Лежащи мами - 38

• 49 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм с 1.7 см ще лежа няма къде да ходя, на преглед съм на 21.03. Всички ще стигнем заветните седмици, просто трябва търпение и вяра.

# 481
Здравей Деница  bouquet Малко остава...дръж се .

Аз съм 28г.с. + .Тази вечер ме пристяга и преболява леко.Страх ме е доста.Минолата седмица шийката цеше 4.2....във вторник ще ида пак да я мерим.Кураж на всички
Цветно цвете ти си герой. Ще мине болката, повечето мина, малко остава.

# 482
Punker....уж дълга...ама преди това беше 3.2  newsm78 #Crazy Какво е това чудо не знам.

Значи все пак може да се удължи ... там е работата, че аз не знам колко е била в началото.

# 483
Punker....уж дълга...ама преди това беше 3.2  newsm78 #Crazy Какво е това чудо не знам.

Значи все пак може да се удължи ... там е работата, че аз не знам колко е била в началото.
punkerchick ти в коя седмица си и намери ли специалист по рискова бременност, който да те следи?

# 484

punkerchick ти в коя седмица си и намери ли специалист по рискова бременност, който да те следи?

Аз съм 18 + 4. Ходих за второ мнение, имахме малко пререкание с АГ-то, но сега всичко е наред.

Аз единствено съм с болки от време на време, следим шийката, нямам други заболявания.

# 485
Мен снощи много ме боля от ляво откъм свивката на крака, абсурд беше да се обърна наляво, а нали било по-добре. Доста се поизплаших но го отдавам на пътуването което има до Пловдив на лекар. От днес се връщам и аз към стриктното лежане Simple Smile

# 486
Когато се залежа и аз имам болки и ми е трудно ставането и завъртането, но в момента в който се раздвижа-всичко е наред.

# 487

Шийките не се удължават....по-скоро не са измерени правилно. Но шийка 3,2 см си е екстра.

# 488
Момичета,салбутамола на таблетки го няма по складовете,каквото е останало по аптеките.Ако някоя от вас го приема за контракции-нека пообиколи и да си набави.

# 489
Не знам за вас, но мен това лежане ме побърква, особено като гледам мъжа ми колко се мъчи да се справи с всичко, а аз съм абсолютно безполезна.
Изобщо не мога да се успокоя и да мисля положително, а още съм едва в 18г.с
 newsm78

# 490
Аз пък съм изненадана от себе си, но изобщо лежането не ми тежи. По скоро ме тревожи това, че болките ми не спират вече трети месец, но като лежа се чувствам по-добре.
Когато много ме заболи корема, за момент започвам да се отчайвам, но после отново се вземам в ръце  Simple Smile. Абе неприятно си е, не сме искали така да протече бременността, но не трябва да се предаваме. Седмиците бавно, но си минават  Hug.
Колкото е необходимо ще лежа, само бебето ми да е добре.
Търпение на всички пожелавам.

fffrrr_bs, аз съм дори по-зле от теб- започвам 13г.с.  Laughing

# 491
И аз много се натъжавам на моменти, има дни в които се чудя кога наистина ще полудея, изпитвам едно ужасно напрежение, което се опитвам да овладея, но трудно. Само се моля времето да минава бързо и да няма болки Sad

# 492
Слагате ли още утрогестан, до коя седмица ви казаха да го правите. Аз много искам вече да го спра, но ме е страх.  Simple Smile

# 493
Цях го спряла близо 2 седмици ,защото слагах за гъбички едни мазила.И сега пак си го почнах  Laughing Забравих днес да питам доктора дали да спирам или не....вече съм 28г.с. и 6 дни.Малката е 1350гр(ако може да се има вяра на ехограф).Шиийката си е 3.5.

# 494
Момичета, не пиша често, но ви чета редовно. Все някакво притеснение излиза и не исках да всявам негативизъм или да се оплаквам и по този начин да повлияя отрицателно в темичката. Много се моля за всички да стигнем до хубав и щастлив финал.
Аз съм със серклаж и също лежа в къщи, често ме обземат депресиращи състояния, опитвам се да не мисля много и да се притеснявам, но като по цял ден си сам и лежиш вече месеци-не е лесно. Въпреки това се опитвам да бъда силна до колкото е възможно, а и като виждам, че не съм сама в това състояние, си давам кураж.
На МБ ми излезе ентерококи фекалис. Преди това пък нямах лактобацили. Спазвам редовна хигиена, особено след серклажа, но....
На някой случвало ли се е?
Пак ми е притеснено, защото след серклажа ми казаха, че най-важното било чести МБ и явно трябва да са чисти.
Как да се опазя от вагинални проблеми просто не знам-някаква идея?

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 23:26 от Moni82

Общи условия

Активация на акаунт