Лидл-97-Мразовита

• 76 172
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
To като е тръгнало на тая тема с .... гащите Mr. Green трябваше да е кръстена Лидл-97-Гащена  Laughing Та, да питам и аз, понеже никога не съм си купувала такова нещо точно от там, отговарят ли си номерата?
Труден отговор.На място гледаш, преценяваш, връщаш и сменяш...ако са останали.Едната година S бяха по-големи, на другата М бяха същия размер. newsm78

# 496
Утре никой да не пипа бебешките дрешоляци Naughty Поне в този на Черни връх!

# 497
  • София
Утре никой да не пипа бебешките дрешоляци Naughty Поне в този на Черни връх!
Ще бъда там, но няма и да ги погледна - не ми трябват все още.
Нищо не гарантирам за дебелите дансаджийки - от вратата се мятат на дрехите.
Все едно до сега голи са живяли.
Такива смешни картинки съм наблюдавала, включително и за гащите...

# 498
Ми тогава крадни за мен де!  Simple Smile

# 499
Момичета, имам нужда от малко помощ. Днес в Лидл в Овча купел видях детски ски якета по 33 лв. Бяха страхотни, много ми харесаха, но бяха останали само момичешки. Не знам от кога са, може би от миналата седмица. Как съм ги изпуснала не знам, уж гледам...  ooooh! Направо ще се пукна. Та ако някой види по другите Лидъли останали момчешки, моля да каже. Трябват ми 2 бр, размер 146/152. Предварително благодаря.
Да не са ски якетата? newsm78 Май те бяха по 33лв, но са още от седмицата преди Коледата.

# 500
  • Бургас
Аз забравих да споделя и каква находка открих, ама съм смотана и прекалено съвестна, та не се възползвах... В един от кошовете с нехранителни, ми се мерна в периферното зрение нещо, на което не му е там мястото, като че ли. И тъй като имам склонност да подреждам в магазините (само там, у дома ми минава hahaha) посегнах да го видя - прозрачно найлоново несесерче пълно с детски съкровища - разни чипове от Чипикао, спинъри Спонджбоб от маусландските, картички с Нинджагота разни и какво ли още - здраво натъпкано и грижливо закопчано Flutter Веднага си представих как би откачил от щастие моят дребос, който все си мечтае за такива, ама аз нъл съм лоша и не купувам разни боклуци само и само да се сдобием с екстрата вътре. И имаме един-два чипа и няколко спинъра. Да, ама си представих и някое друго разплакано детенце, дето идва с техните да си ги търси и сърце не ми даде да ги задържа, та ги занесох на една от девойките в магазина. МъжО каза, че съм смотана, защото я отидат да си ги търсят, я не и я уцелят да питат точното момиче, я не, защото тя просто ги бутна на една от касите и туйто Tired Ама аз предпочитам да се надявам, че ще си ги намери детенцето Blush

Сега се сетих и защо ми харесва толкова английския сладкиш с орехи - много ми напомня на един любим сладкиш от детството - Агнеси, чийто блат стои почти такъв като консистенция и вкус... Сега ще трябва да си го приготвям, че лидълския е на свършване Whistling

# 501
  • shumen
Аз утре ще ходя за мокри кърпи и круши май.Онзи ден взех круши,детето яде и му харесаха и пак искало.

# 502
😂😂😂
Шъ ви съ и ни видиши и краставата тема! Crossing Arms

Купих си гащи! И масло си купих - и ирландско и друго! И орехов сладкиш купих! И месо в буркани! И картофени гофрети! И замразени плодове! И контрафиле, и мармалад от портокали, и шоколади и какво ли още не и на касата ми стана лошо, кат ми изгукаха: 63 лева, моля Tired И кат сурках торбата до вкъщи, пак ми беше лошо, че беше сигурно 10 кила! И сега ми е лошо, щото се наядох като змей Blush Един изцяло полуфабрикатен лидълски обяд
Скрит текст:
Всичко от Лидл: картофени гофрети, лучени кръгчета, чери-доматки, ръжено хлебче и джоланче от бурканче. На заден фон - ореховия английски сладкиш и мини-шоколадче Crazy

Замразените плодове съвсем случайно ги мернах паднали и навряни между разни пликове със зарзавати и се учудих, че са смесени: боровинки, манго, кокос, малини, а такива не помня да имаше оферирани. Та веднага ги прибрах, зер съм изкарала късмет Joy
  Картофените гофрети не са лоши, но задължително с някакво сосче, дипче или от сорта е добре да се хапват, че са безсолни и леко сухи така. Аз лично с крема-сирене (лидълско, много ясно!) ги намазах:) Ама стават де.
  И джоланчето в буркан ми хареса, въпреки че съм боднала само 2-3 месца. Но ще го ям със затворени очи, че като му погледна съдържанието на буркана ooooh!
  Ореховият сладкиш наистина е много приятен - като домашно кексче го докарва, без да е сух, с достатъчно орехи и лек маслен крем между трите слоя. А и е намален в момента Wink  Само да знаете, че има хартия от долната му страна, че аз с нея си го рязах и се чудех каква е тази странна коричка hahaha
  И за вездесъщите гащи... ми ще ги връщам най-вероятно Tired Да, приятна тънка материя, мисля и че няма да си личат много под панталон заради липсата на ластици, ама много плитки ми идват за вкуса и много аланкат ми се виждат Rolling Eyes Имам чувството, че след няколко слагания при сядане директно ще се смъкват с дънките - толкова са тънки и нестегнати newsm78 И без това не са ми жизненонеобходими, а само се поддадох на форумската мания, та ги заделих засега с бележката  да поумувам още малко (Пробвала съм единия чифт само, върху клин, без дори да режа найлоновата връвка - да не ме метне някой сега как ще връщам обувани гащи Naughty)

И като стана въпрос за Софтино, много ми липсват едни техни ежедневни превръзки и памучните им тампони за почистване на лице Tired
Joy Joy хахахаха Просто си представих целия де/градивен процес- от зарибяването за продуктите до наяждането като змей!!Аз съм 1:1.А някой беше писал( че не ми излиза цитат тук):"ДА СИ ПАЗИМ ГАЩИТЕ ОТ МИШКИТЕ!!"- няма как да се сдържа да не напиша, че ми замяза на лозунгите от соца.." Да строим живота нов" и по- специално" ( не мога да го сложа в скрит текст) Селянино, изми ли си яйцата?"(кокошите)

# 503
Моите последни покупки са пуешко филе от брошурата (много го харесваме вкъщи) и въпросните гащи  Embarassed Имах нужда, пък и тук имаше доста положителни отзиви, та се заредих. Тънеят малко сякаш и наистина не са много стегнати, но в общи линии стават. Това ще да е търговски трик с уголемените размери. Вдигат ни самочувствието да си мислим, че влизаме в по-малки размери, че да си отпуснем душата и да купуваме хранителните им продукти без свян  Laughing Мислех си този крем за мазане на Пилос от петък дали е вкусен, не сме взимали досега, но май ще пробваме  Thinking

# 504
  • Sofia
Момичета, имам нужда от малко помощ. Днес в Лидл в Овча купел видях детски ски якета по 33 лв. Бяха страхотни, много ми харесаха, но бяха останали само момичешки. Не знам от кога са, може би от миналата седмица. Как съм ги изпуснала не знам, уж гледам...  ooooh! Направо ще се пукна. Та ако някой види по другите Лидъли останали момчешки, моля да каже. Трябват ми 2 бр, размер 146/152. Предварително благодаря.
Да не са ски якетата? newsm78 Май те бяха по 33лв, но са още от седмицата преди Коледата.
Точно де, нали това съм казала - ски якета. Да, намерих каталога - от седмицата между Коледа и Нова година са. Едва ли са останали някъде, но все пак, ако някой види да свирка.

# 505
Ски якета доскоро се мятаха из щендерите. Има шанс да се намерят...

Гащуранки, разходихте ли днес новите г...щи докъм Лидл, м?

Сладкиша Агнес и аз  го помня...с някакви белтъци беше, стоеше жълт отгоре...и орехи имаше.Ммммм chef спомени, споменииии...

# 506
Аз минах вече, взех и едни гащи за всеки случай  Mr. Green

# 507
  • виртуално
Аз минах вече, взех и едни гащи за всеки случай  Mr. Green
мислех да пропусна, но в Лидл Изток дори бяха намалени вече с 30%  Heart Eyes

# 508
Аууу, минах се!
Като разопаковах детските неща, в комплект панталони имаше два различни номера  Mr. Green Ама хич не ми се занимава да връщам.

# 509
Аз минах вече, взех и едни гащи за всеки случай  Mr. Green

Че то има ли останали Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт