме за резервацията Grinning

# 700
Аз ги обръщам вече. И ги закопчавам, че на ММ му се скъсаха от циповете някои любими блузки и от тогава закопчавам и обръщам всичко.

# 701
  • София
Аз мисля, че Бейбито питаше за това дали ще носим дрешките на бебето, обърнати наопаки, с цел да не му дразнят етикети, ръбчета, шевове и пр.

# 702
Аз мисля, че Бейбито питаше за това дали ще носим дрешките на бебето, обърнати наопаки, с цел да не му дразнят етикети, ръбчета, шевове и пр.
Peace Да за това питам.

# 703
Ааа, сори, нв съм разбрала  Laughing
Аз също няма да му ги обръщам.. чара ще им се загуби. Въпреки, че ММ си носи чорапите наобратно, че му обивали..  Joy Дано детето не е изнежено като него  hahaha

# 704
Тъкмо щях да питам защо да ги обръщам.
Не, повечето бебешки дрехи са без етикети, ако има такива ги махам.

Общи условия

Активация на акаунт