Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките прахове и техните цени?
Какви са опитът и препоръките на форумните членове за пазаруване на бебешки артикули?
Какви са мненията за растежа на бебетата и връзката му с теглото на родителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките прахове и техните цени?
-
Какви са опитът и препоръките на форумните членове за пазаруване на бебешки артикули?
Форумните членове споделят своя опит при пазаруването на бебешки артикули, като някои от тях в момента се подготвят за пазар, докато други вече са направили покупки като комплекти за изписване, колички, дрехи и други основни неща. Те също така предоставят съвети относно бюджетирането и намирането на качествени продукти на достъпни цени.
-
Какви са мненията за растежа на бебетата и връзката му с теглото на родителите?
-
Какви са преживяванията на членовете на форума с медицински проблеми по време на бременност?
-
Каква е молбата-декларация, която трябва да се подаде при работодателя след раждане за гледане на дете?
, олекотената завивка и тя е бежова със зайци
Много тъпо, утре ще и търся телефона на счетоводителката да я питам, че се нервя. Ако тя остане без пари за декември, дали ще и е толкова гот. Виждам лекаря кога го е пратил, виждам и др. работодател че го е пратил. Само те не са. Вече трябва всичко сам да си следи човек, без направление за изследвания, ок не е проблем, пускат ги колегите, не че са длъжни, ама са сладки и ми правят услуги. АГ по здравна не може даже да ги разчете, добре че е чичко гугъл и колегите, защото стойностите за бременни са други. Ще ти изпишем аспирин, че си рискова за преекламсия, само дето излиза че съм високо протромбиново време и съм с риск от кървене. Хайде и това ще го преживея. И най-вече и най-добре да те пратят в болница, хем да не си им в тежест, че си рисков, хем тия там вързани всички синджир марка да си източат здраво здравната каса, ако може до термин. И накрая без изплатен болничен, защото и счетоводителката не си върши работата, абе аман - заман. Е как да не си стресиран и само да лежиш?
, за незнаещите като мен, това значело повече да не забременявам. Не че искам, ама той не е човека дето ще ми прави график на матката.
как му е дошло на ума да каже такава простотия, че и репликата е ужасна, дори не знаех, че това означава
, за това не подписвам съгласие сега, а информирам близките, да дадат позволение.
. Една с една дрешка не поръчах еднакви.
още от бременността тежестта, после се налага да вземат всичко по 2 и нааай-вече след раждането са железни!