Лидл-97-Мразовита

• 76 402
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Ходих до Лидл, взех от всичко необходимо. Wink

При пък няма вече клетки за оставяне на багаж, някои знае ли дали ще е така за постоянно?
Първо колички, после клетки- накрая- рафтове няма да има  Joy Joy

# 181
Мда, в 2 пловдивски няма багажно. На Филипво има извинителна тъбелка, че е профилактика нещо такова.

# 182
ММ сега се върна, взел е бутчета, но на редовна цена от 3.69 лв/кг  ooooh!
Или пак е блял, или е нямало Whistling Мъжова му ти работа...

# 183
  • оттам, откъдето започва България
Много ми хареса маслото (butter) в Англия (там е със 100% масленост) - цена 0.70-0.80 пенса. Правих торта Гараш с него и съм очарована откъм омекване, разбиване, за вкус да не говорим. (върна ме в годините назад, когато и в БГ си хапвахме истинско краве масло)
Сега, като ви чета, съм решила да пробвам това ирландското. Имам от немското, което продават в БГ - 82%, и тук се приема за хубаво, ами нищо общо няма с истинското масло. Стои извън хладилника, но формата му не се променя, като пластелин е стегнато, не се размазва хубаво, въобще не омеква, както трябва да омеква едно масло на стайна температура Crossing Arms
Ирландското масло с какъв % масленост е, че не е написано в брошурата?

# 184
  • София
Много ми хареса маслото (butter) в Англия (там е със 100% масленост) - цена 0.70-0.80 пенса.
Скрит текст:
Правих торта Гараш с него и съм очарована откъм омекване, разбиване, за вкус да не говорим. (върна ме в годините назад, когато и в БГ си хапвахме истинско краве масло)
Сега, като ви чета, съм решила да пробвам това ирландското. Имам от немското, което продават в БГ - 82%, и тук се приема за хубаво, ами нищо общо няма с истинското масло. Стои извън хладилника, но формата му не се променя, като пластелин е стегнато, не се размазва хубаво, въобще не омеква, както трябва да омеква едно масло на стайна температура Crossing Arms
Ирландското масло с какъв % масленост е, че не е написано в брошурата?
Това продава ли се в България, и ако да - как изглежда?

# 185
  • Бургас
Ирландското солено, което ще е другата седмица, е 80% и ми е било меко, ако го оставя навън Peace

Ходих до Лидл, взех от всичко необходимо. Wink

При пък няма вече клетки за оставяне на багаж, някои знае ли дали ще е така за постоянно?
Първо колички, после клетки- накрая- рафтове няма да има  Joy Joy
  smile3532

# 186
  • София
Спокойно - ще има  и колички, и багажни клетки.
Вторите са ги взели за да опрвят ключалките и ще ги върнат.
Периодично се налага след като клиентите си гепят ключета - ми да си имат, да си заключват....
Количките - трябва да се почистят. Някъде може и да ги обновят.
Какво са казали дядките-охрана не е интересно и точно.

# 187
  • София
Искам батут, но забравих че е от съботните стоки doh 
Според вас има ли шанс да го открия утре или прибират нещата като свърши съботата?

# 188
  • оттам, откъдето започва България
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, там пробвах три вида масло, които в БГ не съм ги виждала, но и трите бяха много вкусни. Ако ги имаше тук не бих попитала за друго масло. Постарах се да потърся в интернет снимки, но не успях да намеря.  newsm78

# 189
  • София
Похвалвам кюфтенцата по чирпански от охладената витрина. Пекох ги във фурната. Добре миришат и на вкус са екстра. Бих повторила.

За ирландското масло да ви кажа, ако не сте забелязали: в момента обикновеното ирландско е на сходна цена с това, което се очаква следващата седмица (соленото).

# 190
  • В една слънчева къща...
Аз пък този батут изобщо не го видях днес при нас. Толкоз бързо да е свършил  newsm78

# 191
  • Русе
В Русе-Здравец днес имаше кошници.
Купих апарат за кръвно. Майка ми компот ще прави с тях  Mr. Green Забравих да я предупредя да остави стария и да ползва новия, че гаранцията си тече. Както си го купи за резерва - като нищо ще го прибере Laughing

# 192
  • Пловдив
и в Тракийския в Пловдив днес установих, че ги няма жълтите клетки newsm78 Обадих се на охраната, че си носех покупки от друг магазин и си влязох с чантата. Кошници си имаше, специално обърнах внимание hahaha За сметка на това айсберг нямаше #2gunfire

Другата седмица ще погледна бельото - за мен и дребната потничета, за мм и малкия - боксерки.
Друго май не се харесах... Аааа, щях да забравя маслото Heart Eyes М.г. го взех за проба, след суперлативите тук и много ми хареса. Хапвах си го така от пакетчето Mr. Green

# 193
  • shumen
При нас си ги имаше жълтите клетки и количките.Надявам се да не изчезнат сега.

# 194
  • Бургас
Аз взех киви. Вкусно е, но едно твърдо по средата  Sad При вас така ли е?
И круши взех  Mr. Green, ама не сме ги опитали още.
Да ви бях чела и за айсберга, ама на ... Ще се облизвам само.

Общи условия

Активация на акаунт