Ревността?

• 13 578
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Нещо им хлопа на жени, които искат да имат връзка и обичат мъж, който многократно заявява, че обича от години друга.

# 76
Не че им хлопа, а си въобразяват, че понеже са по-специални, ще го накарат да забрави другата, което не се случва. Същият тип жени си запушват ушите, когато мъжът каже още в началото, че не може само с една жена, постоянно има връзки и тяхното приключение ще бъде кратко, а после плачат от обида, че не са успели да го накарат да ги обикне искрено и вярно и той е постъпил, точно както си е казал в началото. Мда, глупачки, наивници по-скоро.
Имам една близка, която казва "хареса ли ми някой мъж, 100% ще се окаже женкар".

# 77
Не че им хлопа, а си въобразяват, че понеже са по-специални, ще го накарат да забрави другата, което не се случва. Същият тип жени си запушват ушите, когато мъжът каже още в началото, че не може само с една жена, постоянно има връзки и тяхното приключение ще бъде кратко, а после плачат от обида, че не са успели да го накарат да ги обикне искрено и вярно и той е постъпил, точно както си е казал в началото. Мда, глупачки, наивници по-скоро.
Имам една близка, която казва "хареса ли ми някой мъж, 100% ще се окаже женкар".

Или пък такива жени имат някакви емоционални дефицити и проблеми от детството щом си падат по такива мъже  newsm78
Може би не им е обръщано  внимание от страна на тати и сега си падат по подобни екземпляри.

# 78
Не че им хлопа, а си въобразяват.....

Имам позната, дето се хващаше все за късата клечка.  Ако направя анализ на типа мъже, които харесваше-  едно и също. 
Сега за късмет "обърка" модела и нещата се получиха Heart Eyes

# 79
Или пък такива жени имат някакви емоционални дефицити и проблеми от детството щом си падат по такива мъже  newsm78
Може би не им е обръщано  внимание от страна на тати и сега си падат по подобни екземпляри.

Е, не знам, тук психолозите биха се изказали по-подходящо. Все се сещам за Лариса от "Жесток романс", макар че обикновените ебливци нямат обаянието на Паратов, че да си заслужават сълзите и страданието.

# 80
Точно си формулирала проблема: "Искрено се надявам да я запазя, но просто не успявам да се преборя с лъжите които изтърпях... " Миналото не трябва да има значение за вашата връзка. Затова е минало. Да, не се забравя, но от единствено значение в момента сте ТИ и ТОЙ и вашите взаимоотношения. И понеже ги усещаш променени и в нов етап и ако му вярваш, не трови любовта ви със съмнения и ревност. Миналото няма значение към вашето общо настояще. Бъдете щастливи, защото сте се открили и гледайте само напред към вашето общо бъдеще! Успех!

# 81
Здравейте отново..пак съм аз и пак съм луднала...Каза ми, че преди 2-3 месеца е правил нещо сам...попитах го за кого и за какво си мислеше...Каза ми, че не знае и че не помни...Каза ми, че това е било в началото на връзката ни..тоест на първия, втория месец.. Един вид луда ли съм да си мисля, че е мислил за мен...Поне така го разбрах...Беше ми го казал преди един месец някъде..просто сега реших да го попитам...и отговора ме побърка и обърка още повече..С две думи не знае за кого и какво си е мислил...толкова съм отчаяна..и лошото е, че не мога да кажа стоп дотук..или край, точка...Толкова трудна и побъркваща ситуация...Вината е в мен..вината ми е, че за пореден път допуснах да се влюбя в него..а на него явно целта му е да ме довърши и разбие на парчета....

# 82
  • Бургас
Прекалено се вманиачаваш в някои неща.
Какво значение има дали е мислил за теб? Може да е мислил за някоя кака от телевизията. И?

До кога ще издържиш така? Даваш си сметка, че това ти влияе на нервите и здравето, нали?

# 83
Здравейте отново..пак съм аз и пак съм луднала...Каза ми, че преди 2-3 месеца е правил нещо сам...попитах го за кого и за какво си мислеше...Каза ми, че не знае и че не помни...Каза ми, че това е било в началото на връзката ни..тоест на първия, втория месец.. Един вид луда ли съм да си мисля, че е мислил за мен...Поне така го разбрах...Беше ми го казал преди един месец някъде..просто сега реших да го попитам...и отговора ме побърка и обърка още повече..С две думи не знае за кого и какво си е мислил...толкова съм отчаяна..и лошото е, че не мога да кажа стоп дотук..или край, точка...Толкова трудна и побъркваща ситуация...Вината е в мен..вината ми е, че за пореден път допуснах да се влюбя в него..а на него явно целта му е да ме довърши и разбие на парчета....

Ма ти още ли си с този?  Joy
Кажи какво искаш да ти кажа и ще ти го кажа.
Защото се изписаха доста неща.

Ама не разбрах какво е правил сам  newsm78 Маструбирал ли е?

# 84
Ами не,не е мислил за кака от телевизията...Не е такъв..Ако беше мислил за кака,щеше да каже, че е гледал нещо...вманиачавам се, защоти имам куп поводи...няма да издържа дълго, но явно издържам..не знам дойога, обаче..

# 85
На въпроса ти дали си луда вече знам.
Да, луда си.

Човек като се самозадоволява може да си мисли каквото си иска. Сметка и затова ли ще държиш?   ooooh!

Иначе те съветвам да му върнеш жестовете.
Следващия път като правите секс кажи по някое време вместо неговото име, името на бившия.
Прави го по-често.  Sunglasses

# 86
  • Бургас
Стана ми мъчно за теб. Защо се наказваш така?
Няма бъдеще тази връзка щом му нямаш доверие.  Събери сили и си тръгни, тъгувай известно време, после се изправи и продължи напред.
Погрижи се за себе си, животът не е свършил.

# 87
авторката, а ти, когато се самозадоволяваш, за кой/и мислиш?
само внимавай да не кажеш, че все твоя си представяш, защото няма да ти повярвам  Crossing Arms

# 88
  • София
Защо не се спреш?
Няма мъж, който да мастурбира, представяйки си приятелката си или жена си.
Че и да помни 3 месеца след това, за коя си е мислил.
Имаш прекалено много свободно време, но и проблем имаш- това твоето не е любов, а истерия и никой нормален мъж не бива да остава в близост до теб, докато не си събереш парчетата и не си оформиш някаква цялост.

# 89
Да ти имах трудната ситуация, нЕмам думи просто. Дано никога не разбереш какво е трудна ситуация. Възрастни хора си държат сметка за мастурбация 😨

Общи условия

Активация на акаунт