Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 073
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и за много години! Nature Snowman

Не бях влизала скоро в темата и се изненадах приятно колко много сиропуващи дами има в сравнение с последните месеци. Поздравления момичета!
Записвам се, за да следя темата и с идеята скоро да се включа и аз. Но има нещо, което ме притеснява - студът. Не мога да "вирея" на студ, но ще се справя някак с това. Simple Smile

# 76
  • У дома
ИМК и другите старши, кажете колко дни е нормално да не посетя 00 при сиропуване, днес нямах успех-ден трети, предните два нямах порблем. Много се притеснявам от това спиране, предвид неяденето ок, но ако и утре нямам успех лееко се притеснявам, дайте съвет моля Hug Чайове и ала-бала няма от къде да купя, имам таблетки, но ме обезводняват, замайват и ми пада кръвното, та те не са за предпочитане, английска сол или подобно изхвърлих и нямам вече, а и от нея също бях мноого зле Laughing Съжалявам за нетактичния върпос, но да знам да се притеснявам ли, да не се "циментирам", само това ми липсва, ако и утре нямам успех мисля да хапна сусамов тахан с мед или киви, кое е по-добрата опция в режима Whistling

# 77
Genni, аз на два дена, ако не съм ходила, вечер пия един слабителен чай - майчин лист /сена/ и на другия ден съм готова.
Ако нямаш чай и не можеш да си вземеш, пробвай с една-две чаши топла /гореща/ вода сутрин на гладно, с лек масаж на корема.
Киви помага на запека, тахан и мед не съм чувала. Може няколко кивита на гладно да хапнеш и вода след това /да те разкара/, няма да е фатално за диетата. Хем са диетични, хем ще ти раздвижат перисталтиката. Simple Smile Круши + вода също помагат за запек.

За деца съм ползвала малко сапунче в ..., но не знам работи ли при възрастни. Laughing

На мен ми се е случвало при сиропуване по три-четири дни да не ходя, но не съм била разтревожена изобщо.
Ми то като си само на сироп, какво толкова да се събере...

# 78
Genni, ако сиропуваш с Мадал Бал, допълнително очистително средство не е нужно да приемаш. Той действа разхлабващо! Но с обикновен кленов сироп или мед, като заместител( дано не си повярвала в тази глупост) трябва да пиеш очистително всеки ден! Най - добре  това да е чай. Има много варианти на чай сена +... Разбирам,че не си в Бг,но във всеки маркет има чайове с очистително действие. Трябва да се приема за да се прочистват червата  и целият организъм за да започне и здравословното отслабване.
 Забавлявам се като чета как хора с 5 дневно сиропуване се вживяват в роля на много знаещи и раздават съвети! Абсолютно неадекватни! Laughing Laughing

# 79
И защо пък мед като заместител да е глупост? Природен натурален продукт.. с подобни х-ки и калориен ако щеш профил. На мен ми свърши отлична работа.
Проблеми с 00 не съм имала освен след ориза и то за ден. След 1 чай всичко си беше ок.

А с Мадал Бал откакто прочетох, че има добавена и палмова мазнина... не ми го хвали Simple Smile

Информация има достатъчно, всеки си преценя какво и как да ползва от нея  Peace

# 80
IMK, не става въпрос за няколко дни. При първото сиропуване се изхвърлят,наноси по червата трупани с години. При ежедневна употреба на очистително на 5-6 ден се изхвърля слуз, която лекарите обясняват,че е маса от бактерии която живее в червата и е причина за много болести.

# 81
Хахаххааа палмова мазнина хахаххахах,сигурно си мислиш,че е палмовото масло за фритюрника ти,хаххахахах

# 82
  • У дома
Мед пия в сутрешната доза точно по тази причина, досега винаги топла вода с мед и лимон ми е действала ок, НОО не и сега, затова от утре ще съм си постоянно с кленов сироп.
ИМК, ще пробвам чиста топла вода, ако не подейства ще хапна киви, благодаря за съветите и насоките, и за мен не е нормално да не се ходи повече от ден макс два дена Laughing
Ананасче, благодаря и на теб, днес ще погледна на щанда с чай, да разбирам че ако има съдържание на сена е разхлабващ newsm78 Трябва да си взема днес лимони и още един кленов сироп Whistling Кажи повече за тая слуз, ти ме застреля Shocked

# 83
Не, изобщо не си мисля така.
Работя с подобни продукти. Миналата година са минали през мен над 3000 тона палмова мазнина. И прекрасно ми е ясна картинката там. Знам какви видове има, за какво се ползват, какви са им спецификите, полезни-вредни.
Но палмова мазнина и прочистване изобщо ама хич не ми се връзва.

Маса от бактерии, която живее в червата  Shocked А за жлъчен сок чувала ли си примерно? Или че след честа употреба на очистителни червата изтъняват .. а за лениви черва чувала ли си ? ... и въобще всяка външна намеса, особено продължителна, в храносмилателната и отделителната системи на организма не води до нищо добро накрая...

Има един бутон редактирай - ползва се, да не пишеш 583649164 мнения едно след друго.
И такива ехидни пресмехулствания освен за добствен кеф.. не знам на кой друг са полезни в темата.

# 84
Разбирам, че не си добре информиран човек! Раздаваш съвети след 5 дни сиропуване! И вече заместител си намерила Joy червата  ще ти изтънеят след 10 дневно приемане на очистителен чай. Joyсмешна си ....не се ли усещаш,че след твоите малоумни постове хората с опит в сиропуването спряха да пишат? Благодаря ти за забавлението Joyжалко за новите...

# 85
Ананасче, изобщо не се пиша спец по темата!

Аз никога не съм ползвала кленов сироп или мед, а само и единствено оригиналния Мадал бал, но въпреки това ми се е случвало да не ходя по 2-3 дни. Не знам действа ли разхлабващо или не Мадал бал, но вчера пих сената, щото отново не бях ходила 2 дни. Споделям само собствен опит. Та че чак пък "абсолютно неадекватни"... без коментар.

Може да не съм правила дългите версии, но поне от 2 години ползвам сиропа, и то редовно! Без значение колко често съм имала време и желание да пиша във форума, имам доста личен опит.

# 86
То човек като те прочете (за анасче говоря) и му се отщява и сиропуване и всичко..

То е вярно "гладно и злобно", ама чак пък толкова  ooooh!

# 87
IMK. не за теб,а за това неориентирано същество здухи-грухи писах. Тя се вживява в ролята на знаеща и подвежда новите в грешна посока.

# 88
IMK. не за теб,а за това неориентирано същество здухи-грухи писах. Тя се вживява в ролята на знаеща и подвежда новите в грешна посока.
A ти откъде си получи дипломата за професор по темата, че съм изпуснала момента  newsm78
И от къде се пръкна такова заядливо същество  Shocked Всичко си беше прекрасно, никой не е писал такива простотии като в последните ти постове.. и изведнъж обиди и помия  Sick

Айде стига с тия превземки, няма нужда...

Но като ти чета и постовете назад явно такова ти е държанието перманентно  ooooh!

# 89
Момичета, аз нямам кой знае какъв опит в сравнение с Ананасчето, но е добре да я послушате, въпреки, че ви се струва критична. Хубаво беше да прочетете назад всички теми, щяхте да знаете всичко, не за друго, ами просто щеше да ви е много полезно и да не се коментират основни неща, като пие ли се кафе, ходи ли се до ВЦ, пие ли се сироп с ориза и т.н.. То даже много неща и в първия пост пише.
Защото ентусиастки - много, но успели - малко. Именно ако сте чели назад, ще видите как идват и си отиват.  В интерес на истината с любопитство ви следя и ви пожелавам трайни резултати. Не пиша много, защото се въртят едни и същи въпроси, които са дискутирани много пъти, а и сега нямам какво да споделя, освен, че крепя сваленото до момента с +- 500 г. (за който се интересува). Ще гледам да се включа възможно най-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт