90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 42 528
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
вълничке, прекрасен празник да имаш, много обич и топлина, много здраве и щастливи хора около теб!

# 691
Вълничка, Честит Рожден Ден! Много щастие, любов, сбъднати мечти, незабравими емоции и многоооо подаръци ти желая! Hug Hug
загрузить картинку

# 692
Морска вълничке честит празник!!!!Да си здрава,много щастлива и весел празник!!!!

Привет,банда Hug Днес времето е чудесно за разходка - свършихме я тази работа,и сега вече готвене и т.н
Много гушки на всички и хубав ден!!!!Страхотни минуси - поздравления!!!! Hug Heart Eyes

# 693
  • София
Вълничка, честит рожден ден! Много здраве, щастие и щипка късмет! Весел празник!  bouquet newsm59 bigdance2

За довечера ще готвя агнешко. Обяда е все още неизвестен.
Поздравления за минусите  Hug

# 694
  • Русе
Вълничке, ЧРД, да си жива, здрава, елеганта, много обичана и щастлива  newsm51 smile3525 чудни почерпки (за мен от втората - че си ми е и ден  bowuu)
Фелин, успех  Hug, но на 10 или на 09 си почнала  Wink май с нас на 09  Hug - групата е сериозна...
Джулс, къде търсиш карфиол, нЪл го издохме преди месец "по жгмъцки"  hahaha
Долчеее, обади се, как сте?
Гени, как е Тантурче?
Деми  Hug
Аз чакам мача на Гришо и си мързелувам със зелено чайче с ванилия  Blush

# 695
  • Бургас
Най-после съм вкъщи на копма, че аман от тия таблети!
Ха, добър ден!
Сватенцееее, да си ми жива и здрава! Много обичана, много глезена и обгрижвана! Желая ти хармония и добри хора около теб! Бъди Пич! Hug Hug Hug newsm51 Two Hearts bdbaloni
Аз след плодов съм - 1 кг. Повечко хапнах вчера - 3 портокала, 2 мандарини, шепа фурми и общо за деня 2 пакета замразени зеленчуци по 450 гр, преди приготвяне.

Днес на обяд - свинско със зелце, а на вечеря ще ходим на кръчма, та да видим.
Мимчо, ще ходим в нашето ресторатнче. Предполагам, че щи имат нещо вкусно, режимно.

Да ви се похваля. Днес изкупих Зара. Нали знаете онези играчки, които се навиват и като се пуснат търчат като улави из стаята. Е, аз бях така, в магазина hahaha Но си купих палто, класическо, дълго, червено - 59 лв Shocked, черни дънки, летен панталон, 2 летни плетени блузки и една за пролетта. Имат голямо намаление и ако човек има намаление може да намери доста добри неща.

Чакам зелетоооо и съм гладнааааааааааааааа smile3514

Поздравления и на останалите за минусите bouquet

Фелини, дааа, време е за среща. ще организираме нещичко Hug

От кога не съм правила карфиол по жгмъцки...я, да се взема в ръце и да се поправя Laughing

# 696
  • Русе
Иринитооуу, частити придубивки! Със здраве и фръц да си го носиш!   Heart Eyes Като цяло, харесвам Зара!  Flutter
Инджи, Миленски, Ничия,  Мимс. Heart Eyes
Деситу, у колко часо е мачот? И ний цяааал ден сме на тенис вълна  Flutter
Защо сме изяли карфиола, ся Ко ша праим....  smile3506

# 697
  • Русе
Джулс, току що почна - дават го по Евроспорт 1

# 698
  • Русе
Джулс, току що почна - дават го по Евроспорт 1

Тъкмо видех.... Heart Eyes

# 699
Супер, голяма банда от Бс се събрахме. Като е хубаво времето някой път може и аз да дойда с вас, че в този сняг и лед с количката ми е трудно да излизам.

Жулс, и тука нЕма. Обиколих 100 магазина и накрая взех замразен.

ЧРД, вълничке! Мн здраве, щастие, късмет!

# 700
  • София
ВЪЛНИЧКЕЕЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Иринитке, честити ти дрешки, радвай им се и със здраве да си ги скъсаш Hug Жисток минус, браво bouquet
Джулка,  Heart Eyes Heart Eyes
Инджито Hug bouquet, хубаво сте се разходили на слънчице. Тук цял ден не се вдигна тая мъгла Crossing Arms
Фелини, добре си се завърнала bouquet
Ничия,  Hug радвам се, че вече сте по - добре Hug
Оставям ви да слогна да се готви едно прясно зеле със свинско, аз утре ще го ям  ooooh! Пия огрооомна чаша зелен чай и залъгвам глада си, нещо все съм гладна #2gunfire

# 701
И мен ме гони глад..
Ама мн ми е гаден този зелен чай, мъчих се, мъчих се да го пия и не става. Карам на мента и един микс.

# 702
  • София
И мен ме гони глад..
Ама мн ми е гаден този зелен чай, мъчих се, мъчих се да го пия и не става. Карам на мента и един микс.

Сиси, Hug пробвай с различни вкусове, но пък не е и задължително да го пиеш. Аз го харесвам  много особенно с мед и прясно мляко, но за диетата така приготвен  не става.

# 703
Юхууу, сега се връщам от маникюр, страшен мраз е вън! cold cold
Ириниткеее, в нашето кръчме все ще има нещо вкусно за теб....що не каза да ти дам картата за оостъпка, че цените са им леле мале... newsm47
Сега отивам най после да поръчвам прословутото стъкло за банята и огледалото.....
ММ сега ми каза че от 20 до 23 ще е във Францияяя, ще имам още една малка черна рокля, оригинал обаче hahaha
Ириниткеее, в понеделник нали сме на телиатели с манатарки и чери домати и рукола в нашето кръчме, ще ги поръчам по раничко, че бавно стават! smile3525

# 704
  • Бургас
Мими, там сме! Party

Общи условия

Активация на акаунт