Четвърти клас - 2

• 71 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
 ♥ HAPPY ♥ , бързо възстановяване.
Късмет на днешната матура, последна Praynig
Блазе ви че не се вълнувате и не ви пука за матурите, е нашето "умно" училище имат голяма значение резултатите за следващите 3 години Rolling Eyes

# 586
  • Бургас
Днес будя младежа в тъмни зори. Той едва гледа милия и му казвам успокоително:
-Хайде последен ден първа смяна, последна матура и после спокойствие.
А той полу спящ ми отговаря:
-Знаеш ли, мамо...матурите имат хубава и лоша страна. Лошото е че цяла година ни плашеха с тях и ние много се притеснявахме. А хубавото е, че са много лесни. И цяла седмица само преговаряме, без да ни дават домашни. Laughing

# 587
Разпределянето на класовете за догодина при нас ще е въз основа на избраните зипове. 2.5 часа ще са и в една паралелка трябва да са еднакви за всички. Подадохме вече заявленията. В нашия клас всички писаха по 1 час БЕЛ и математика и 0.5 ч. за инф. технологии. Реално различията между различните паралелки ще идват от тази половинка, има и други предложения, основните часове ми се струва, че при всички ще да български и математика.
Най-вероятно класът ни ще се запази в същия състав, което си има и добри и лоши страни. Не са лош клас, но си имат 2-3 деца, които понякога създават проблеми. Отделно ще има и нови деца от други училища, за които предварително нищо не се знае.

# 588
  • София
И ние подаваме заявления за ЗИП-ове, на база на които ще се сформират паралелките.Оставаме си в същия състав като цяло. Само се моля да извадят късмет децата с новия класен ръководител, че 4 години  си стровихме живота с настоящата класна.С радост се разделяме с нея...
При нас утре връщат и учебниците.Останаха 4 присъствени дни( не ги броя за учебни......) .И най-сетне ваканция!!!

# 589
Мойта щерка хич не се е представила добре по БЕЛ, от общо 20 точки (поне най-високите резултати са от по 20 точки, иначе не пише колко е максимумът) тя има 11.  ooooh! Не знам дали ще получаваме тестовете, та да видя какво ще трябва да набивам тиквата. Иначе като я питах - а, супер лесно беше, мамо. Те ти сега...

# 590
  • София
Има право родител да поиска да прегледа теста.Ще видиш пропуските и после може да работите щом имаш желание за изчистването им.Самият тест  го има качен в нета.ПО-напред дадоха и линк  тук в темата.При нас още не са казали резултатите( или дъщеря ми е пропуснала да ме информира.....)

# 591
Ще потърся теста, благодаря. Аз съм на мнение, че тестовете с три отговора невинаги дават реален резултат, защото има налучкване, но още като я препитвах преди време ми направи впечатление, че на някои въпроси се колебае, после уж ги изчисти тези неща, но... Както и да е.

# 592
  • София
Днес будя младежа в тъмни зори. Той едва гледа милия и му казвам успокоително:
-Хайде последен ден първа смяна, последна матура и после спокойствие.
А той полу спящ ми отговаря:
-Знаеш ли, мамо...матурите имат хубава и лоша страна. Лошото е че цяла година ни плашеха с тях и ние много се притеснявахме. А хубавото е, че са много лесни. И цяла седмица само преговаряме, без да ни дават домашни. Laughing
Блазе им, наще хем преговарят, хем имат домашни, хем утре и вдругиден ще имат изходни нива по чо и чп....

# 593
И нашите имат домашни. В неделя писа доста по английски, а то се оказа, че вчера не са го карали заради ВО. Чувстваше се прекаран, че е писал напразно.
Като гледам, вкъщи и двамата са го ударили на уволнение, отдавна. Но и с толкова много почивни дни след ваканцията, няма и как да е другояче.

# 594
  • софия
Сина реве вкъщи не мога да го успокоя теста бил труден, имал поне 3 грешки, явно му избива напрежението, побъркаха децата Rolling Eyes

# 595
  • София
Дъщеря ми каза че бил лесен.Нямало нито една дата или година.Това й беше на нея притеснението.Побъркаха децата наистина... Радвам се че всичко свърши!

# 596
  • София
Теста е гаден и малоумен, твърде далче от материала, който учиха и съответно децата е възможно да имат повече грешки от очакването. Как не се научиха тези от МОН, че като правят тия тестове трябва да се съобразят с двата учебника на Булвест и на Просвета. Децата по Булвест са изтеглили късата клечка. Не че за тези от Просвета е по-разбираем. Както и да е, важното е, че приключиха.

# 597
  • софия
 bubcheto15, да не е излязъл теста, точно с късата клечка сме, толкова години зубри детето, като енциклопедия е станал и сега да се тормози,

# 598
  • София
Бубче, къде го видя теста? ДАли го има вече качен някъде?В сайта на МОН не го откривам.... Rolling Eyes
Колкото до издателствата- класната сподели на последната родителска среща че има точно такиа притеснения.НЕмалко различни на двете издателства.Нашите учиха по Булвест и се оказва че  като отворят тест по просвета, виждат непознати  лица и понятия....

# 599
Не го виждам теста качен все още  newsm78

Учебниците на Просвета са отвратителни. Не знам дали сме били облагодетелствани, задето сме учили по тях, не ги препоръчвам изобщо  Naughty На Булвест са доста по- добре обяснени нещата, отделно, че всички тестове за упражнение, на които попадах бяха точно по тях. Ужасна глупост е това да се учи по различни учебници. Абе един като хората направете  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт