Четвърти клас - 2

• 71 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
И моята чупи по най- баламския начин-понеже и казвах да не го вади, да стои в чантата, следователно аз съм виновна  Mr. Green Бил е в джоба на раницата, няма къде да  държат чантите си, по земята ги газят, тя я сложила на облегалката на стола. Да обаче като става, тежката раница събаря стола върху телефона  #2gunfire Евтин беше, но пак ме беше яд  Confused

# 376
  • София
Не бих платила ничий телефон, няма да взимам пари и за нашия.
Родителите да му мислят - дали им трябва на децата скъп телефон в училище. И детето да носи отговорност - като дава телефон - всичко може да се случи.

Моето дете има леново за 1 лев и таблет за 1 лев от Мтел. Телефон с план 15.90, таблет с 3 лева месечно. Имат всички екстри и доста памет. Това е, което им трябва в 4 клас, а и до 7 клас включително. Който иска друго - да се научат децата да се грижат за нещата.

# 377
Джина се притеснява повече затова, че децата й се карат и че това не е първи и единствен случай.

Оф, аз знам, че трябва да го платя, ще мисля от къде и как. Въпросът е как да ги наказвам, какво да ги правя  #Cussing out

Оф, ще ме уморят тези същества. Как пък може толкова да се карат и да не се разбират. Все едно не са брат и сестра, ами смъртни врагове  Sick

# 378
Че то е нормално да се карат, и аз с брат ми бяхме ужасни-сега много се обичаме. И моите са смъртни врагове понякога, ще им мине

# 379
И аз се карах с моя, че и се биехме, 4 години е по- голям хем, не сме били на един акъл.
Ще мине, Джина, споко  Peace

# 380
Благодаря, момичета  Hug
Значи случаят е такъв, че телефонът е на приятелката на дъщеря ми, чийто родители са и наши приятели  Confused И случката е станала у дома. Телефонът е бил у дъщеря ми за малко, да си вземе приятелката  й раницата и двамата са се скарали и брат й я е бутнал. Преди това пък тя го била бутнала  #Cussing out Изобщо красота. Някой ден ще се наранят един друг.
И аз съм се карала със сестра ми, но поне бяхме на различни години, в различни класове, а те като са все заедно, нормално да им писва един от друг. Отделно, че той много се дразни, когато тя е с приятелка, както и обратния случай  Rolling Eyes
Понякога много се обичат, но има ли някой с тях става война.  #Crazy
Сега нито единия ще може да си вика приятели вкъщи, нито другия  Crossing Arms

# 381
И ние сме с 4 г с моя брат

# 382
Някога си мислех, че моите деца няма да се карат, няма да се бият, много ще си помагат и прочие идеалистични представи.
Драчат се като за световно, ступват се отвреме навреме. Големият не иска да ходи с малкия на училище, щяло да му падне реномето, ако го видят с него. Затова тръгват от къщи поотделно, с 5 минути разлика. Ходят сами на училище.
И както не могат да се понасят, така после се търсят. 10 минути след като са се скарали жестоко, могат да започнат да водят кротък задушевен разговор. Или да правят някакви общи планове малко след като категорично са заявили, че няма по-ужасно нещо от това да имат другия за брат. Та така. Те се забавляват по свой си начин, дори и в дърленето, нервите и белите коси си остават на моя сметка.

# 383
И нашите са същите Simple Smile Ако има нещо, което ме побърква повече от това да се карат и бият, е да започнат да си играят и да се лигавят, ама така с гушкане, викане, смях, търкаляне, което води пак до ексцесии Simple Smile

# 384
  • София
Мойте пък се карат за храна, което мен ме влудява, ще кажеш, че ги държа гладни и не им давам да ядат. Направо откачам като вземат да се карат за това. Иначе са с 5г разлика и е нормално да се карат, но като са разделени им е много тегаво.
Джина, според мен ще отмине това, точно сега е моментът на драстичното разделение на момичета и момчета и няма как да не дава отражение върху взаимоотношенията им.

# 385
Някой запознат ли е със скалите за превръщане от точки в оценки на НВО
БЕЛ ще му изяде главата, Тъкмо се научи да не се прави на гений и да си проверява сметките по математика и да чете внимателно какво го питат по ЧО и ЧП.. ииии хоп проблем с БЕЛ -
решава 2016г - кои действия характеризират водопада - нашия пише "беше щастлив" и " възгордя се" - е така де, но нито един от глаголите не фигурира в приемливите отговори, защото под "характеризира" имат предвид "описва"  ooooh!

# 386
А моите се лигавят. Не се бият и не се карат, понеже имат 6 години разлика и всеки си има свой си личен живот и приятели. Обаче се лигавят като че са в градината, замерят се с плюшени играчки и имат от тях едни любими герои, дето такива простотии правят и приказват, че не е за споделяне тук...  Blush
Това не ме притеснява обаче хич. Само понякога ми писва и метвам по някоя плюшка, която стане много нагла. Понеже аз и баща им сме на прицел при такива игри. И имена са ни измислили. Гаднички са, няма да ги споделям и тях.

Ако бяха на сходна възраст, сигурно също щяха да се дърлят. Понеже щяха да делят общ съвместен живот. Затова.

Сега нито единия ще може да си вика приятели вкъщи, нито другия  Crossing Arms
Ми бива това, мен ако питаш. Докога сте с тая санкция?

# 387
Някой запознат ли е със скалите за превръщане от точки в оценки на НВО
БЕЛ ще му изяде главата, Тъкмо се научи да не се прави на гений и да си проверява сметките по математика и да чете внимателно какво го питат по ЧО и ЧП.. ииии хоп проблем с БЕЛ -
решава 2016г - кои действия характеризират водопада - нашия пише "беше щастлив" и " възгордя се" - е така де, но нито един от глаголите не фигурира в приемливите отговори, защото под "характеризира" имат предвид "описва"  ooooh!

Боже...тестове викаш, разпечатала съм 100 вкъщи, по всичко, решавала ги е, почти без грешки /тя предпочита онлайн, един сайт с проверка/. Онзи ден госпожата им пуска без предупреждение по ЧП от миналата година  Crazy 6 грешни, като култовото, че дрехите на пожарникарите са топлопроводници  Mr. Green и все в тоя дух. Блейка....просто няма друго обяснение, намерих го същия решен вкъщи без грешка  Flutter

# 388
При нас диктовката е проблем, но не е изненадващо. Работи се , но бавно и трудно. Каквото такова.

# 389
Джуди, засега докато минат матурите поне, че и до края на годината. Или докато сами не се разберат.
Пролемът е , че само малката има НДП, докато той все не може да си намери приятелче, с което да си играе и почти не кани никой у нас, може би затова се дразни на приятелката на сестра си.
За матурите - по мат  и БЕЛ са ОК, по другите преговаряме усилено.
Знам, че резултатите не са важни, но за мен са - това, което учат сега по ЧО и ЧП ще продължат да го учат и нагоре и ще им е по-лесно ако имат основата. Както и по БЕЛ и математика. Ако сега не научат основните неща, после ще закъсат.

Общи условия

Активация на акаунт