Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките прахове и техните цени?
Какви са опитът и препоръките на форумните членове за пазаруване на бебешки артикули?
Какви са мненията за растежа на бебетата и връзката му с теглото на родителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките прахове и техните цени?
-
Какви са опитът и препоръките на форумните членове за пазаруване на бебешки артикули?
Форумните членове споделят своя опит при пазаруването на бебешки артикули, като някои от тях в момента се подготвят за пазар, докато други вече са направили покупки като комплекти за изписване, колички, дрехи и други основни неща. Те също така предоставят съвети относно бюджетирането и намирането на качествени продукти на достъпни цени.
-
Какви са мненията за растежа на бебетата и връзката му с теглото на родителите?
-
Какви са преживяванията на членовете на форума с медицински проблеми по време на бременност?
-
Каква е молбата-декларация, която трябва да се подаде при работодателя след раждане за гледане на дете?
искам да попитам дали има някаква зависимост в растежа на бебетата... дали се очаква забавяне или все с едни темпове ще си нараства? Туко що излизам от кабинета 29+1 г.с. - 1500 гр. Вече даже ме пратиха на кръвна захар на гладно заради съмнение за гестационен диабет, тъй като от феталната показа 93 % на някакъв си показател... не мога да се сетя какво точно беше. Нямам. Просто е големичък. Много се радвам, че детето си расте, просто се чудя колко ли ще стане като му дойде време да излиза... брат му на таткото е роден 4600. 
бил е най-дебелото и ревливото бебе на света. Аз докато забременях първия път бях в отлична форма, но оттогава съм тюлен. ММ си е слабичък и висок, беше нормален, но от лятото много свали. Така че сумарното ни тегло е непроменено. Казвам му качи някое кило, че ще ме срам да съм по-тежка от тебе, но той не иска 
, а ММ 2,200, но с големи бузи
, за сега си нямам и на представа колко е бебчо, ще устискам до 20-ти, но ще е с големи бузки знам си, това е закон в рода на ММ
ММ е категоричен, че не иска нищо от племенниците да ми праща сестра ми от БГ, та за това чаках до сега,да започнат големите намаления и да започвам и аз с покупките, и настина нямам търпение
Не ми е скучно, детето е покрай мен постоянно. И да се оплача, купих се яке за бременни, много си го харесвам, но няма къде да го нося. В хола у нас си е топло.