ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета имамо проблем ей сега получийто едно кафеникаво зацапване оле много съм притеснена newsm78
Иди на лекар. Обикновено не е особено фатален знак и най-вероятно само ще изпишат Утрогестан.

# 181
Оф Благодаря ти,но на какво се дължи Не разбирам

# 182
  • София
Оф Благодаря ти,но на какво се дължи Не разбирам
Често се случва в начална бременност (а понякога и в по-късна) и точната причина в конкретния случай може да я каже само лекар, но може да е от много неща - имплантация на ембриона, дразнене на маточната шийка, след секс и т.н. Ако няма силна болка и съсиреци, обикновено няма проблем.
Аз бях с розово течение 1-2 пъти, затова ми изписаха Утрогестан за вагинална употреба до 3-тия месец.

# 183
Ами някъде 6 седмица съм дали е от имплантация? !

# 184
  • Varna
Кажете си мнението за ехографа де.. вреден ли е наистина? Simple Smile
Прегледите с ехограф(ултразвуково изследване)не са вредни, по никакъв начин не вредят нито на вас нито на плода.
"При ултразвуковите прегледи, специалистът плъзга по повърхността на корема ви устройство, което използва звукови вълни, за да предаде черно-бял образ на екрана."
Така, че спокойно си ходете на прегледите и си гледайте бебчетата 😉

# 185
  • В света на диска
Каролин най-важното е да си почиваш и да се успокоиш , понеделник на доки, при мен нямале ясна причина, факт е, че два дена си пия урогестана, и вече и болки нямам, а нош па даже не съм пила, знам че е трудно да запазиш спокойствие, аз самата не мога да се усоокоя, но опитай и лежи възможно най-много, искрено ти стискам палци, пиши как са нещата

# 186
Каролин 😬😬😬😬. Нали онзи ден ти ме успокояваше като ти казах, че имам такова зацапване 😬😬😬😬. При мен беше еднократно и жълтеникаво-кафяво , няма страшно . Щом няма болки и кръв , всичко е наред 🙏🙏🙏🙏

# 187
ДА Саманта но ето виж какво стана дали защото днес се преуморих тръгнах да чистя цялата къща основно но аз си мисля че като преди няма проблем като робот че съм но сега май ми е по трудноо

# 188
Почивай си ✌
Хора има някакъв грип, който ме хвана . Пазете се , че е неприятно .!

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 11:25 от samanthaaa

# 189
Каролин най-важното е да си почиваш и да се успокоиш , понеделник на доки, при мен нямале ясна причина, факт е, че два дена си пия урогестана, и вече и болки нямам, а нош па даже не съм пила, знам че е трудно да запазиш спокойствие, аз самата не мога да се усоокоя, но опитай и лежи възможно най-много, искрено ти стискам палци, пиши как са нещата
ДНЕС НЯМАМ ТАКОВА ЗАЦАПВАНЕ ЗА СЕГА

# 190
  • Варна
Кажете си мнението за ехографа де.. вреден ли е наистина? Simple Smile
Прегледите с ехограф(ултразвуково изследване)не са вредни, по никакъв начин не вредят нито на вас нито на плода.
"При ултразвуковите прегледи, специалистът плъзга по повърхността на корема ви устройство, което използва звукови вълни, за да предаде черно-бял образ на екрана."
Така, че спокойно си ходете на прегледите и си гледайте бебчетата 😉

Не съм убедена, че е безвреден, особено след като прочетох това: http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/ultrazvuk-poveche-vrede … tkolkoto-polezen/. Казват, че и рентгена в началото е смятан за безвреден, но в последствие се доказва друго...

# 191

Не съм убедена, че е безвреден, особено след като прочетох това: http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/ultrazvuk-poveche-vrede … tkolkoto-polezen/.

За "родилница" най-доброто раждане е у дома, така че не бих им имала вяра, за каквото и да е, свързано с бременност и раждане. Всичко, което публикуват, е с насоченост - колко е вредно в болницата, раждайте си вкъщи.

# 192
  • Varna

Не съм убедена, че е безвреден, особено след като прочетох това: http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/ultrazvuk-poveche-vrede … tkolkoto-polezen/. Казват, че и рентгена в началото е смятан за безвреден, но в последствие се доказва друго...
[/quote]

Всеки може да си напише някаква статия и да си я качи на сайта, но незначи че е достоверна. Не се заяждам, просто изказвам мнение. За мен прегледите с ехограф бяха най-хубавото нещо, поне си виждаш бебчо Simple Smile пък на каката не съм видяла да и има нещо. Та пак казвам, не е заяждане, да не се убидиш сега 😉

# 193
  • Варна

Не съм убедена, че е безвреден, особено след като прочетох това: http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/ultrazvuk-poveche-vrede … tkolkoto-polezen/.

За "родилница" най-доброто раждане е у дома, така че не бих им имала вяра, за каквото и да е, свързано с бременност и раждане. Всичко, което публикуват, е с насоченост - колко е вредно в болницата, раждайте си вкъщи.

Aми то аз ако имах избор, честно казано, бих предпочела да родя вкъщи, но май не може, доколкото знам...

# 194
МОМИЧЕТА ПАК С МОЯТ ПРОБЛЕМ ЕЙ СЕГА ТАКА МИ ПОТЕЧЕ КАФЯВО АМА НИКАК НЕ Е МАЛКО БОЖЕ ДА НЕ ГУБЯ ДЕТЕТО Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт