Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 110
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Привет и от мен дами.
Чета ви отдавна но сега се реших да започна и аз.
Накратко - 170 см, старт на 73 кг.
Вчера беше първи ден и явно съм имала доста задържана вода, защото днес кантара е на 70,5 кг.
Ударно начало, но не си правя илюзии че ще е все така.
Целта е 64-65 кг за сега пък ако се получи с опция за 60 и на следващ етап.
Пробвам с 10-дневка. Стискайте палци и успех на започналите.
Ако спазваш стриктно режима, може да свалиш и повече от 10 кг. Колкото по-малко килограми за смъкване имаш, толкова по-трудно и бавно става. Важно е освен Мадал Бал/Кленов сироп да приемаш и допълнителни течности като вода, чай и т.н.

Мнооого мотивиращо ми идва твоя пост Relieved

# 631
Ох... глад все още не ме мори, ама как ми се спииии.

# 632

Три съм изпила до сега и така ми се яде една мазана филийка......
Не ми се спи на мен ама мозъка ме мъчи иска да яде . Ако не премине това чувство на глад незнам как ще я карам.

# 633

Три съм изпила до сега и така ми се яде една мазана филийка......
Не ми се спи на мен ама мозъка ме мъчи иска да яде . Ако не премине това чувство на глад незнам как ще я карам.
Първите 2-3дни са най-трудни. На мен цял ден ми се спи и ме мъчи главоболие. Това е съвсем нормално, изхвърлят се токсини. Днес изпих 5 дози сироп, 2л вода и съм си направила домашен плодов (студен чай) с мед. И този ден мина...

# 634
Аз съм много тегава на течностите като цяло. Имам още една доза за после и с нея стават 6 + 300мл.ментов чай с лъжичка кленов сироп и една чаша чиста вода. Моя ден още не е минал ,тепърва мъжо ще вечеря ,а аз ще преглъщам . Утре дали да отворя бутилката клас С да видя повече ли ще засища,или да си продължа с А класата ,а цето за финал и захранване?

# 635
  • Стара Загора
Аз съм много тегава на течностите като цяло. Имам още една доза за после и с нея стават 6 + 300мл.ментов чай с лъжичка кленов сироп и една чаша чиста вода. Моя ден още не е минал ,тепърва мъжо ще вечеря ,а аз ще преглъщам . Утре дали да отворя бутилката клас С да видя повече ли ще засища,или да си продължа с А класата ,а цето за финал и захранване?
Не мисля че ще усетиш разлика, карай си с А.
На мен първите ми дни бяха песен, ама вече към 7-8 бях пред нервна криза, спомням си че пиех по 3 коктейла, предпочитах вода, само не и тез джинджифили. Grinning
Стискайте момичета, кантара ще ви зарадва гарантирано.
Ето за малко мотивация моите почти 30 килограма разлика със сиропуване предимно.
Преди- http://prikachi.com/images/383/9013383B.jpg
След- http://prikachi.com/images/384/9013384v.jpg

# 636
За оптимални резултати трябва да се помъчиш с водата. Препоръчителната (минимална) дневна доза чиста вода е 30мл на 1 кг. телесно тегло. Относно кленовият сироп, лично на мен повече ми допада клас C.

# 637
Не мисля че ще усетиш разлика, карай си с А.
На мен първите ми дни бяха песен, ама вече към 7-8 бях пред нервна криза, спомням си че пиех по 3 коктейла, предпочитах вода, само не и тез джинджифили. Grinning
Стискайте момичета, кантара ще ви зарадва гарантирано.
Ето за малко мотивация моите почти 30 килограма разлика със сиропуване предимно.
Преди- http://prikachi.com/images/383/9013383B.jpg
След- http://prikachi.com/images/384/9013384v.jpg
Поздравления за резултата!
За колко време го постигна?

# 638
  • София
Страхотен резултат  Камелия11 . Поздравления!🍁🍁🍁🍁

# 639
  • Стара Загора
Благодаря момичета.
Ами първите 10-тина килограма (може и повече да са били, аз в един момент спрях да се тегля и и изпаднах в депресия) свалих с фитнес+ диетата Скарсдейл. Около 2 месеца мисля.
Вторите 20  вече с Мадал Бал, един път 10 дни, един път 5, и няколко пъти по 1-2 дни. Обще 3-4 месеца.
Бързо стана мисля Simple Smile Ама аз по едно време минах на един странен режим, гладолечението тип Ковачева, на плодове и чай, ама пиех и сироп. Така карах по 2-3 дни, и пак имаше много ефект. Просто ми беше писнало да не ям нищо.
Дъвченето много липсва по време на глад Grinning

# 640
След ударното начало ( първи ден 73, втори - 70,5 кг) , дойде ... и месечния цикъл ( подрани).
Та трети ден - 70,9  ....

# 641
  • Стара Загора
След ударното начало ( първи ден 73, втори - 70,5 кг) , дойде ... и месечния цикъл ( подрани).
Малко е неприятно с месечния цикъл да се съвпадне, гледайте наистина да не се съвпада, повечето жени са по- гладни по това време на месеца.

# 642
Малко е неприятно с месечния цикъл да се съвпадне, гледайте наистина да не се съвпада, повечето жени са по- гладни по това време на месеца.

Неприятно е да. Аз го очаквах следващата седмица, но...
Относно глада , въпреки цикъла все още безпроблемно се справям .

# 643

Неприятно е да. Аз го очаквах следващата седмица, но...
Относно глада , въпреки цикъла все още безпроблемно се справям .
И това ще мине и ще си покаже реалният резултат.
И тази сутрин -1 кг. До тук са 2. Интересното е,че къркорене на червата нямам,но се усещам гладна. И нещо нямам много сила днес. Но болните деца искат грижи. Ще изляза да купя хляб и сирене за тях и мисля да си полегна.

# 644
Добро утро и успешен ден момичета !

Похвалвам се , че въпреки вчерашния застой ( да не кажа леко връщане ) заради цикъла, нещата бавно продължават напред.
Ден 4 - 69.9 

Аз се меря само сутрин, така че реалния резултат е 3 пълни дни - три килограма.

Успех и на другите в групата на сиропуващите

Общи условия

Активация на акаунт