2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 134
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 630
С две ръце ще се моля да не се стигне до това безумие! Praynig
Какво ще капарираш, нали си продаде твоя в Оазис 5? Нали не ти понасяха миризми ли, какво беше? Или ти купуваш евтино, продаваш скъпо? Rolling Eyes

# 631
Моли се! Ако искаш даже разпъни палатка пред Европейския парламент в Страсбург.
Паулин - президент! Да живее българския Доналд Тръмп! Да живее прогреса! Не на социалистическия реализъм! #2gunfire
Майтап си правя, бе сладури!!!   Joy

# 632
  • Пловдив
Аз днес видях подходящо място за Оазис 18. Хубава зелена площ, силно неподдържана, ами що пък да не цъфне там някой Гигант...

# 633
Ало потребители пишете съществени и важни неща тук.Смехтвориити ви не са подходящи эа тази тема.Отворете си по-подходяща.Ясно е че ще се наредят нещата за жалост на хора чиито място не е тук.Успех за всички чакащи акт16.

# 634
  • Пловдив
Lavche06@abv.bg, май е редно първо да се запознаеш в правилата на форума. Щом се спазва добрият тон всеки може да пише, в която тема си желае. Няма ограничения.

# 635
Днес един приятел, който живее в Оазис 4 ми каза, че от няколко дни по Оазис 6  не се работи и няма работници, някой знае ли какво става да не би да спират да строят.

# 636
  • Пловдив
Днес един приятел, който живее в Оазис 4 ми каза, че от няколко дни по Оазис 6  не се работи и няма работници, някой знае ли какво става да не би да спират да строят.

Като се има предвид, че повечето работници са от родопските села и са мюсюлмани, може и да почиват, понеже започна свещеният им месец. Когато строяха Оазис 3 беше по същия начин, даваха им по някой и друг ден почивка.

# 637
Е това сега е кофти. Дано поне започнатите обекти бъдат завършени и хората платили нямат проблеми. Относно строежите е ясно, че поне 2-3 години още ще има такива, сега е пик покрай заводите и новото преселение на работна ръка. После нещата ще се успокоят, но как и какво ще се случи за тези години, ще видим. Дано само не се разрешават строежи на всеки метър зеленинка и тротоар.

# 638
Няма работници по оазис 6,защото са на оазис 7

# 639
Сега тъкмо минаваме покрай Оазис 6 и колегата каза, че е фалирал. Нямаше хора.

# 640
Къде е логиката да се работи по Оазис 7, а по Оазос 6 да не се работи.

# 641
Къде е логиката да се работи по Оазис 7, а по Оазос 6 да не се работи.
защото по договор оазис 7 трябва да вземе акт 16 преди оазис 6

# 642
Във всички случаи има забавяне и на оазис 5 втори етап няма да е в срок. Трябваше да е м.07 , но е очевидо,  че няма да е. Фасадата не е готова още. Не знам вътре до къде са. Но и не вярвам да зарежат обектите на финала. Ще ги завършат най-вероятно с няколко месеца закъснение.

# 643
Дано да е така

# 644
Няма кой да си зареже почти готов обект, за оазис 6 говоря ,и да може да е с малко забавяне ,но ще го довършат

Общи условия

Активация на акаунт