Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 861
  • 959
  •   1
Отговори
# 405
Смейте се вие, ама съседката е учителка с  3 деца, сигурно доста убедително звучи  Mr. Green

# 406
Belinda, честит рожден ден! Дано си много здрава и щастлива!

Сутринта копах колата от паркинга 30 минути, идеше ми да се гръмна, ако вечерта не трябваше да се връщам по тъмно мостче с лед и кучета, щях определено да си хвана ГТ.
В новото строителство се чува ужасно, снощи до към 2 слушах кикотещи се и говорещи си съседи, горе-долу все едно сме в една стая. Строят ужасно. Вертикалните фуги в тухлите на 90% не се запълват, загледайте се по строежите, няма как да е. Отделно шумовите мостове... кой ти изчислява. Немарлива работа. Не мога да живея аз така, много се натоварвам, все едно сме голямо семейство, кой от кой по-луди.

Снощи почти не съм спала, мъжът ми хърка, което за него е прецедент, аз пък упорито не исках да се пренеса в хола или да го събудя - така де принципи Grin Адски недоспала съм, днес отделно се оказа някаква тотална лудница, обаче мен такова спокойствие ме е обзело... сигурно от недоспиването ми е "се тая брат" Joy Мисля си, че утре е понеделник! Смятайте колко съм дезориентирана, цяла сутрин го твърдя насам и натам.

# 407
интересно ми е сина на Силвия какъв ще стане като порасне  Simple Smile
толкова нетипично е постъпил

а на моя близка свекърва и допътува от 300 км щото младите абсурд да изкъпели бебе, щели да го уморят  Mr. Green

затопли се,

# 408
  • дядовата ръкавичка
На Силвия синът май си е достатъчно пораснал  Wink.

Бебетата съвсем сама съм си ги къпала от ден първи. Изнервях се от помагачи и разбирачи.

# 409
интересно ми е сина на Силвия какъв ще стане като порасне  Simple Smile
толкова нетипично е постъпил

Ние за сина на Силвия сме чували и други истории и аз мисля, че смело може да се каже, че си с същото свястно момче и сега.

# 410
белинда, честит рожден ден!

Шумове от съседите не ми пречат, чува се слабо, а и ние също вдигаме достатъчно шум.
Свикнала съм.

Мър, аз от началото на седмицата ходя пеша на работа. Колата ми е окопана в сняг, а в 17.30ч. трудно намирам място пред блока дори и в хубаво време, с този сняг пък - абсурд.
Надявам се от другия понеделник да са по-добре нещата и вече да я изкарам. Simple Smile
Установих че пеш и с колата стигам за едно и също време. Simple Smile

# 411
аз чета от няколко седмици тази тема и не Ви познавам  Peace

# 412
аз чета от няколко седмици тази тема и не Ви познавам  Peace
Да, знам, затова ти казвам, че и сега си е свестен, той вече е голям и работи по последна информация Simple Smile Но Силвето ще си го похвали повече.

# 413
Това което  помня за Силвето е, че при първата среща с гаджето на сина е била без лещи /или очила/  Wink  :
И аз понеже съм сравнително нова тук, за почти всяка имам нещо, което ме е впечатлило, не знам много назад във времето  Heart Eyes

# 414
Честит рожден ден, Белинда! Здрава и много щастлива бъди!
Бая се посмях с вас.
Времето е много хубаво. Не си спомням такъв сняг в Бургас. Снощи стоях на терасата и се любувах на гледката. Страхотно е.

# 415
  • Пловдив
Оле бошке! (от скоро тоя лаф много ми харесва Grinning ) Пак ски. Мъжът! ме обещал да уча едно дете на приятели, уикенда ще се кара, няма не искам, обещал е. #Crazy #Crazy #Crazy

# 416
ееее Янтра, на ски е супер  Sunglasses
ще възложиш на баткото да се прави на ски учител  Wink

# 417
  • Пловдив
Да подчертая - аз НЕ съм ски учител, и кой знае какъв скиор не съм. Ходих да гледам клипчета в ютуб как се учат деца да карат ски за да уча моите. ooooh! Обаче един час ски училище почва от 40лв и нагоре, та бая народ ме кара да им уча децата, особено като съвсем начинаещи. Не ми стигат моите. Изобщо едва успявам да си покарам на спокойствие.

# 418
  • София
belinda,  Hug bouquetот всичко хубаво по много!

ние сме много шумно семейство, ама сме толкова готини, че съседите си ни харесват Embarassed Laughing
но се съобразяваме с обичайните часове за тишина, де.
пуснах дребния на училище, все пак. за час от 30 мин. ползата не знам каква е, но много дойде ваканцията за по никое време, та да се настройва вече.

Янтра, ела да ги учиш на Витоша да покараме заедно Simple Smile

# 419
  • Euskal Herria
Това което  помня за Силвето е, че при първата среща с гаджето на сина е била без лещи /или очила/  Wink  :
И аз понеже съм сравнително нова тук, за почти всяка имам нещо, което ме е впечатлило, не знам много назад във времето  Heart Eyes
Хайде, давай - кратко резюме - у  кого какво те е впечатлило  Mr. Green.

Ски не карам - за щастие на околните и на мен. Обаче гледах репортаж по телевизията, че една семейна карта за сезон варирала от 3 до 7 хиляди лева. Което буквално ме накара да се ококоря. Отделно даваха цени за неща, съпътстващи това удоволствие.

П.П. Рая, шегувам се.

Общи условия

Активация на акаунт