90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 42 562
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и благодаря за милите и окуражителни думи !
Чела ,чела ,ама ей на първата грешка щеше да е на лице без вас.Благодаря ви. ТОва със смесването на белтъците трябва да си го татуирам на ръката .

Джулс, ЧРД! Здраве,късмет ,любов и сбъднати мечти :

# 76
  • София
Здравейте
Джули, ЧРД, да си здрава обичана и обичаща!
Аз съм зле, дали се разболявам или е умората...
Купона беше до 6 и 30, не съм се снимала не можех да гледам.

Хайде продължавам да реанимирам.

# 77
Здравейте Hug
Жулииииии, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива и обичана!!! Благодаря за чудната почерпка (аз естествено към сладичкото залитнах Mr. Green ) и весел празник! newsm59 party023 Gift bigdance2 ura
Жгмъц, надявам се да пребориш симптомите на настинка! Hug Hug
Миленски, не ти е било лесно с храненето и "пиенето" на малката госпожица #Crazy
Магеса, добре дошла! bouquet
Морска вълничка, знам, че можеше да бъде и още по-лошо- винаги може. Rolling Eyes
Скрит текст:
Не сме и помисляли за старчески дом- няма да стане тази работа....Това е по-лошия вариант от наша гледна точка (нищо, че свеки вкъщи все от нещо е недоволна- ако влезе в старчески дом няма да живее дълго, тя сега си мисли, че никой не я е грижа за нея, представям си, ако я "изоставим" в дом Peace), разбирам да бяхме на другия край на Италия. Но кой кавито и недостатъци да има все пак сме семейство и не ми се струва редно да е в старчески дом като можем да се грижим за нея.
Мими, ще ти стискам палци! bouquet Страхотно ядене си сготвила Heart Eyes На тази салата в Лидъл преди я водена "градинска салата", иначе тук е "валериана" Mr. Green или "сонджино"...сега разбирам, че и фелт и викат...много я обичам! Heart Eyes
Гени, Долченцето е виждала сняг за 2-3 дни само в БГ, беше мъничка тогава- снимах я до едно борче мъничко колкото нея, а сега борчето колко е голямо! Grinning Правихме снежен човек, слагахме му мартеничка Simple Smile - и за 3-4 дни снегът се стопи.... hahaha
Иринита, и аз се притесних вчера за вашия уикенд по палта и парфюми....после стигнах и аз до извода, че поводи за отлагане няма Laughing В краен случай, може само по парфюми, ако ТМ не може да облече палтото Grinning
Курдов, стига с тези грамове, че ме мързи да вадя точилката!!! Hug Laughing Колко вкусно изглежда този булгур със зеленчуци..... Heart Eyes
Ничия, е...било ти е с голяма китка скокливото пиле. Naughty Значи- с едър кокал. Laughing  hahaha Следващия път хапни някое с фин кокал- хем да е по-вкусно. Joy
Сиси, най-накрая разбрах аз кой е Руфъс Embarassed Макар, че подозирах, но като не ви виждах лентичките.... Embarassed Embarassed Хубав минус, след пиене на вода не се мери. Wink
Вики, пийнах тази сутрин и аз едно млечно чайче с 30-40мл мляко - вече 2 дни имам частичен проблем с кончетата, не че ги няма хич, обаче до обяд никакви.... newsm78
Номе, разкошни мишлета! Heart Eyes
Моето вкусно меню днес:
з- е, закуската е изключение Mr. Green , най-гадния банан който съм яла някога! Имаше вкус и консистенция на суров картоф, но малко по-лигав.....и обелките ги белих с белачката за картофи, обелката и плодът бяха едно цяло! Shocked Shocked Shocked И нищо сладко нямаше в този банан, вкус на картоф точно. Crossing Arms и млечно чайче
о- гъби с микс Laughing (вместо ориз сложих боб-зелено адзуки, перлен ечемик, 2 вида ориз, елда и още едно зърнено, добавих и доматен сос, моркови, 2 глави лук, чесън Heart Eyes), зеленото адзуки го добавих и заради кончетата- има 25гр фибри на 100гр., 1 ФПХ от 20 грама- без салата, защото сложих много зеленчуци
в- същото наполовина

# 78
  • Русе
Чета и препрочитам прекрасните ви пожелания....
Каквото и да кажа ще е малко, а хич не моа и да се изразявам, но знам, че го усещате!!!  Hug  Hug  Hug Почувствах се много, много специална!  Blush
Ничия, страхотно си ме заместила!  Heart Eyes
Жгмъции, не се разболявай! Почивай активно, ако можеш, направи си месни или костни бульони, пий ги  с повечко лимон.  Heart Eyes
Магеса, успех! Усещам те аз, че си пич, като всички тук!  Hug

Вечерята ще е като двете последни картинки от почерпката  Whistling, броя на бутилките не знам обаче.  Mr. Green

Мимс, ще се справиш!  Hug

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 17:59 от Juliette14

# 79
  • Targovishte
Рано, рано се явявам на отчет.

Ядох си булгура, стана превъзходен. Дори и Мис Каприз го хареса. НО!!! Направих и грешка на обяд Embarassed  Embarassed Embarassed Тъщата донесе кисело зеле (аз умишлено не сложих тази зима- много го обичам, ама и много плюсове имам). Та жената си сложи - ама накълцано, полято с зехтинец и поръсено с червен пипер. Уж щях само да опитам, но не се усетих кога преполових чинията  Embarassed Embarassed Embarassed Та, утре плюса ми е в кърпа вързан  Cry

Булгура стана супер вкусен, нямам думи. Но и супер не засищащ. По малко от два часа след обяда бях гладен. Сега хапнах малко преди 18. Варя си чай и ще стискам зъби.

ДЖУЛЛЛ  Hug Hug  НАЗДРАВЕ!!!  bouquet

# 80
Здравейте, новата тема щях да я пропусна...търся,търся...

ДЖУЛКА,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,БЪДИ ЩАСТЛИВА!!!

Поздрави на всички  bouquetп

# 81
  • У дома
😂😂😂Долче това не са банани. Готвят се и имат точно вкус на картофи-много ги ядат в африканската кухня. Прилича на зелен банан но е нещо като картоф😂😂😂😂

# 82
  • Оптимист по принуда
😂😂😂Долче това не са банани. Готвят се и имат точно вкус на картофи-много ги ядат в африканската кухня. Прилича на зелен банан но е нещо като картоф😂😂😂😂
Плантейн https://g.co/kgs/Nc6gr4  Mr. Green

Курдов, сготвих и аз такъв булгурец, мммм  Heart Eyes
Мимчо,u can do it!  Hug
ЖгмъциHug

# 83
Гени, Деми,  Shocked Shocked Shocked Гледам и не вярвам на очите си Mr. Green ММ уж е купил банани- тук в големите супермаркети няма плантейн (Деми, така се чете, нали hahaha ), в единственото малко и  добре "заредено" магазинче наблизо е абсурд да са разбрали, че не продават банани, ами нещо друго.... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Пък аз се чудя защо беше такова тръпчиво и странно на вкус- хем прилича на вид на банан, хем вкусът по-скоро на картоф..... ooooh! Значи да ги готвя утре сутрин... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo В такъв случай, плод ли се водят или са за ден варива (предвид сходството им с картофите)? Thinking Mr. Green
Банда, едно котешко клипче Mr. Green Котките са едни от най-странните и смешни създания Grinning:
Скрит текст:

# 84
  • София
И аз си изядох манджичката с пиле, сега си пека овесен хляб за утре на обед и грахче ще хапвам, чудя се да развалям ли режима за едно виртуално наздраве с Джули  newsm78, ама ще пия един зелен чай и ще си представям, че ерментирало Crossing Arms
Лекинка да е вечерта ви!
Магесаbouquetдобре дошла и успех! Пиши си хапването предварително, за да те коригираме.  bouquet bouquet

# 85
Магеса, успех и от мен!

Долче, Руфъс е първородния ми "син", отгледала съм го от 3 дневно мишленце.

Режимна съм днес, утре нямам търпение за пицата.

Жулс, Наздраве! :*

# 86
  • Бургас
Днес неми остава време за вас!
Програмата зА уикенда се промени - вместо по палто и парфюм, съм с касинка и бяла къса пристилка hahahaдемек медицинска сестра  hahaha хапчета,обгрижване.....

За малко да изтърва  ooooh! Джулиеткей, наша ненагледна! Да си много щастлива,много обичана и обичаща! Уважавана и обожавана, здрава,удовлетвофена и....все такъв невероятен шемет! Обичам тъ!! Heart Eyes newsm59

Не мога да пиша повече от този таблет ooooh!
Утре повече bouquet

# 87
  • Sofia
vangobi, предполагам тази вечер ферментиралите напитки са разрешени  Laughing
Иринитке, ще мине и туй...  Hug
Мими, не го ли научи тоз английски  Wink Fingers crossed!
Отчитам днес - ябълката за закуска я изядох в 3 часа сутринта при среднощно събуждане  Embarassed, О - картофи и салата, В - ориз с нахут, много хубав стана, и салата.
Утрешният въглехидратен ми е тегав - на солено карам, ама не ми е окей.
Ааааайде, до скоро  Laughing

# 88
Сиси,
Скрит текст:
сега видях за Хрусанов, мерси, ходила съм и при него на профилактични, сега ходя при Ангелов Hug
Деми thank you! bouquet
Всичко вече назубрих, времената преговорих, с думите и правописа много не бивам, но иначе съм огъън!!!! Добре, че хората турят думите които трябва да сложим в подходящото време в скобки  Simple Smile Ще се справя! Naughty
Лили, види му се края, карам В2 и утре е теста Joy

# 89
  • Sofia
[:
Лили, види му се края, карам В2 и утре е теста Joy
Разбрах, разбрах  WinkПреговори и за есето изразите  Laughing Шашни ги утре - стискам палци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт