много ти е хубав колажът.
Един от най-красивите ти досега, според мен. 
, мерси 

много готино, свежо клипче! Благодаря и за озета, много ми хареса и чакам с още по-голямо нетърпение четвъртъка
Колажът ти е супер, браво! 
Орси
не може би, а директорът на приюта още в самото начало на сериала се разбра, че си е бил свиня. Но, какъвто и да е бил, това ли е начинът да се накаже
Нали Тахсин е бил още тогава голямата работа в Корлудаа, защо не са го арестували, за да си плати за престъпленията, а накара младото момиче да го застреля собственоръчно
Пък и по спомените на Корхан, директорът и не подозираше какво го чака при срещата им в гората с Тахсин
Нещо гнило има и тук ... Не случайно Тахсин накара Салих да убие директорката на приюта, страх го беше да не се разприказва за тази нощ ... Колкото до Хасан, не мисля, че не е бил свестен човек
Просто попадна на неподходящото място в неподходящото време. Ама да видим , де
Каквото и да и е причинил директора, Хасан не и е направил нищо, за да го застреля хладнокръвно
Дори искаше да и помогне. Както се видя, тя няма нищо против да премахнат и Джесур, за какво говорим изобщо? Гадина си е също като любовника си. Кой знае от какво е умряла и жена му на Тахсин, тепърва ще се разбере и това ...
излизането на Даахан от затвора си беше едно към едно с излизането на Кузей, с единствената разлика, че него го чакаше и баща му, после сцената под душа ... веднага се сетих за КГ 

и аз съм на мнение, че Киво става все по-готин с годините - в този сериал е направо мъж - мечта ...
Сигурно и преди КГ го е имало. А сцената под душа също - символиката... измиваш всичко мръсно, не го е имало само в КГ, убедена съм.
Не ми се обиждай, ама мисля, че си предубедена.
Започнах да гледам заради Фахрие и бях предубедена към Енгин, но вече го приемам. Любимец едва ли ще ми стане, ама си пасват с Фахрие и серията си я биваше.
Ще видим по-нататък.
Не те агитирам да гледаш, само си споделям мнението, щото това всеки си го решава сам и мен общо взето не ме интересува кой гледа и кой не.

Колажа са ти го харесали 80 души вече
Лека!
Виж, Градът с удоволствие ще го следя, Керем ми доставя истинско удоволствие с играта си, много ми е симпатичен , а и историята определено ме заинтригува.
и ти ли го гледа ОК ?

/или съм забравила, какво ми е споделила Фенчето

И кой наистина стои зад това ? Тахсин или Бюлент ? Вече започвам да се съмнявам, че е Тахсин ... нали в резюмето пише, че му се влошава здравето от случилото се с нея или е заради катастрофата ? Много въпроси, но трябва да се чака до утре, няма как
Препоръчани теми