Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

  • 59 703
  • 959
  •   1
Отговори
# 900
  • Мнения: 22 036
Aз мозък не ям, и карфиол години наред не ядях, защото майка ми казваше, че бил станал като мозък  Joy.

За да приготвиш мозък, е по-лесно просто да купиш мозък. Става в масло, наистина малко време му трябва, а може и паниран.

Главичката трябва да се свари, а после може да се запече. И после следва глозгане  Mr. Green

# 901
  • Мнения: 14
много вкусни неща обсъждате, в момента имам пача от св.крачета и св. ребра обожавам я
шкембе също,а агнешка главичка е супер деликатес
тъкмо да питам за рецептата на език в масло и видях,че Буболина я е дала
аз само съм панирала,но пък съм хапвала в заведение език с масло в гювече-невероятно вкусно
филми обичам повече романтични комедии ,нещо дето да не ме натоварва
книги по ми се нравят , последната която четох е Войната на буквите

за мен какво да кажа,наближаваща 50 - те с две деца,едно пораснало не живеещо вече при мен,но отказващо да не направи баба ,и едно завършващо основно образование

# 902
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
Баща ми правеше страхотен мозък пане. Правеше го на кръгли форми и веднъж беше го наредил в плато с бюреци от тиквички и патладжани. Бюреците от тиквички абсолютно същите на външен вид и мъжът ми сбърка - взе мозъка, вместо тиквичката. Горкият! Още му държи влага и го споменава. Майтапи се, че баща ми искал да го умори.

# 903
  • Мнения: 22 036
Стига сме готвили, че сватята ще избяга, а аз без нея не мога.

# 904
  • Мнения: 15 218
Привет от топлите страни:) Стигнахме с големи премеждия и тичане, но все пак:)) Добре сме, няма нет, сега хванах на магия.

# 905
  • Мнения: 43 296
Жаки, за завиждане си!
Миднайт, какви промени обсъждате? Бебе? Нов дом? Нова работа? Живот на ново място?

Вметвам, че шкембета, уши, копита, мозък, хайвер, миди и други никога не съм опитвала. Най- вероятно няма и да се навия за проба. Виж за свински/телешки език и телешка опашка си мисля, че даже и ще ми харесат.

Светалчо, много вкусно ми се видя у вас на обяд.
Днес се отчитам с поредната изпечена тиква без захар. Нямам вечеря, а трябва да измисля нещо преди да си измия косата. Уви, идеята за домашна маска пропадна, защото си полегнахме с ММ. Не ни се беше случвало от доста време. Добре ни дойде.

# 906
  • София
  • Мнения: 20 106
Направо ги уцели всичките. Joy

# 907
  • Мнения: 1 261
здраво ски и днес, бутовете
Скрит текст:
а да напиша бедра, ма тук се е готвило здраво днес Mr. Green
ми направо пареха накрая  Laughing

Лале в дъжда, за готварската книга с най-голямо удоволствие ще споделя като се прибера някои любими рецепти. Книгата е страхотна, прегледах я с интерес

Лято, стискам палци за концерта Simple Smile за ГТП нямам идея

Шару, Щастливеца е хубаво, но аз съм фен на няколко сушита в Хепи-то и отвреме навреме хидя да хапвам

# 908
  • Мнения: 23 097
На мен от мозък ми се гади.

Аз се чудя какво да правя за вечеря. 
Вчера щях да правя качамак, но се оказа че имам царевично брашно, а не грис. Замесих една питка...просеник.
Яде се, но следващият път ще я направя 50:50 бяло и царевично брашно.

# 909
  • Мнения: 1 261
Направо ги уцели всичките. Joy

не ги мислете много  Peace
успех!

# 910
  • София
  • Мнения: 18 685
За да приготвиш мозък, е по-лесно просто да купиш мозък.
Сигурно, особено ако знаеш, че се продава отделно Joy Сериозно, мислех, че си върви с главата, защото съм виждала в месарницата глави, но не и мозък Blush А на какво има вкус?

Искам Светалчо да ми е...някаква роднина...без значение каква Grinning

# 911
  • София
  • Мнения: 19 438
Светалчо, нямам линк, пратиха ми я и си я конверирах, мога по мейл да ти я пратя, ако искаш.

# 912
  • Мнения: 43 296
Направо ги уцели всичките. Joy

не ги мислете много  Peace
успех!
smile3501

# 913
  • София
  • Мнения: 20 106
Благодаря,ще казвам,само да сме здрави.

# 914
  • Мнения: 1 261
мозък е много вкусно, леко паниран и изпържен в масло - на какво има вкус?  абе вкусно е много  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт