Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 149
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • ГО
Ами аз странични ефекти нямах.
Не ми прималяваше.
Аз от вчера се захранвам. 5 дена сироп - 6кг.
Вчера чай, фреш от портокал.
Днес фреш, крем супа без застройка.

# 571
Аз приключих 10 дневно плодуване с 10 дни захранване преди една седмица. Така или иначе съм на Великденски пости и не ми се яде почти нищо, мисля да включа се включа с 5 дни на кленов сироп и 5 дни захранване, тъй като спортувам активно плуване и ходя на фитнес не мога да си позволя по-дълъг период. Стартирам от вторник, тъй като тези дни сън на гости при родителите ми и няма как да започна по-рано.

# 572
И аз никога не съм имала странични ефекти, само положителен ефект виждам. А съм го правила цели 5 пъти вече, даже в началото го правех за по 2 седмици. Последните 2 години го правя за по 7 дни, че ми писва вкуса на лимонадата и почвам на фрешове. Този път даже го приключих след 6-тия ден, защото ми свърши кленовия сироп и не ми се купуваше нов само за един ден. Днес трябваше да ми е седми ден, но минах на фрешове( комбинирам портокал, грейпфрут и моркови). Свалих 4 килограма и съм повече от доволна, най-после си върнах килограмите от преди 6 години( 54кг)  newsm18. Надявам се да съм се попрочистила поне малко.

# 573
  • Пловдив
Ехе, Дитка ти си шампион! Писала ли.си кой кленов сироп пиеш? Още се чудя кой да взема...

# 574
И аз се чудя между кленов и този на Мадал бал. Много положителни отзиви чета за това сиропуване и смятам да се пробвам тази седмица да видим дали ще издържа, защото честно казано не си представям как един коктейл замества всички хранения и същевременно снабдява организма с всички необходими вещества и те зарежда с енергия... звучи чудесно. А според вас колко време трябва да издържа на сиропа, за да сваля 10-12кг.? И докато го пия може ли да си позволям кафе и фреш от грейпфрут и лимон? Grinning

# 575
Няма конкретна марка, която купувам, просто гледам да пише 100% кленов сироп. Правила съм го и с по-евтините варианти, които имат и други добавки, защото нямах друг под ръка, но не е ок. Най-добре е да си е чист канадски кленов сироп, малко по-скъпи са, но нали все пак се пие за прочистване и е хубаво да няма консерванти и подсладители и т. н.
Колкото до кафето, аз не го спирам. Позволявам си по 1-2 кафета с малко кленов сироп, че иначе имам страшно главоболие по цял ден. Първите 2 пъти като го правих за по 2 седмици не съм прегрешавала с нищо даже и кафето бях спряла напълно. Първите 3-4 дни имах главоболие, но после премина.
Виж за фреша не знам, предполагам че няма да е проблем.
Мен лично 4-5 дози от лимонадата ме засищат идеално, но към 5ти- 6ти ден вече се чуствам леко отпаднала и уморена.

# 576
Няма конкретна марка, която купувам, просто гледам да пише 100% кленов сироп. Правила съм го и с по-евтините варианти, които имат и други добавки, защото нямах друг под ръка, но не е ок. Най-добре е да си е чист канадски кленов сироп, малко по-скъпи са, но нали все пак се пие за прочистване и е хубаво да няма консерванти и подсладители и т. н.
Колкото до кафето, аз не го спирам. Позволявам си по 1-2 кафета с малко кленов сироп, че иначе имам страшно главоболие по цял ден. Първите 2 пъти като го правих за по 2 седмици не съм прегрешавала с нищо даже и кафето бях спряла напълно. Първите 3-4 дни имах главоболие, но после премина.
Виж за фреша не знам, предполагам че няма да е проблем.
Мен лично 4-5 дози от лимонадата ме засищат идеално, но към 5ти- 6ти ден вече се чуствам леко отпаднала и уморена.
Много ми се иска, докато съм на режима да спра и кафето, но имам доста ниско кръвно. Освен смъкването на килограми, забелязали и някои от другите положителни ефекти описани в диетата?

# 577
  • ГО
Аз също не съм спирала кафето. Не мога без него. Пия го чисто и без захар, та не мине зор.
Ама и на мен към 5-тия ден ми писва тоз сироп. Нито сироп ми се пие, нито вода. Нищо!  Преди 2 дни се усетих, че съм само на 500 мл. сироп за целия ден и никаква друга вода. Няма да казвам какво главоболие имах, чак ми се гадеше от болка.

Пия Мадал Бал

# 578
Днес съм на втори ден от захранването и пак съм на фрешове цял ден. Свалила съм още 600 грама от вчера, което е допълнителен бонус. Досега никога не съм сваляла по време на захранването.
Тази сутрин с такъв кеф ходих да пазарувам за следващите дни от захранването, само здравословни рецепти ми се въртят в главата. Някой беше питал какви други положителни неща има от сиропуването. Ами на мен лично изцяло ми се променя мисленето, ставам много по-позитивна и щастлива. Променя ми се начина по-който мисля за храната и за живота изобщо. Опитвам се да променя храненето и на детето ми и на цялото семейство. На детето успявам, но родителите ми са костелив орех и е невъзможно с тях.
А дъщерята като потърси нещо сладко предлагам плодова салата и започна и тя да осъзнава, че здравословното хранене и спортуването са много важни (нищо че е само на 8г).

# 579
Днес съм на втори ден от захранването и пак съм на фрешове цял ден. Свалила съм още 600 грама от вчера, което е допълнителен бонус. Досега никога не съм сваляла по време на захранването.
Тази сутрин с такъв кеф ходих да пазарувам за следващите дни от захранването, само здравословни рецепти ми се въртят в главата. Някой беше питал какви други положителни неща има от сиропуването. Ами на мен лично изцяло ми се променя мисленето, ставам много по-позитивна и щастлива. Променя ми се начина по-който мисля за храната и за живота изобщо. Опитвам се да променя храненето и на детето ми и на цялото семейство. На детето успявам, но родителите ми са костелив орех и е невъзможно с тях.
А дъщерята като потърси нещо сладко предлагам плодова салата и започна и тя да осъзнава, че здравословното хранене и спортуването са много важни (нищо че е само на 8г).

didka, като чета постовете ти и се мотивирам още повече! Звучи страхотно! От утре и аз се включвам. Първия ден смятам да направя едно пречистване с вода и чай ( някой разхлабителен чай) и от сряда да направя 5 дни на сироп и 5 дни захранване. Като цяло нямам нужда от смъкване на килограми, 160см, 31 , 50-51кг., спортувам активно. Искам да направя режима с цел детокс.

# 580
И аз този път го правих повече с цел детокс, заради кортикостероидите и другите боклуци, с които ме тъпчат от 4-5 години заради артрита. Даже през тази седмица напълно спрях всякакви лекарства и се чуствам добре. Иначе и аз ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, даже водя и детето, когато е ваканция и тя много се кефи. И аз съм почти като теб 165 см, 53.5 кг( вече) и цели 36 г.

# 581
А по време на сиропуването може ли да се пушат цигари? Някой правил ли го е?

# 582
А по време на сиропуването може ли да се пушат цигари? Някой правил ли го е?
Някои го правят, но принципно при детокс е добре да се избягва.
Идвам тук от диетата на ВЧ, извъртях два пъти по 12 дни почти, с незначителни резултати, а времето ме притиска, имам рокля, с размер по-малка, нова и стилна, купих я за голямото събитие, на което ще ходим за Великден.
Поръчах Madan Bal, в четвъртък най късно ще е тук, дотогава ще гледам да ям нещо леко, че....ето, днес - цял ден само на плодове и съм ок. Прибирам се вечерта, ММ направил един омлет и...дотам бях....
Идеята ми е, понеже волята тотално ме напуска вечер, сиропа да замести поне вечерното хранене, а през деня ще си ям едно нещо, на принципа на моното.
Поне 4 кг трябва да си отидат до 08.04.

# 583
След някои злоупотреби с храна през уикенда се включвам с 6 дни на сироп и 10 дни захранване.
От личен опит с различни режими знам, че захранването е много важно и трябва да се направи стриктно, затова съм отделила повече дни.
Стартирам с 52кг, идеята ми е детокс, но няма да е зле да смъкна някое килце, тъй като на моят ръст 160см се чувствам най-добре между 48-49кг.

# 584
Здравейте дами Simple Smile
Днес е ден 2 от 5 дневното сиропуване. Веднага съм с килце надолу, вече 51 кг. Бях на плодолечение 10/10 дни и ми останаха едни 2-3 трудни килограми за смъкване за да достигна целта от 48кг.
Много ми е леко и се чувствам добре, единственото, което не мога да спра е кафето сутрин, тъй като имам доста ниско кръвно. Тъй като нямах време да отида за пресен джинджифил, си взех някакъв на прах.Предполагам, че не е много ефективен, но днес ще отида до пазара за истински.
Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт