Лидл-97-Мразовита

• 76 201
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Ок, щом това е правилото. За протокола - чета основно темата, за да се информирам, почти не се включвам. Сега реших да попитам нещо, но... беше по-лесно някой да ме скастри, вместо като отговор да се напише едно просто ДА или НЕ, или по желание малко по-дълъг отговор.

# 361
Не се сърди. Просто тов масло конкурира гащите през последните дни Simple Smile И снимката му е качвана най-малко 3 пъти в групата.

# 362
  • Сливен
малко извън темата ,как познавате истинското масло,имам президент,ей и на 23 градуса в стаята стои твърдо няма размекване,така ли трябва да бъде.по принцип купувам едно немско(не се сещам за името),то е по-податливо за мазане.

# 363
  • Перник
малко извън темата ,как познавате истинското масло,имам президент,ей и на 23 градуса в стаята стои твърдо няма размекване,така ли трябва да бъде.по принцип купувам едно немско(не се сещам за името),то е по-податливо за мазане.

Преди години баба ми и дядо ми имаха крава. Тогава баба правеше масло, което никой не искаше да си маже на филийка точно, защото беше твърдо. Дори и да постои известно време на стайна температура, пак не омекваше. А си беше 100 % истинско - избито в дървена "бучка" от мляко, в което дори вода не е добавяна.  Peace

И за да съм в тон с темата - не съм си купила гащи, а и при този интерес, до моето съботно пазаруване едва ли ще останат  Laughing

# 364
  • софия
Истинското масло стои твърдо. Трябва доста да се изчака, за да омекне за намазване. Освен ако не се държи извън хладилник.

# 365
На мен гащите изобщо не ми харесаха.
Но забързах чорапи за мъжовете вкъщи, че имат разни черни само и голям зор ми е да ги разпознавам при прането  ooooh! Така седмичните ще ги чифтосвам надявам се по-добре.

Чакам ел. теромометъра в четвъртък мисля беше.

# 366
  • София

Някой обърнал ли е внимание какво ще има другата седмица? Нали слагат постери до касите...

В понеделник- детски дрехи (за по- големите деца), в четвъртък- дамски ( на плаката имаше туника, блуза и джегингс).

# 367
От снощи се чудя дали и аз да се включа по темата с гащите,но ще разнообразя със споделяне за слиповете.Купих сутринта два комплекта М,за тиййн185/65 и за мъж175/70.Вечерта ги пробваха(отворих само едните)и се оказа че на младежа са му добре,но не и на таткото.Сменям едните за L,и приключвам.Да ама,като тръгвам да ги пера,наложени едно върху друго-едната М-ка почти като XL,а едната L-ка,като S,дето няма такива...Ще ги носят омешано,кво да праим...Просто да не се чудите,ако един ден ви стискат,а друг-падат...не е от кексчетата и маслото да знаете hahaha

# 368
Маслото го държа извън хладилника зимъска, ама то в кухнята е 5-10 градуса, та все едно е в хладилника Mr. Green Преди да мажа на дребен филия, го врътвам за 10-15 секунди в микровелето и воала. Да, знам, че не е най-био / полезно и т.н. по този начин, но друг няма.

Аз пък сутринта не вИдя ирландското осолено Хатауей ли беше или нещо от сорта. Брех, празен рафт на едното място, изтрещях....тичам до касите да питам момата, да й се карам по-скоро....заведе ме момичето до рафта и ми го показа Blush Набримчих три пакетчета и ми се уталожи гнева Mr. Green

Търсих и от свинското в буркани - пак празен рафт Rolling Eyes Те го тупнали отпред до касите...взех едно със синя капачка за проба...

ПС....от днес е осоленото ирландско от тематичната седмица Peace

# 369
  • have faith and be patient ..
дай снимка , че пак ще има недоразбрали  Heart Eyes   ааа и не е от днес , а май от вчера

Като не ми казвате как да направя свинския шницел, освен на тиган, ще го изхвърля съвсем скоро ... Crossing Arms Crossing Arms
кой свински шницел засегнахте покрай темата за гащите ? може ли линк/снимка ?

Доволни ли сте от протекторите и чаршафите с ластик за детските кошари?
бях взимала от тези по 2 бр в комплект за кошара 70/140 .. ами пише че стават , но уви , абсолютно никакъв шанс това да се случи , бях взела от комплекта 2 бежави чаршафа с ластик , много се разочаровах

Благодаря за темата!
Благодаря ви за отзивите за маслото!, значи ще си купя. На мен ми харесват гъбите шитаки, много хубава супа става от тях, ароматна.

и тук се озадачих .. аз съм фенка на гъбите , но си взимам само печурки и кралски печурки .. тези къде стоят ? и в каква форма са ? ( мариновани , пресни ? )

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 10:30 от С. Алекс

# 370
  • софия
Аз пък сутринта не вИдя ирландското осолено Хатауей ли беше или нещо от сорта. Брех, празен рафт на едното място, изтрещях....тичам до касите да питам момата, да й се карам по-скоро....заведе ме момичето до рафта и ми го показа Blush Набримчих три пакетчета и ми се уталожи гнева Mr. Green

ПС....от днес е осоленото ирландско от тематичната седмица Peace
Може ли снимка  Mr. Green

На мен ми харесват гъбите шитаки, много хубава супа става от тях, ароматна.
и тук се озадачих .. аз съм фенка на гъбите , но си взимам само печурки и кралски печурки .. тези къде стоят ? и в каква форма са ? ( мариновани , пресни ? )
Виждала съм изсушени в кутийка (200-250 гр.?) при зеленчуците. Може би за тях става въпрос. Thinking

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 10:35 от zvanche

# 371
Стоят си при гъбите тези шитакита или какти там се казват, вляво на печурките. Аз пък съм в издирване на манатарки. Няма дори в Метро  Shocked

# 372
  • София
И аз не харесах гащите. По принцип съм между М и L, но така като ги гледах, съм си за S. Отново несъответствието с номерата, типично за Лидл.
И качеството - евтинджоси, които до месец-два ще се разпаднат.
Но взех потници за ММ. Много хубава материя. И мъжките чорапи бяха страхотни, само че сега си имаме.

За свинското в буркана, вземах преди време това с кафявата капачка и бях доволна. Но веднъж уцелих едно, което смърдеше ужасно дори и след като го сготвих. Не беше развалено, просто ... смръдливо. Само ММ яде от него тогава. А аз повече не съм купувала... Останах си с лошия спомен.

# 373
Аз имам бельо купено от Лидл от поне година и още не се е разпаднало. Последният път обаче купих и се раздърпаха от пране. Може и да са занижили вече качеството, не знам.

# 374
  • Бургас
Благодаря за споделеното мнение за готварския шоколад. Спестихте ми провал с тортата за рождения ден на сина ми. Сега ще трябва да ходя да взема от шоколада от редовния асортимент, този ще го мисля как да го оползотворя. Добре поне, че взех само един Confused
От месото в бурканчетата преди редовно взимах, харесваше ни, не помня обаче цвета на капачката.
За маслото - аз нямам микровълнова и съм си решила проблема с твърдото масло с ренде Laughing Настъргано се намазва много лесно на филия.

Общи условия

Активация на акаунт