Лидл-97-Мразовита

• 76 150
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
Дано тази партида да е като предишните 2. Читави излезнаха  Wink И аз си оставам с прасковените и сини със сиви  Rolling Eyes А планът беше да купя пакета със сини и сиви и като ми пратят розовите в магазина да ги сменя, че от последния път имам такива цветове, ама Е НА...малшанс  Joy

Прочетох сини със сливи и си викам к'ви са тия сливи сега  ooooh!

# 466
  • софия
Утре рано-рано съм за термометър-станция. Една приятелка много ме подтисна преди няколко седмици като си беше постнала снимка на такъв с обяснението, че го била купила с образователна цел за детето. Laughing Тогава осъзнах каква лоша майка съм и утре смятам да поправя това. Crazy Нашият даже ще е по-адвънст, щото ще има външен датчик.

Какво точно му образова на детето?  newsm78
 Ние имаме същия като този, който пускат от утре (нашият, обаче, е правоъгълен, а не като този квадратен, но със същите функции), върши работа.  Peace
Нейният имаше влажност и още сума ти работи, и за 3 бр. деца на възраст между 5 и 10 г. е доста любопитен.

# 467
  • Перник
 Joy спрете се тия гащи, моля ви се!  Joy

Аз пък съм доволна и от лака, и от пяната за коса. И двете са ми в опаковка сиво и светло зелено.  

# 468

Е как кви Mr. Green

Влажност нямат лидълските станции Naughty Да не стане обърквация....аз имам джаджа дето мери влажността, специално я издирвах с такава опция...

# 469

Е как кви Mr. Green

Сини викаш  Mr. Green

# 470
  • софия
Влажност нямат лидълските станции Naughty Да не стане обърквация....аз имам джаджа дето мери влажността, специално я издирвах с такава опция...
Да, то пише, че има Т, час, ден от седмицата, час Peace

# 471
  • Асеновград
Утре рано-рано съм за термометър-станция. Една приятелка много ме подтисна преди няколко седмици като си беше постнала снимка на такъв с обяснението, че го била купила с образователна цел за детето. Laughing Тогава осъзнах каква лоша майка съм и утре смятам да поправя това. Crazy Нашият даже ще е по-адвънст, щото ще има външен датчик.

Какво точно му образова на детето?  newsm78
 Ние имаме същия като този, който пускат от утре (нашият, обаче, е правоъгълен, а не като този квадратен, но със същите функции), върши работа.  Peace
Нейният имаше влажност и още сума ти работи, и за 3 бр. деца на възраст между 5 и 10 г. е доста любопитен.
Само не го оставяй в ръцете на децата Simple Smile малкия ми беше включил аларма на всеки 10 минути, докато открия как се маха ни подлуди .Иначе и аз съм доволна , имам продълговатия.Само кабела на датчика ме дразни доста време му търсих място така че датчика да виси през прозореца и кабела да не ми се мотае.

# 472
Ох, с тези гащи ме съсипахте. Joy Joy Joy По цял ден се хиля, вкъщи вече си мислят, че нещо не съм наред. На мен пък са ми екстра, меки и широки, плитки са, но за бременни са екстра.  Peace
За утре му се чудя на този термометър  newsm78 Как се монтира външната част, останах с впечатление, че е без кабел? И може би трябва да е на сянка? Ние имаме един обикновен, външен и като го напече слънцето... показва доста над реалната Т. А за образовотелната му функция аз с термометъра обясних какви са тия отрицателни числа в математиката. (Детето е втори клас и само това измислих, на него му беше достатъчно).

# 473
  • Бургас
Аз откакто се зазими и съм арестувана с бебето в къщи, научих таткото да пазарува в Лидл. Даже пита - в понеделник за какво ще ме пращаш, а в четвъртък?  Вече знае как да застане пред кошовете за дрехи, за да не се нареди друг да му пречи и да рови до умопомрачение за заветния размер и цвят дрехи за малкия.
Обаче за гащи абсурд да го пратя. Интересно, ако му кажа, че ги предлагат със сЛиви дали няма да се заинтригува  Joy

За утре съм му набелязала памперси, мокри кърпи, плодови млека, круши и блузки за малкия. Казах му, че може и в петък, а той - да бе, ти знаеш ли че още утре всичко ще свърши  Crazy

# 474
  • Sofia
Момичета, имам нужда от малко помощ. Днес в Лидл в Овча купел видях детски ски якета по 33 лв. Бяха страхотни, много ми харесаха, но бяха останали само момичешки. Не знам от кога са, може би от миналата седмица. Как съм ги изпуснала не знам, уж гледам...  ooooh! Направо ще се пукна. Та ако някой види по другите Лидъли останали момчешки, моля да каже. Трябват ми 2 бр, размер 146/152. Предварително благодаря.

# 475
Олее, сега видях каква щуротия съм сътворила! И това в комбинация с гащите, направо...срам! ooooh!
Имам предвид, че се спраха. Joy

# 476
Свещените срани гащи newsm62 rotfImbo

# 477
Олее, сега видях каква щуротия съм сътворила! И това в комбинация с гащите, направо...срам! ooooh!
Имам предвид, че се спраха. Joy

И таз дума не я знам Rolling Eyes

Разпраха? Скъсаха? Изпраха? нещо подобно ли Thinking

Свещените срани гащи newsm62 rotfImbo

Сакрални направо Joy Joy Joy

# 478
  • Асеновград
Ох, с тези гащи ме съсипахте. Joy Joy Joy По цял ден се хиля, вкъщи вече си мислят, че нещо не съм наред. На мен пък са ми екстра, меки и широки, плитки са, но за бременни са екстра.  Peace
За утре му се чудя на този термометър  newsm78 Как се монтира външната част, останах с впечатление, че е без кабел? И може би трябва да е на сянка? Ние имаме един обикновен, външен и като го напече слънцето... показва доста над реалната Т. А за образовотелната му функция аз с термометъра обясних какви са тия отрицателни числа в математиката. (Детето е втори клас и само това измислих, на него му беше достатъчно).
Този е с кабел http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53581
Този без кабел  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53681 този показва и дата и ден на седмицата.Май само това е разликата освен кабела.

# 479
Стига бе, Тет! Нещо което се "спира" при пране, означава, че се е свило, станало е по-малко.Ама грешката беше баш на място, още се хиля.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт