Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, ние днес бяхме на изследвания и ехограф. В лабораторията нямаше никой като отидохме, за мое учудване не плака като и взеха кръв, малко почна да се кара по едно време на сестрата, изнерви се дето я стиска толкова време  Laughing Слетобед ще ходя да й ги взимам, те са готови ама Гергана се изнерви вече и се прибрахме, че беше голямо чакане за тоя ехограф. Добре, че мъжа ми беше с мен и той чака на опашката, пък ние бяхме в колата и той се обади като дойде нашия ред. Милия час и половина вися там. И една като се разкашля ми идеше да избягам на някъдв, на три метра стоях от хората сигурно  Laughing Дано сме се опазили, не утихна ли вече тая грипна вълна, не съм чувала нищо скоро.
Иначе всичко е наред с органите,то и на тоя доктор с ченгел му вадих думите от устата. Аз му викам добър ден, той стои и ме гледа странно, не е свикнал ли какво, само вика от къде пък ги измислиха тия изследвания на бебета. Дано и с изследванията всичко да е наред.

# 241
Днес бяхме на консултация, после и взеха кръв направо в лабораторията на болницата, остана да занеса урина, чудя се как да я хвана, че да се изпишка?! Имаше едно време едни контейнерчета с лепенка, но помня, че не бяха кой знае колко ефективни.
За нефролог ще ходим в детско здраве на ул. Ами Буе. Ная, това ли имаш предвид като казваш ехограф? Ако е така, ще ти дам телефон. Ние сме в четвъртък на преглед. Ваксината я отложихме за началото на февруари, каката кашля, а и после ще пътуваме.

# 242
Елена аз взех днес урина точно с тези контейнерчета, доста лесно стана. Сутринта като я измих залепих контейнерчето върху нея и малко след това изпишка цели 30 милилитра  Laughing

# 243
Elena2016, не съм сигурна. Може би не съм разбрала педито. Чета тук и другите майки споменават...

# 244
Здравейте,

Какво бихте препоръчали против крусти? В предната тема май се дискутираше някакъв ефективен шампоан или крем, но не мога да изровя името... Sad

Мерси!
Препоръчвам на Baby Ceumed гелче Gradle cap gel.Алекс имаше страшно много,с какво ли не пробвах.С този гел ги изчистих и вече почти няма а и коса поникна буйна .
По повод зъбоникненето и ние сме на тази вълна,има един долен.Обаче е пак нервен и плаче без причина.Да очаквам ли втори или е от нещо друго.

# 245
Ето това е на Ами Буе ходим ние

http://zdraveto.com/zdraveto/контакти/

Имат всякакви детски специалисти, приемат с направление или платено, с предварително записване е.

# 246
Мерси за отговорите за захранването, днеска му дадох за първи път оризова каша с малко плодово пюре вътре, много му хареса. Почвам по- смело с храната той всичко яде.

# 247
Мерилин, колко време мина от началото на захранването до въвеждането на второ хранене за деня, т.е. кашата като следобедна закуска?

# 248
  • София - Варна
Там ще ходите на ехография на органите ли, Елена?

# 249
Elena и аз давам каша от 3 дни,изчаках горе долу месец от започването на захранване
Вече незнам какви зеленчуци да давам,а месото и жълтъка кога се въвеждат?

# 250
Аз мисля след зеленчука да премина на месни пюрета и след това каши и плодови пюрета.

# 251
И аз давах месец зеленчукови и няколко плода.

# 252
Благодаря, момичета!
Африканчо, личната ни праща профилактично за преглед при нефролог. Дали ще гледа само бъбреците или и друго не знам. В четвъртък ще видим.

# 253
Elena и аз давам каша от 3 дни,изчаках горе долу месец от започването на захранване
И аз доста зеленчуци дадох и почнах да ги комбинирам и повтарям. Четох от 10ти , но мненията са противоречиви, на места се твърди, че по-ранното даване е по-добре. Сега става на 6 месеца и мисля да дам зърната да вкарам глутена и може би в 7мия ще почвам с жълтък и меса, но не твърдя, че това е правилен начин на захранване, а само как мисля аз да направя според моето бебе. Една приятелка е започнала захранване от 4ти месец, давала му е и меса и риба и мляко още от началото ( захранвала е по друг метод) и детенцето Няма никакви алергии и си хапва много добре сега. Така че за всеки според бебето.

# 254
И аз доста зеленчуци дадох и почнах да ги комбинирам и повтарям. Четох от 10ти , но мненията са противоречиви, на места се твърди, че по-ранното даване е по-добре. Сега става на 6 месеца и мисля да дам зърната да вкарам глутена и може би в 7мия ще почвам с жълтък и меса, но не твърдя, че това е правилен начин на захранване, а само как мисля аз да направя според моето бебе. Една приятелка е започнала захранване от 4ти месец, давала му е и меса и риба и мляко още от началото ( захранвала е по друг метод) и детенцето Няма никакви алергии и си хапва много добре сега. Така че за всеки според бебето.
Какви зърна ще вкарваш?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт