Лидл-97-Мразовита

• 76 419
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
  • Beyond the stars
Момичета, подложките за моп другата седмица стават ли за миещ робот? newsm78
Аз се чудех дали ще са добре за парочистачка ..ама явно ще трябва да замеря оригиналните, че едни кърпи последно бях приспособила  Mr. Green

# 721
Свинските шницели не са много хубави. Продават се в тарелки, пише "свински шницел", намират се в хладилните витрини. Купувала съм преди, правих шницели ( начуках с чукче, панирах с брашно, яйце и галета, изпържих), не станаха крехки както с друго месо.  Peace Иначе съм ги пекла във фурната, пак предварително начукани, така бяха по-добре, но не са от сполучливите покупки ( аз много обичам шницели).  Peace
Вземи от контрафилето. Стават супер Heart Eyes

Скрит текст:
Момичета, подложките за моп другата седмица стават ли за миещ робот? newsm78
Да, и аз вече вземам от контрафилето когато искам да правя шницели.  Peace

# 722
И докато не е изтекла гащената тема да спофеля- наложих за сравнение боксерките и бикините. Боксерките са с поне 3 пръста по- широки. А са един размер.
Hugмерси . Днес ще ходя до Лидл и ако е останал някой гащ , възнамерявам да се солидаризирам с вас hahaha. Няма как да пропусна този свЕт и сПран артикул.

# 723
Цитат на: КристалнаK link=topic=960532.msg344
04042#msg34404042 date=1484943149
Кой от кашкавалите им харесвате, ако изобщо има добър?
У дома харесваме дългия калъп на Блудино, който е 750гр по спомен. От година и нещо ядем само от него Peace
И аз все от него вземам. Различните разфасовки са с различен вкус...според мен. Не са еднакви.

# 724
  • Пловдив
Благодаря за съветите за кашкавала Simple Smile ще пробвам първо гоооолемия 750 Simple Smile

# 725
  • Бургас
И аз благодаря за кашкавала.
Ама тоз от 750 ми е ... голям  Embarassed

# 726
Здравейте, някой да е виждал изостанали детски ски ръкавици в магазините в София? В Лидл на Опълченска имаше само ски очила.
Благодаря предварително.

# 727
Маслото за готвене/печене/си е същото като качество
Маслото се оказа чист маргарин-даже си го пише на опаковката.И аз не знам защо го взех.Има олио същата марка-и то може да се ползва за печене и пържене.Разликата е, че това е хидрогенирано и по-вредно, а и като цена е много по-неизгодно.Със сигурност няма да повторя. Tired

# 728
И аз благодаря за кашкавала.
Ама тоз от 750 ми е ... голям  Embarassed
И май са му вдигнали цената...

# 729
  • shumen
Тете,да цената е вдигната.

# 730
В Пловдив виждали ли сте масажни възглавници за врат? Онзи ден търсих на Източен, но намерих само цели седалки..

# 731
Тете,да цената е вдигната.
Да..за 9 и нещо го взех парчето.

При нас имаше ски якета детски..

# 732
  • shumen
Да,аз видях,че е толкова и ми се видя скъпо и се отказах.

# 733
На кг цената е 12 и нещо. Малкитие калъпи идват на 15 и нещо за кг. Другите марки не ме кефят нещо...

# 734
  • WonderLand
Явно е до вкус с кашкавалите, защото на мен специално нито един от там не ми харесва. Имаше един кръгъл пак на Блудино, който харесвах преди - около 300гр за 2,99, но го промениха и сега е един такъв мек, размазва се по ножа. Този от 750гр и същия малка разфасофка ми нагарчат, имат леко пластмасов вкус в устата, а като отхапеш и все едно ядеш нещо гумено - не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт