Лидл-97-Мразовита

• 76 304
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък гледах мъжките боксери и слипове.....някой да се изкаже newsm78 Предишните не ми харесаха като модел, но гледам, че тези са различни.
Много хубави мъжки потници взех от Метро

# 76
И аз съм хвърлила окото на бельото. Едва ли ще се доредя след работа, де  Rolling Eyes

# 77
Здравейте, искам да попитам за детските блузи и долници от брошурата, които са по 2 в комплект, ватирани ли са или тънички? Днес мисля да ходя, но ако са много дебели не ми вършат работа Wink

# 78
Панталончетата дето са 16лв (2бр) са ватирани. Блузките от 9лв (2бр) и клинчетата от 10лв (2бр) не са. Блузките от 14лв (1бр) и те май са ватирани. От тях не взех

# 79
Здравейте, искам да попитам за детските блузи и долници от брошурата, които са по 2 в комплект, ватирани ли са или тънички? Днес мисля да ходя, но ако са много дебели не ми вършат работа Wink
Според мен панталончетата ( 2 бр. ) изобщо не бяха ватирани и са тънички за сега.Блузките също.Единствено леко ватирани бяха суитчерите,само от тях взех.

# 80
Ирландското масло не знаех, че е осолено.
Брадата, в кой Лидл пазаруваш?
Това в редовния асортимент не е, но другата седмица ще има солено в тематичната седмица и то е прекрасно на вкус! За първи път си режех по малко с ножче и си го хапвах ей така без нищо Embarassed Пазарувам в Мол Галерия, че живея точно срещу него и дет се вика, по пантофи мога да прибягвам, ама нъл е Мол, гледам да не го правя, че да не ме върнат hahaha

Нил, Тет, аз докат дойда да прочета кой какво и нема никаква нужда веч от мен Cry  И круши забравих да взема вчера като ходих, и ягодите бяха скъпи, и дроб немаше (за него вече ревах)... мъкааааа smile3518
А мен точно това ме отказа да купувам - масло де, но ще размисля май!

# 81
И аз съм хвърлила окото на бельото. Едва ли ще се доредя след работа, де  Rolling Eyes
Постепенно всичкото ми бельо стана от ЛИДЛ - доволна съм и от мъжките, и от дамските!

# 82
  • Бургас
Сега ме заинтригувахте с маслото. Пак ще пращам да ми купят. Иначе цитруспресата от понеделник ми я купиха, но още не е при мен, за да я пробвам и да кажа отзиви.
Помните ли бархетния калъф за матрак, дето си бях взела керемидов цвят? Страхотен е, не се сви или поне не забележимо. Средният размер си стана на ширина на горната граница, която беше посочена на пакета му. Единствено събира мъхчета и косми от персийския ми котарак, но пък с ролка си го обирам и е перфектнен.

# 83
Похвалвам мъжките потници от другата седмица - ММ от доста време мина само на такива, не са мръднали нито на цвят, нито като форма и размер. Аз от дамските топове, които са по 3 също съм доволна. Дамските бикини са памучни и са ок.

Аз съм се наточила на бебешките дрешки другата седмица, но да видим дали ще стигна...

Само на мен ли ми прави впечатление, че мокрите кърпички 3+1 от XXL седмицата излизат по-скъпо, отколкото, ако си ги купиш на брой другата седмица с бебешките промоции  Crazy

# 84
  • Пловдив
Някъде дали има изостанали апрески,34-35н. Rolling Eyes

# 85
Много благодаря момичета  Hug Ще се пробвам днес, дано да има останали бройки  Simple Smile

# 86
  • Асеновград
От балсамите за коса на Cien има ли някой който се ползва без отмиване? Или продукт подходящ за по лесно разресване на косата.

# 87
Чак сега му дойде реда на ирландското масло от предната промоция и много ми хареса. Тъкмо сега ще заредя пак  Mr. Green

Иначе от новата брошура си харесах само чорапи с дните от седмицата  Mr. Green Rolling Eyes
Може ли линк за чорапите,че не ги намирам в брошурата?

# 88
Според мен панталончетата ( 2 бр. ) изобщо не бяха ватирани и са тънички за сега.Блузките също.Единствено леко ватирани бяха суитчерите,само от тях взех.

Не знам за вас какво е ватирано, за мен това е. Прикачвам снимка. Сама си преценете.

# 89
Чак сега му дойде реда на ирландското масло от предната промоция и много ми хареса. Тъкмо сега ще заредя пак  Mr. Green

Иначе от новата брошура си харесах само чорапи с дните от седмицата  Mr. Green Rolling Eyes
Може ли линк за чорапите,че не ги намирам в брошурата?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1345

Общи условия

Активация на акаунт