90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Мерси за кафето  Hug

Долче да се оправя бързо твоя човек  Hug

И като знам, че от ябълките ми се подува корема що ги ядох в такова количество  ooooh!

А Долчето каза микровълнова и се сетих. Ще си купуваме микровеле за в къщи, но досега никога (не ми се смейте  Embarassed ) не сме имали у дома тквоз нещо. Като марка какво да гледам? Харесах едни на Samsung. Какво ще кажете?

# 616
Номе, ние сме имали 4-5 микровълнови- Уърлпул и Канди като марки. Не се шашкай от бройката- свеки ги "изгърмя" всичките без сегашната. Mr. Green Използваме я за затопляне на храна и мляко, топля вода за чай или какао, размразявала съм няколко пъти замразени храни...Като я използваме само аз и ММ си работи чудесно, Канди е май newsm78 Ако ще ти трябва за по-сериозно готвене, нека се изкаже някой друг. bouquet
Скрит текст:
Относно ММ....това звучи много "успокояващо", нали ooooh! ooooh! ooooh! :
"Тромбофлебитът е едно много болезнено и плашещо заболяване, което без предупреждение може да отнеме живота на човек, ако има нещастието да му се откъсне тромб и да тръгне по кръвта." ......Омръзна ми все да има по нещо което да ми свива сърцето.... #Cussing out

# 617
  • Бургас
No Me
Скрит текст:
Зависи за какво ще я използваш.Ние имаме три Самсунга, в трите къщи по една, но ги използвам единтвено и само за претопляне. Дори ако имам време претоплям на котлон или фурна. Не съм голям привърженик на MW. За готвене пък - в никакъв случай. Преди много години, когато купих първата, LG, беше с всевъзможни екстри, уж да готвя....ами не става така, както при традиционните начини.

# 618
Но ме купуваш тази,която ти хареса на външен вид и цена.Предната,която ползвах беше супер скъпа с намсиколко екстри (на сестра ми),а от 9 години ползвам една -от най евтините беше,но ми е красивичка  Flutter.И с двете просто топля,ако ще правиш и нещо друго,т.е.да готвиш тогава ще има разлика.
Как си живяла без  Shocked,за мен има само едно по-велико постижение на техниката-колата,но на второ място е микровелето  Peace.

# 619
Номе,
Скрит текст:
и аз не съм голям фен на МВ. Претоплям неща които ми е неудобно да претопля на котлона- например 1 порция в чиния, да не цапам други съдове. И за напитки като чай и мляко, че става по-бързо (но ако имах ел. кана щях да ползвам нея).
Мамекс, аз бих сложила пералнята и съдомиялната пред микровълновата в списъка Mr. Green

# 620
  • София
Долче, не се шашкай!  Hug Чудя се на ЛЛ как поставя диагнози и то толкова сертиозни без преглед ?!  #Crazy
А прасковата цъфти в розово  Wink
Скрит текст:

НоМе, аз размразявам в микровелето и топля храна, за това ще ти свърши работа всяка.  Hug

# 621
Долче не се шашкай на това, което четеш в гугъл  Hug  Страшно много хора имат разширени вени.

А за микровълновата - няма да се готви в нея, ще я ползваме за размразяване, бързо затопляне на вода и правене на пуканки  Grinning Grinning А като цена, между 150-200 лева максимум  Peace
Как си живяла без  Shocked,за мен има само едно по-велико постижение на техниката-колата,но на второ място е микровелето  Peace.
Joy Joy Joy нали, да се чудиш  hahaha

# 622
  • У дома
Привет дружина Hug
Браво на всички с минусите Peace
Долче, да се оправяте вече, стига тия болести и проблеми Hug
НИе сме по-добре, ако ви кажа че вече ме е побъркала, няма да ми повярвате, кой беше казал че би стоял цял ден с хлапе (Иринита или Мими), да взема да ви я изпратя hahaha Joy Joy
Сега стои до мен, искала да натиска, оф ще ме побърка това 'шило. Вчера обясни на баща си, че не съм и ккупила "пантофи", т.е. циганските токчета, баща й ме пита защо не й купи пантофи, като му ги показах ме разбра hahaha Joy За лятото искала торта ooooh! Абе луда работа, оффф не се спря да натиска ooooh!
НоМе и аз съм против МВ, НОо за бързо нещо да претоплиш става, аз на дребо нищо не топля вече там, НО от около две години, преди това точно когато беше бебе топлех млякото Embarassed Blush ама моя реотан докато загрее
Ох, ще мина по-късно "молят ми се" да оставям компа и ми е налепила с някакви сткери на риби по цялото лице Crazy

# 623
Момичета, не става въпрос за разширени вени... Sad
Скрит текст:
Кракът, на конкретно място и само единия крак, вените са подути (думи на ММ, но той никога не преувеличава), много го боли, по принцип никога не е имал разширени вени и проблеми от този тип. Обяснил е на лекаря симптомите (лекарят го познава добре, звъннал е на него, защото ЛЛ на ММ е стоматолог и не е много запознат с другите области...). Редактирам: ММ като си свали единия чорап забелязахме, че под палеца изобщо няма кожа, участък голям колкото монета от 1 лев....приблизително... #Crazy Дано да е имало нещо като мазол там, но предвид мега инфекцията през август на другия крак как да не треперя сега и да не се притеснявам...?! Май ще се ходи пак в болницата, ох, много съм шашната... Cry
Гени,  Hug Те хлапетата пред други хора са примерни, иначе и аз съм обмисляла понякога да я пратя за малко при някой Mr. Green Ама пред други хора е много примерна  hahaha

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 14:55 от dolce miele

# 624
  • Оптимист по принуда
Забелязвам, че навсякъде слагат грах и картофи като гарнитура към месото.
Така е, да. Обикновено ползват замразен грах, царевица, бейби морков и задушават в микровеле  Wink и после с малко масълце. Аз това го практикувам с детето и така му 'пробутвам' зеленчуци. Хапва си с удоволствие.
Съжалявам за тм, големи тревоги са това, дано всичко е наред и му мине скоро  Hug
ЖгмъциHug От АБто се чувстваш така.  Peace
Генни, радвам се, че Тантурка е добре  Hug
Ничия, оздравявай  Hug
ИнджиHug

Взимам си от кафето със уханна ...китка  Hug bouquet
Джулке, липсваш  Naughty

НоМе, каквото и да вземеш, хубаво ти е казала Мамекс- гледай цената и да ти е симпатична. Ще я ползваш само за претопляне и понякога размразяване.  Peace

Аз да си кажа каква съм голяма бяла птица. Забравих да си изям карфиола, остана ми във фурната. Не, че не се напуках като попско дЯти на задушница, но все пак се прецаках  #Cussing out. Нищо, довечера ще го уважа.

# 625
  • Русе
Heart Eyes Heart Eyes
Дойдоххххх.......
Имах малко задачки, та шушито я гледа баба й, ей ся и заспа, та влизам тук....  Flutter

жгмъци  Heart Eyes мерси, че си ме заместила.  Hug  Бас ловя, че 2 кила минимум са вода.  Wink

Долче, охх, треовгите покрай здарвето, на кого и да било, са лоша работа. Какво значи я няма кожата??  Shocked Прилича на спукано от мехур сигурно, щот едва ли виждаш мускула(месцето) му. Мда, флебитът е кофти. Диабета усложнява работата. Стискам палци и с емоля, дано не се стига до лоши неща!!!  Hug Hug  Praynig

Джулкееей, де си??? Кофииии Praynig
Heart Eyes Heart Eyes

Микровълновата я ползвам за затопляне на манджички основно, рядко за размразяване. За готвене Ич, тоест никога.  Flutter

Утивам да си прая кофи, ама без кофеин, и ша го пушна, цункам ва!  Heart Eyes Heart Eyes

# 626
Взимам си от безалкохолното  hahaha кафенце.  Joy
Жулиетке, а ти що тъй ни остави днес без следобедно кайве?  Mr. Green
Слагам чаец, че нали сме плдовозеленчуковобилкови днес.  Grinning Hug

Долче да се оправя бързо ТМ Hug Hug
НоМе микровелето си го харесай на цена, големина и цвят. Щом няма да готвиш с нея другото не е важно.  Hug Hug Grinning
Отивам да си изпия моя чай с цигарка, преди следващата порция помело.  Grinning Hug Hug

# 627
Джули не ни оставяй за толкова дълго самички  Confused Липсваше. Сега трябва да ни почерпиш с нещо режимно  Hug

Вики грабвам това парче диня  Heart Eyes

Благодаря за съветите за микровелето. Ще го избирам по цена и красота значи  Peace

И да се оплача, че не спря да ме боли корема  Sad Няма да ям ябълки  ooooh!

# 628
Жгмъц Hug благодаря за чудното кафенце - искааам пролет Mr. Green
Вики и чайче пийнах и аз Hug
Долче  Hugстискам палци за ТМ - отидете на преглед, колкото и да го познава този лекар, по телефона да поставя диагноза newsm78
Да кажа и аз - Деси  Hug също беше споделила, че ядковите крекери много засищат - да, така е newsm10 и са вкусни Grinning
НоМе  Hugводещото наистина трябва да ти хареса МВ и да е на сносна цена - и аз не готвя, а го ползвам само за топлене и размразяване.Ползвам LG от 13 години.
Джулке липсваше Hug Heart Eyes

# 629
  • Пловдив
NoMe,
Скрит текст:
аз бих те посъветвала все пак да избереш микровълнова, която не е с бяло покритие отвътре. Купихме две различни за бабата на мъжа ми и за моята. И двете започнаха да се люпят малко след изтичане на гаранцията. Попадаха парченца от покритието в храната. Много неприятно.  Crossing Arms А не бяха най-евтините. Слагам снимка, че не знам дали обясних добре.

Ние си купихме такава: , защото стерилизаторът за бебешки шишета не се побираше в старата. Отвътре изглежда като тази:
Доволна съм. Ползваме я вече две години. Основно топля вода за чай или пък претоплям по една порция, ако храната е изстинала. По всяка вероятност е била в същия ценови диапазон, защото повече пари ми се виждат като обир.

И като каза пуканки  Crazy... Много ми се ядат, но като тези, които баба ми правеше.  Heart Eyes Имаше специална тенджерка за целта и пуканките ставаха великолепни само със съвсем малко олио и след това сол.  Crazy Не харесвам тези от пакетите, много са мазни, а и само "полезни" неща има в тях.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт