Леки съмнения

• 23 846
  • 178
  •   1
Отговори
# 120
Аз лично ако имам съмнения за изневяра, няма да се правя на руски хакер по техниката на Миуото, ами ще ходя на доктор да пусна едни хламидии, цитонамазка, ЧПВ и други, че не се знае къде го е завирал и как.

# 121
  • волно калдъръмче
Мхм, и му спираш секса без много обяснения  Mr. Green

# 122
  • Бургас
Интересно като нямаше смартфони, фейс и намсиквоси как ли ги хващаха тия мъже в изневяра  newsm78
Аз не ровя в лични вещи, не понасям да ровят в моите. Ни мъж, ни дете, ни родител. Така възпитавам и децата си.

# 123
  • волно калдъръмче
Комшийките знаеха и си траеха, приятелите знаеха и не се бъркаха, целият град знаеше Laughing Е, нямаше бг мама, за да узнаем и ние. Полето на запознатите се разширява правопропорционално с разширяването на вселената.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 13:20 от Райчун

# 124
Цитат
При положение,че трябва да правя описаните от тебе гимнастики (аз никога не бих ги направила) вече ще съм се сдобила с усещането на прецаканата страна по други пътища.Като авторката.Защо ми е да падам толкова ниско? Като мога да си тръгна с гордо вдигната глава и да си ридая тихичко сама.Нима след целия панаир,който се очаква да му спретна ,като му навирам доказателствата под носа няма пак да си рева сама?За мен има разлика кога ще изляза от ситуацията.Също и как ще изляза.

Защо да си тръгва, и да си ридае сама, ами ако изобщо не й изневерява?! Много едни такива крайни заключения, нека просто тихо мълком проучи нещата.  newsm78
А нея ,какво я ръга,че да му рови в нещата? Или това се прави ей тъй няколко пъти в месеца и ако нищо не се открие отиваме да пием кафе облекчено?
Май аз нещо пропускам...Рови се профилактично или се рови при съмнение?

# 125
Валентинка, пишеш, че си вложила много в тази връзка и сте заедно от седем години. За това време не сте ли обсъждали идеята за брак, деца, семейство? Ти как се чувстваш във връзката?

# 126
Звънят на единия, ако не го намерят, тогава на другият. Но повече се полза телефонът на мъжа ми. Неговите колеги или роднини ако му звъннат на телефона и той не е наблизо, разбира се че вдигам и
Аз супер много се дразня когато звънна на определен човек и ми вдигне я половинката, я детето...
Аз искам да говоря с точно определен човек нещо конкретно и супер ме дразни като ми вдигнат и ми кажат примерно: Ами в банята е, кажи де, какво има...

# 127
Валентинка, пишеш, че си вложила много в тази връзка и сте заедно от седем години. За това време не сте ли обсъждали идеята за брак, деца, семейство? Ти как се чувстваш във връзката?
разбира се обсъждали сме ги, но решихме първо да си завършим колежите пък тогава деца и тн., връзката ни е дълга но ние се хванахме още като ученици.

# 128
Сега по темата - дали има леки признаци или много явни, нека авторката се довери на личното си усещане. Тя живее с този човек и ако го усеща далечен, не получава внимание, подкрепа, не усеща близост, какво значение има дали изневерява, взема наркотици или има дългове. Има проблем.
Ако нещата иначе са наред, само крие телефон, кипри се и седалката е разместена, вероятно е нещо невинно.
На нашата кола седалките често са разместени, има дълги руси косми по едната облегалка, мъжът ми винаги носи телефона в себе си, а отскоро ходи на фитнес и си купи парфюм за сто лева, при условие, че винаги си е купувал дезодорантчета. Не мисля, че изневерява, не съм и помисляла, защото е същия мъж, който познавам отдавна.
Ако обаче отношението му се промени, тогава не ми трябват парфюми и седалки, за да разбера очевидното.

# 129
  • В.Търново

Ако нещата иначе са наред, само крие телефон, кипри се и седалката е разместена, вероятно е нещо невинно.
На нашата кола седалките често са разместени, има дълги руси косми по едната облегалка, мъжът ми винаги носи телефона в себе си, а отскоро ходи на фитнес и си купи парфюм за сто лева, при условие, че винаги си е купувал дезодорантчета. Не мисля, че изневерява, не съм и помисляла, защото е същия мъж, който познавам отдавна.
Ти сериозно ли го мислиш това?Та това е очевадно.Това са типични признаци на изневеряващ мъж.  Grinning
Знаеш ли колко мъже изневеряват и в същото време се държат с жените си все едно са кралици...Отношенията в семейството не се променят, нещата вървят по мед и масло, а в същото време успоредно поддържат връзка с любовница.За мен това е ненормално.

# 130
Ти сериозно ли го мислиш това?Та това е очевадно.Това са типични признаци на изневеряващ мъж.  Grinning
Знаеш ли колко мъже изневеряват и в същото време се държат с жените си все едно са кралици...Отношенията в семейството не се променят, нещата вървят по мед и масло, а в същото време успоредно поддържат връзка с любовница.За мен това е ненормално.
Да, аз наистина мисля така. В предишна връзка съм разбирала за изневяра без никакви съмнителни признаци, просто интуиция. Говорихме спокойно, разделихме се и така.
Не твърдя, че съм права, просто за мен признаците са по -скоро по интуиция, а не фактически доказателства.
Да допълня, че аз имам отговор на „признаците” . Мъж ми вози колеги до работа, единия му колега е с дълга руса коса...
Авторката няма обяснение, вярно е, но и аз преди да видя колегата на мъж ми, не би ми хрумнало че може да има такова простичко обяснение  Laughing

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 15:46 от rosy_bosy

# 131

Ти сериозно ли го мислиш това?Та това е очевадно.Това са типични признаци на изневеряващ мъж.  Grinning
Аз познавам 2 такива жени.И ако знаеш колко добре си живеят.Не ти говоря за любов и сламена колиба ,а че си живее живота.Пълноценно.Но който го може ,го може.

# 132
Колко мъже има дето изобщо не изневеряват и се държат с жените си като с боклуци...
Сигурно тия жени са по - добре.
Това, което държах да отбележа с поста си, че ако в семейството всичко е наред, жената се чувства щастлива, не виждам смисъла да се търси под вола теле. Това и съветвах авторката, да прецени дали е щастлива сега, с този мъж и сама да реши дали седалката на колата е от значение.
Тя сама ще си прецени.

# 133
  • В.Търново
Може би точно тази седалка и другите подобни знаци я карат да се чувства нещастна, защото пораждат съмнения в нея.
Мъжът се променя, заради друга жена.Няма как да започне да си слага парфюм за 100лв и да започне да ходи на фитнес , след като това е било чуждо за него, заради приятели или за собствен кеф.Всичкото винаги е свързано с жена, винаги.........няма какво да се заблуждаваме.

Трябва една жена да е голяма непукистка или много задръстена, за да не обръща внимание на тези промени или да не ги забелязва.

# 134
Няма как да започне да си слага парфюм за 100лв и да започне да ходи на фитнес , след като това е било чуждо за него, заради приятели или за собствен кеф.Всичкото винаги е свързано с жена, винаги.........няма какво да се заблуждаваме.

Глупости. Назад написах, че и жените, и мъжете започват да се грижат повече за себе си в един момент, когато усетят, че младостта си отива - дали ще са 5 кг отгоре, първият бял косъм, биреното шкембе или лекарска диагноза, няма кой знае какво значение - все нещо ти напомня да се погрижиш и за тялото, не само за душата.
И защо да не си купи по-скъп парфюм ако е почнал да изкарва повече пари? На човек му идва да се поглези понякога.

Общи условия

Активация на акаунт