Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 126
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Очертава ми се тежка програма и тестване на волята и режима, надявам се да издържа:
Днес: Рожден ден
Утре: Гости
Неделя: Канена съм на питка при една приятелка
Другата седмица по време на захранването: 3 рождени дни Simple Smile
Дано не се издъня!
Иначе и днешният ден почти мина, изпих си сиропа, сварих си една кана с плодов чай Simple Smile
Имах момент, в който бях гладна, след доста работни срещи, взех си две лъжици мед и заситих глада Simple Smile
Как е положението при вас момичета?

# 601
  • Стара Загора
Аз отказвах рожденни дни по време на програмата.

# 602
CheerUp,ще се справиш🙂Ще устоиш!Носи си от сиропа.Имам една приятелка която така си носеше чая в голямо шише и без да й пука обясняваше че е на режим и си пиеше от него😉

Момичета,да ви попитам олекотения режим колко време може да продължи?

# 603
CheerUp,ще се справиш🙂Ще устоиш!Носи си от сиропа.Имам една приятелка която така си носеше чая в голямо шише и без да й пука обясняваше че е на режим и си пиеше от него😉

Момичета,да ви попитам олекотения режим колко време може да продължи?

Добро утро, момичета Simple Smile
Успях да не съгреша на вчерашния РД, изпих 1.5л домашен плодов чай с мед. Малко ми втръсна да обяснявам на гостите защо не пия и какво е това в бутилката.
Днес още 300 гр. надолу и съм 49.700.
Много съм щастлива. Днес съм на басейн  и парна баня, после на лимфен дренаж. Преди малко се прибрах от 6км разходка с кучето.
Започвам 10 дни захранване утре.

# 604
CheerUp,браво момиче 🤗Само така!🤗

# 605
Здравейте момичета. Отказах се от Мадал Бал и си взех кленов сироп клас А от ДМ. Някой използвал ли го е и какви са ви впечатленията?

# 606
  • Пловдив
Момичета са доволни от него, на предната страница има мнения.

# 607
Ден 1 от 10 дневно захранване.
Днес съм точно 49кг, направих си фреш от портокал и го сложих в една 1л бутилка за да имам за цял ден. Утре съм на фреш от мандарини и това смятам да ям като плод за деня. Пия и от сиропа. Фрешът ми се стори като пържолка Grinning Grinning Grinning, че само с този сироп явно доста съм си промила стомаха.

# 608
CheerUp, браво! Втори ден със Мadal Bal, но вчера ядох кисело мляко, днес - риба. Моето е нещо като моно + сироп, нямам воля просто да гладувам. Имам празна кутия от натурален сок, утре ще я напълня и ще я взема на работа.
Става ми зле от цигарите, вероятно от сиропа.
Между другото, само да попитам - защо се слага лют пипер? Слагате ли?
А джинджифил? Как точно, стърже ли се?

# 609
Здравейте момичета,
Ден 2 от 10 дневно захранване.
Заковала съм на 49 кг и няма промяна при кантара. Чувствам се невероятно леко.
Днес съм на фреш от мандарини, 2 дози сироп и ще направя зеленчукова супа без мазнина и сол от спанак, селъри (придава солен вкус), пащърнак (има доста ползи), зелен лук и морков. Ще добавя малко лимон.
Правя захранването по книжката на Мадал Бал.

# 610
CheerUp, браво! Втори ден със Мadal Bal, но вчера ядох кисело мляко, днес - риба. Моето е нещо като моно + сироп, нямам воля просто да гладувам. Имам празна кутия от натурален сок, утре ще я напълня и ще я взема на работа.
Става ми зле от цигарите, вероятно от сиропа.
Между другото, само да попитам - защо се слага лют пипер? Слагате ли?
А джинджифил? Как точно, стърже ли се?
Не се притеснявай,без пълен глад  също става.Ето копирам от сайта на Мадал бал:

"„Испанска версия“
Това е друг много популярен вариант на Програмата „Усещане за подмладяване“.

При него закуската и/или вечерята се заменя с 1–2 чаши от подмладяващата напитка.

Това удължава естествения период за пречистване на тялото – нощното време, когато бъбреците и черният дроб са най-активни.

Препоръчва се да се прилага един месец, което има добър очистителен ефект и води до умерена загуба на килограми.

„Испанската версия“ е добър вариант за удължаване на „Пълната“ и „Съкратената версия“, ако желаете да продължите с пречистването под по-лека форма.

За да бъде ефективна „Испанската версия“, е необходимо също така да се избягват солта, сладкишите, преработените храни, червеното месо, пържените храни, белият хляб, млечните продукти, големите количества кафе и алкохолът.

Това са хранителни продукти, които натоварват храносмилателната и отделителната система и възпрепятстват способността на тялото да се справи с изхвърлянето на натрупаните в него токсини и отпадни вещества."

# 611
Намерих много хубав диетичен хляб без мая на БалКлас ( продават го в Кауфланд)и днес си позволих филийка и половина, също така си купих "Слабин" пшенични хапки, благоприятни са при наднормено тегло, запек, желание за пречистване на стомаха и т/н ( сложих си ги вместо крутони в спаначената супа).
Не знам дали е редно, но продават едни зърнени блокчета без захар, а само с чиа, касис и семена, доста ми падна кръвното ( защото бая километри навъртях днес) и хапнах едно.
Утре ще си направя печени картофи с малко зехтин и мащерка.
Взела съм и тиква, обожавам печена тиква с мед и орехи.
Млечни и месо ще включа чак след Великден заради постите.

# 612
CheerUp,добре се справяш,браво🙂Чудесно е че описваш всичко детайлно!Полезна информация за всеки решил да спази режима😉

# 613
Ден 5 от 10 дневно захранване.
Чувствам се пълна с енергия и ми е много леко.
Закуска: Фреш от грейпфрут
Обяд: Салата и зеленчуци на пара
Вечеря: Салата и спаначена супа.
2 Дози сироп за целия ден.

Утре мисля едно ризото със зеленчуци да спретна.

Има ли сиропуващи Simple Smile

# 614
  • България
CheerUp ти с кой сироп по точно направи режима си. Питам тъй като ми струва много умно твоето захранване.

Общи условия

Активация на акаунт