Любители на кучета - тема 69

• 43 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Може тази козинка да му предпазва възглавничките от снега. Недей да я режеш, докато не се оправи времето  Peace

# 466
  • София
Аз я режа, защото точно по тези косми се събира лед и стават едни буци.

# 467
  • София
Решила съм да взема от Зооплюс - комплект пробни опаковки, но тъй като сумата е малка, за да се направи поръчка се чудя, дали да поръчам този
спрей за заплетена козина. Моля, ако някой го е ползвал да сподели мнение, че сега от обличане на якета и гащеризони много му се заплита козината.

# 468
  • София
Решила съм да взема от Зооплюс - комплект пробни опаковки, но тъй като сумата е малка, за да се направи поръчка се чудя, дали да поръчам този
спрей за заплетена козина. Моля, ако някой го е ползвал да сподели мнение, че сега от обличане на якета и гащеризони много му се заплита козината.

Имаме го, не е нещо особено, а и моята кифла я е страх от спрейове и бяга като дявол от тамян.
Ако още е в срок на годност, мога да ти го подаря.

# 469
  • София
Хе хе, мерси! Дай в замяна да ти поръчам нещо от Зооплюс, та да мога да си направя поръчката Simple Smile А ползвала ли си нещо за козина, което наистина върши работа. Не е подстригван от октомври, заради студовете и козината му е дълга към 10 см вече. Колкото повече го къпя, толкова повече се завързва.

# 470
  • София
Хе хе, мерси! Дай в замяна да ти поръчам нещо от Зооплюс, та да мога да си направя поръчката Simple Smile А ползвала ли си нещо за козина, което наистина върши работа. Не е подстригван от октомври, заради студовете и козината му е дълга към 10 см вече. Колкото повече го къпя, толкова повече се завързва.

Не знам какво е кучето, но за моето йорки с козина тип вълна най-доброто е течният копринен протеин на Крис Кристенсен.

# 471
  • София
Пудел.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 11:29 от кльомба

# 472
  • София
Ето това ти трябва.

# 473
  • София
Мерси, ще го пробвам в най-скоро време.
За козината по лапите - само влошава положението при сняг и студ. Колкото е по-дълга, толкова повече сняг задържа, който се превръща в стегнат лед за десетина минути.

# 474
Аз не я отстранявам тази козина между възглавничките. Също си мисля, че вероятно  предпазва от студ по някакъв начин и затова. Не ни пречи.

Foncé, моля те разкажи малко повече за тоя вълк, че ми стана интересно! Наистина - къде са го срещнали?!

# 475
  • Canada
Foncé, моля те разкажи малко повече за тоя вълк, че ми стана интересно! Наистина - къде са го срещнали?!

Foncé къде го намерихте тоя вълк. Shocked Добре, че не е нападнал моя любим шоколадко.

Момичета, разхождаме Ози на едно изоставено мини-голф игрище зад един колеж, в един от най населените квартали на града. Последното нещо, което сме очаквали е да видим вълк  Shocked Тук спокойно се разхождат лисици, еноти, скунксове и подобни, но вълк  Shocked
До игрището има мини гора и през нея минава железопътната линия, предполагам по нея е дошъл от съседният остров и предградията гостенинът.

Както са правели обичайните обиколки звярът е излязъл от гората, Ози се е затичал мислейки че е куче, но явно по миризмата е усетил, че е нещо по опасно. Започнал е да го лае, вълкът да го ръмжи, Ози го е подгонил, после вълкът него, защото ММ го е викнал да се връща. Опитал се е няколко пъти да доближи съпругът ми, но Ози не е позволил. Слава Богу в един момент е решил да продължи.... към колежа  Shocked

Ето и снимка, успял е да го улови ММ, виждат се и жилищни сгради отзад Mr. Green:
Скрит текст:

За храната да кажа, напоследък все по често му смесвам гранули (Бореал) със сурово месо, яйца. Страхотно му се отразява, козината е здрава и блестяща, зъбите чисти, мускулите в страхотна форма и тонус  Peace

Тази година започна с тъжни новини за нас  Tired На съседи кучето им почина, тя беше с диабет и на възраст душичката... Но миналата седмица ми се скъса сърцето... Ози имаше мн добра приятелка, пуделка по голяма от него с 2-3 месеца. Играеха страхотно двамата, планирахме април да го оставим при стопаните й защото ще пътуваме. Внезапно се е почувствала зле в понеделник, отключила е авто имунно заболяване и много бързо се е влошила. Не са им дали никаква надежда да се оправи и след ден са я приспали... Отдавна не бях плакала така... Cry

# 476
  • София
Foncé  , не се вижда снимката. Пробвах и от телефона, и от компютъра - тц...
За отишлите си душички съжалявам... Те са толкова по-добри от нас... Сега им е по-добре - тичат по моста на Дъгата...

# 477
В минали теми някой беше споменал ,че от грешка в диетата се е разстроило стомахчето на кучето.
Моля,нека да ми пише на ЛС за подробности.Нашия по принцип е с разхлабен стомах,но от 2 дни и с разстройство( като желе).Мина на лечебни гранули ( насипни,не знам какво съдържат).но пак не е съвсем добре.
Чай не иска да пие.Жизнен.
Тъкмо се чудех каква храна да му взема,май и Orijen го разхлабваше....
Притеснено ми е.

( И ми е тъжно за кученцата,които са си заминали.И на едни познати се наложило да го приспят...)

# 478
  • София
Трапезица, свари тиква и му дай малко, или ориз, заедно с оризовата вода. Помислете и за алергия към някоя съставка в храните - например пилешко, някакви зърнени култури...

# 479
Трапезица започни да му даваш само варен ориз. Когато стегне изходния материал започвай плавно въвеждане на гранулите като ги разбъркваш с ориз. В началото малко гранули и повече ориз и постепенно променяй съотношението. Всяка промяна в храненето трябва да стаеа плавно, защото при по-резки промени веднага им се разстройват стомасите.
Вчера му дойде на моя звяр храната. Нахрупал се е като прасе и то само чисти гранули без добавки. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт