Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 157
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
След десетина дена олекотен режим се разделих само с 1 кг 😁Но пък и не съм се ограничавала кой знае колко стриктно 😶

# 556
Здравейте, някой гладува ли в момента Simple Smile ? Аз мисля да направя едно прочистване преди Великден от понеделник за седмица. Някой има ли желание да си правим компания?

# 557
  • София
Здравей Дидка, втори ден ми е днес. Нямам планове колко дни ще изкарам. Този път започнах на шега. Въпреки, че имам огромна нужда от поне седмица, но пък тези дни ще имам гости и то не веднъж... Та ще видя дали няма да приключа бързо-бързо.
Ти започвай и пиши, когато имаш нужда. Ще помагаме със стискане на палци и мотивация.  Wink
Успех!

# 558
Здравейте, аз започнах прочистването днес (не обичам да го наричам диета). Почнах от 58 кг и мисля да изкарам до края на седмицата. Правя го за 5-ти път и се чувствам много добре. Поставила съм си за цел вече всяка година да го правя преди Великден с цел прочистване и детокс, нямам за цел отслабване, но това си идва като бонус  Laughing .
Снощи изпих един чай сена да се подготвя за прочистването и вече пия първата лимонадка. Правя прегрешение само с по едно кафе сутрин с малко кленов сироп, че иначе страшно главоболие имам по цял ден. Та от чая съм вече с кило надолу тази сутрин.
Ще пиша как върви нататък. Надявам се и някой друг да се включи.

# 559
Здравейте, аз започнах прочистването днес (не обичам да го наричам диета). Почнах от 58 кг и мисля да изкарам до края на седмицата. Правя го за 5-ти път и се чувствам много добре. Поставила съм си за цел вече всяка година да го правя преди Великден с цел прочистване и детокс, нямам за цел отслабване, но това си идва като бонус  Laughing .
Снощи изпих един чай сена да се подготвя за прочистването и вече пия първата лимонадка. Правя прегрешение само с по едно кафе сутрин с малко кленов сироп, че иначе страшно главоболие имам по цял ден. Та от чая съм вече с кило надолу тази сутрин.
Ще пиша как върви нататък. Надявам се и някой друг да се включи.
Долу горе колко килограма смъкваш по време на прочистването? После по каква схема се захранваш.

# 560
В началото като почнах да правя прочистването го правех за по 10 дни и свалях 5 килограма. Сега нямам нужда да свалям и затова последните 2 години го правя за по 7 дни. Миналата година свалих около 3,5- 4 кг, а тази година ще видим в края на седмицата и ще докладвам.
Относно захранването го правя по друга система, не както го правят повечето тук.
Пропускам деня с ориза и почвам с фрешове( би трябвало да са от портокал, но аз добавям и грейпфрут и морков).  Ако не ме заситят, може да си направя от лимонадата при нужда или само лъжица кленов сироп. Втория ден би трябвало да се пие бистър зеленчуков бульон, но аз продължавам на фрешове.
Следващите дни добавям сурови плодове и зеленчуци.
После към 5-тия -6-тия ден добавям млечни продукти и най-накрая добавям месото( не бързам много да го добавям него).
След това си продължавам да се храня здравословно, че иначе се връщат килограмите.
Тази година за пръв път ще пробвам да ходя и на фитнес докато сиропувам, че от няколко месеца го посещавам редовно и не ми се иска да пропусна цяла седмица. Пък ще видим, колкото мога толкова ще тренирам. Това е засега от мен.

# 561
Здравейте, включвам се да дам малко инфо относно това как протича моето сиропуване досега.
Днес вече е пети ден и съм на финалната права. Разделих се с около 3,5 кг и ходих 3 пъти на фитнес. За пръв път си позволявам да тренирам докато гладувам, защото все си мислех, че няма да имам сили, но не беше така. Само поолекотих малко редовните си тренировки. Чувствам се страхотно, толкова ми е леко.
Надявам се да мотивирам някой и да се включат още хора.
P.S. Забравих да спомена, че съм с ревматоиден артрит и правя прочистването на-вече с лечебна цел и да се прочистя от гадните лекарства и инжекции, с които ме тровят от 4-5 години.
Това е засега, ще се включа пак когато приключа сиропуването.

# 562
  • Пловдив
Дидка, браво на теб! С кой кленов сироп го правиш?

# 563
Няма конкретна марка, която купувам, просто гледам да пише 100% кленов сироп. Правила съм го и с по-евтините варианти, които имат и други добавки, защото нямах друг под ръка, но не е ок. Най-добре е да си е чист канадски кленов сироп, малко по-скъпи са, но нали все пак се пие за прочистване и е хубаво да няма консерванти и подсладители и т. н.

# 564
  • ГО
И аз сиропувам. Пак.
Пих го 10дни., преди 3г. и имах невероятен резултат. Не помня точно колко свалих, но бяха повече от 10кг. О@@ах се на захранването.
Още на първия ден вечерях както преди Sad
Съответно нищо не промених в храненето си и килата се върнаха, че и отгоре.

От вторник съм на сиропа и съм - 4кг.
Чувствам се идеално!
Леко ми е на стомаха, летя, летя.
Правя си в една голяма халба от сиропа и си го изпивам на 2-3 пъти. Правя по 3 халби на ден, което е около 1,5л. сироп.
Твърдо решена съм да се захраня правилно и да променя хранителните навици на цялото семейство.
Не ядем много вредна храна, но ядем обилно и разнообразно. Направо се оливаме Sad

Дано този път успея! Имам да свалям мноооого кила.

# 565
Дано да се справиш този път. Захранването е по-трудно от сиропуването и също толкова важно. Ти не знам как си посмяла веднага след сиропуването да ядеш нормална храна, това дори е опасно за здравето. Чела съм се може да се получи преплитане на червата , ако след дълго гладуване почнеш веднага да се храниш нормално. Трябва много да се внимава.
Аз повече от 4 дози не мога да изпия, защото по принцип не ям много и лесно се засищам, но за сметка на това се наливам яко с вода. Включвам за разнообразие и ментов чай с лимон и една лъжичка кленов сироп, както и един разслабващ чай вечер.
Благодарение на сиропуването в последните 3 години( по веднъж годишно) свалих 15 килограма. Почнах от 70кг и сега съм около 55, като очаквам още един килограм поне да падне до края на седмицата.
Тези 15 килограма ги качих също толкова бързо( пак за около 3 г), след като ме диагностицираха с артрит и почнаха да ме тъпчат с кортикостероиди. Абе битката е голяма при мен. По никакъв друг начин не мога да сваля колограми, само с глад.
Успех на всички, които имат смелостта да направят тази крачка, но трябва да се промени и режима на хранене след това иначе няма смисъл.

# 566
  • ГО
Знам, че е опасно и заради това ме е яд много. Чист късмет съм имала.
Заради това се надявам този път да имам волята и да направя нещата както трябва.

# 567
От тук ли го поръчвате Madal bal https://madalbal.bg ? За колко време стига опаковката от 500мл.? Имам да свалям 10-12кг. и след много четене на добри отзиви за сиропа реших и аз да си поръчам. Има ли някакви странични ефекти, защото имам бебче на 2 месеца и ме е страх да не ми става нещо лошо от глад?

# 568
Продава се във всеки био магазин. Ако кърмите, може би е добре да отложите диетите, а здравословното хранене ще помогне за фигурата.

# 569
Не кърмя. Смятам да си взема сиропа, но ме е страх от странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт