90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 42 541
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро банда!  Grinning Laughing
Джулка Честит рожден ден! Всичко от което имаш нужда и за което мечтаеш да ти се получи!  Gift ura

Ирка мерси за кафето!  smile3501 за минуса!  Hug Hug
Магеса добре дошла.  Grinning Hug
Курдов кантара се е бъгнал да знаеш.  Grinning Hug
Миме  smile3501 smile3501
Вангоби взимам си две.  Grinning Hug Hug
Деска обясни на мъж ти, че имаш нужда от малко мозъчна почивка от време на време.  Laughing Grinning Щерката така обяснява защо е в Фейса, а не учи.  hahaha
Сиска бравоооо!  smile3501 Hug Hug
Жгмъц, Деми, Долче, Лия, Генни, Ррррррррр, Ничия, данче и всички други прекрасен и усмихнат ден! Hug Grinning Hug

# 61
  • Русе
Влизам да почерпя, а вие вече сте ми отправили невероятни пожелания, не сте забравили........ Blush
Много, много ви благодаря! Толкова хубави пожелания, заредихте ме прекрасно!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Развълнувах се, супер дървено звуча..... Blush
Слагам почерпката, и като се успокоя пак ще вляза...... Hug  Hug
Скрит текст:

Сис,  Heart Eyes , благодаря, нали си пила вода, нормално да изчезне минуса.  Flutter

# 62
Джулка мерси за почерпката!  Grinning Hug
Забравих менюто.  ooooh!
З - грейпфурт
О - ориз с домати на фурна и зелена салата
В - същото като О, но на половина.

# 63
  • Targovishte
Банда  bouquet Булгурът се получи, поне на вид, сега как ще изчакам един час до обяда  newsm78

ДЖУЛ  Hug Hug Много хубава почерпка  Heart Eyes Сядам на масата до последната картинка  Embarassed

КАТЕ  Hug Hug Ха дано, ама надали  Cry

# 64
  • при моите деца .....
Привет!
За днес приготвих картофи на фурна.....
За обяд ще прибавя и от зеленчуците на фурна, а за вечеря - салата зеле и моркови.
 Juliette14, честит рожден ден!
Да си жива и здрава, много щастлива с нещата, които правиш и хората, които обичаш! 

# 65
  • София
  Джулс,  Heart Eyes Heart Eyes страОтна почерпка bouquet
Менюто ми е:
З. Ябълки
О. Пиле на грил със салата зеле и моркови
В същото с надежда да е наполовина Mr. Green
На всички  Hug
Курдовbouquet много вкусно изглежда bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 11:54 от vangobi

# 66
Джули честит рожден ден  bouquet bouquet bouquet bouquet
Бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща  Hug Hug Hug

Курдов много хубав обяд си направил  chef ммммм вкусно

# 67
Джули ,
Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и успехи!

# 68
Юхуууу, колкото съм гладна....взимам от почерпките.... txtloves
Иначе менюто:
З смути банан
О пълнени чушки с боб и ориз, ФПХ, салата фелт
В пак чушки но наполовина, салата фелт с авокадо

хостинг картинок

загрузить картинку в интернет

Банда, сядам да уча Sick, утре е контролното за сертификата smile3511, този път имам чувството, че няма да се справя, стискайте ми палци newsm17
Деска, на Иринитка на мъжа и за уикенда по парфюм здрави ръце не му трябват.......! newsm62

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 13:25 от mimi.7299

# 69
  • София
Ехаа, как знам кога да вляза в темата  Grinning
Джулс, честит рожден ден! Пожелавам ти от сърце много здраве и любов! Дано всяко твое начинание бъде успешно!  Hug bouquet newsm59
Вчера ви четох на път за в къщи, но не можах да се включа, защото на работа е кошмар до 14-число на месеца  ooooh! .
Жгмъци, с течение на годините по-трудно ми минава като ме ядосва ММ. Тази седмица 3 дни му бях бясна  Laughing . Затова пък 3 дни той се беше заел с домакинската работа в къщи.....да ми помага. Казала съм им и на тримата, че някой петък ще се кача на автобуса и ще отида на мама на гости, да си почина от тях. Laughing
Адорейшън, просто сега не е бил твоя момент. Другият път ще се получат нещата  Hug
За кърменето да ви кажа, че кърмих 1м и половина. Минахме на АМ, през всички възможни марки на пазара. Моята госпожица отказа млякото-кърма, АМ. Не ползваше биберон, не пиеше вода,чай,сок и т.н. до 1г и 6-7 м. не желаеше. Захраних я с картоф на 2м и 3 седмици, с триста зора пиеше по 50мл АМ за деня ooooh!. От раждането до 2м и 3седмици беше качила само 350гр. Рано я захраних, защото нямах избор. На 4м се хранеше перфектно с лъжица, а от момента в който си седна на дупето се хранеше сама  Laughing
Сиси, сина ми проговори чак след 2г и 4м , а малката около годинката вече използваше много думички без да съставя изречения. Всяко дете е различно  Hug
Иринита, страхотно чувство за хумор имате с ТМ  Hug

Имаше и още, но забравих вече  ooooh!. Ще ми простите   Hug

За днес З-портокал, О-леща със салата домати, В-домашна наденица и салата от зеле

Хайде до по-късно  Hug

Дописвам: Мими, сигурна съм че ще успееш. Имаш палчета от мен  Hug

# 70
  • София
Мими,  Hug ама грам не се съмнявам в теб! Успех утре, стискам палци Hug Hug много вкусно си го сготвила, а аз минах на манджичка с пиле домат и  каламата маслини. Импровизации, но вкусни и ще повторя, ама  Курдов яко ми възбуди апетита с булгура bouquet

# 71
Прекрасна Джули, желая ти здраве и любов, късмет и просперитет smile3534

Жгмъци,  bouquet Скоро научих за кончетата нещо, може и да го знаеш: полилактолоза. Било много ефикасно.
Иринитка, приятелко, лошото никога не едва само. Да отминат проблемите и да ги завиете с палтета и парфюми (два са, нали? за всеки по две  Heart Eyes) може и без една ръка  Joy
Долче, тежко ти е, но знай, че от лошото има и по-лошо. Мислили ли сте за старчески дом?

Не ми е в ред клавиатурата и се измъчвам с писането. Но ви чета и преживявам всичко с вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 72
Привет ,банда  Hug Hug
 Джулс ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!Здрава,щастлива и усмихната бъди!Всички твои желания са моите пожелания към теб!!!!

Почерпката е разкошна Hug Heart Eyes
Днес голям фитнес му ударихме - ходихме на вилата да чистим снега - мноооого сняг,сега малко ще отдъхнем  Grinning
Magessa добре дошла Hug - ще се получи,щом си го решила HugЗа яйцата ако са с мляко,не е добре решение - Курдов е обяснил Hug
Мими стискам утре палци - ще се справиш Hug
Аз днес хапвах - З - круши - бяха безвкусни;О - грах с картофи,салата варено цвекло;В - риба на скара и гриловани зеленчуци.Менюто ми е лилаво Joy
Уютна събота ви пожелавам банда Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 20:14 от Indji11

# 73
  • София
Днес другарката се отчете с разкошна почерпка, кафе няма да чакаме, отменям я с нещо, което като го видях, за нашата банда ми се стори създадено Heart Eyes

# 74
Ха хаааа Ничия страхотно е! Мерси на всички за стиснатите палци, утре от 9 до 11 ги стискайте Praynig

Общи условия

Активация на акаунт