Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 076
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм правила захранване по книжката, а не другото. И ми беше лесно, не съм чувствала глад. (На фона на 10 дена сироп ми се виждаше като угощение.) После идва истински трудното - когато всичко свърши и когато трябва да задържиш кг. Simple Smile

# 691
Абсолютно!
Захранването е проблема, а не в гладуването 😊
Трудно ми беше/ и е / и на мен.

да, мен атова ме е страх.

Мисля да правя сиропуването докато смъкна килограмите. сутринта бях 65, целя се в 58-60. момичета, а има ли задържали килограмите? Днес ми мина първия ден, чувствам си някакъв глад, но не е нищо критично!

# 692
  • Пловдив
Сиропувате ли?😊
Моето захранване мина, върнах 500гр,   от днес включвам сиропуването всеки понеделник, мисля, че по този начин килограмите няма да се върнат. Да видим..😊

# 693
ett2812, ами аз задържах едни и същи за година и нещо (+_ 1 кг) и малко сега след последната Коледа ми тръгна нагоре с 2-3 кила. Но в момента пак ги свалих. Тоя път с броене на калории. Надявам се още да сваля за лятото. Simple Smile
Иначе пробвах още 2-3 пъти с по-малко дни сироп, но не ми се получи както първия път.

# 694
Здравейте аз днес наново ще почвам, защото от два дена развалих диетата. Ако и този път не се получи, се отказвам, защото ми е доста трудно да я спазвам и няма смисъл с глад и тъпкане да си развалям здравето.

# 695
Здравейте аз днес наново ще почвам, защото от два дена развалих диетата. Ако и този път не се получи, се отказвам, защото ми е доста трудно да я спазвам и няма смисъл с глад и тъпкане да си развалям здравето.

А защо не пробваш някой от олекотените варианти - да заместваш с коктейла 1 или 2 хранения дневно, или да си 1 - 2 дни седмично само на коктейл? Така трябва повече време, но пак ще имаш резултат и ще можеш да се храниш по-нормално.

# 696

А защо не пробваш някой от олекотените варианти - да заместваш с коктейла 1 или 2 хранения дневно, или да си 1 - 2 дни седмично само на коктейл? Така трябва повече време, но пак ще имаш резултат и ще можеш да се храниш по-нормално.
И аз бях на олекотения режим като за 2-3 седмици свалих към 2кг което напълно ме устройваше.Нямаше глад,само сироп до 13 часа и после ядене на някакво месо с печени зеленчуци.След обяд хапвах сладки неща-обикновени вафли до 2бр,кокоски,сурови блокчета,черен шоколад.Вечерта пак месце,салата.Държа да отбележа,че хапвах малко месо-1 пържола или 1 пилешко бутче.Сиропа го пиех през целия ден.

# 697
  • Пловдив
Сиропа не идва ли калоричен смесен с храна?

# 698
Сиропа не идва ли калоричен смесен с храна?
Не,това е испанската версия.Сиропа не само не е тежък,ами подтиска глада от ядене до ядене.Така се хапва по-рядко.А и джинджифила стимулира обмяната на веществата.

# 699
Здравейте,дами! Утре започвам сиропуването ,мисля да опитам да го направя за 10 дни, но ако не издържа 7. Купила съм си кленов сироп клас А. Мечтата ми е 10 килограма, но ще съм доволна и на 5 Simple Smile. Дали и някой друг сиропува в момента или иска да започнем заедно утре? Ще стартирам с височина 166см и 67.300кг. Имам само един проблем който ме вълнува малко, преди 2 години спазвах 90 дневна диета и на втория месец МЦ спря, и след това трябваше да го предизвиквам с хормонални хапчета от който си върнах всичко което бях свалила. Така де има ли някой който се е сблъсквал с този проблем и дали сиропуването му се е отразило зле на МЦ.

# 700
Здравейте,дами! Утре започвам сиропуването ,мисля да опитам да го направя за 10 дни, но ако не издържа 7. Купила съм си кленов сироп клас А. Мечтата ми е 10 килограма, но ще съм доволна и на 5 Simple Smile. Дали и някой друг сиропува в момента или иска да започнем заедно утре? Ще стартирам с височина 166см и 67.300кг. Имам само един проблем който ме вълнува малко, преди 2 години спазвах 90 дневна диета и на втория месец МЦ спря, и след това трябваше да го предизвиквам с хормонални хапчета от който си върнах всичко което бях свалила. Така де има ли някой който се е сблъсквал с този проблем и дали сиропуването му се е отразило зле на МЦ.
Личната ми препоръка е да вземеш сироп клас "C", по-сладък е и приятен на вкус, аз си купувам от DM. Аз съм правила сиропуване най-много 6-7 дни и не ми се отрази на МЦ, напротив, дойде си ми по часовник.
Успех! Очаквай първите 2-3 дни доста голямо главоболие и глад, но това си е напълно нормално.

# 701
Личната ми препоръка е да вземеш сироп клас "C", по-сладък е и приятен на вкус, аз си купувам от DM. Аз съм правила сиропуване най-много 6-7 дни и не ми се отрази на МЦ, напротив, дойде си ми по часовник.
Успех! Очаквай първите 2-3 дни доста голямо главоболие и глад, но това си е напълно нормално.
Много благодаря за бързия отговор! Изчетох 80 % от темите и съм наясно за главобола, но какво да се прави ,дано успея да сваля излишните килца,защото нищо не помага. Sad За следващия път, ако изобщо успея да изкарам,ще пробвам клас С,защото вече си купих литър клас А. Отново благодаря, и ви пожелавам хубав и усмихнат ден! Simple Smile

# 702
  • Пловдив
МЦ не ми се промени, но от лимоните, въпреки , че не са много като количество ми се "дръпнаха венците".. и се оголиха няколко зъба..
Предполагам, че съм била предразположена, към този пробрем, но не съм го знаела до този момент. За цитруси скоро не мога и на си помисля..

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 13:59 от armira

# 703
МЦ не ми се промени, но от лимоните, въпреки , че не са много като количество ми се "дръпнаха венците".. и се оголиха няколко зъба..
Предполагам, че съм била предразположена, към този пробрем, но не съм го знаела до този момент. За цитроси скоро не мога и на си помисля..
Предполагам, че съм била предразположена, към този пробрем, но не съм го знаела до този момент. За цитроси скоро не мога и на си помисля..
Благодаря за бързия отговор и на вас. Пожелавам ви бързо оздравяване, купете си от аптеката Сандрин, той е като вода за уста ,но концентрат стяга много венците и струва 3,4 лева .Надявам се да съм ви била полезна. На мен страшно ми помогна този Сандрин, помага и за кървящи венци. Хубав и усмихнат ден!

# 704
Сиропът от ДМ колко мл е и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт