Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност и кога трябва да се притеснявам от тях?
Какви са причините за прищипан нерв в кръста по време на бременност?
Какви са препоръките за лечение на гъбични инфекции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и кога трябва да се притеснявам от тях?
-
Какви са причините за прищипан нерв в кръста по време на бременност?
-
Какви са препоръките за лечение на гъбични инфекции по време на бременност?
-
Какви предпазни мерки трябва да се предприемат при усещане на депресия по време на бременност?
-
Какви са кондиломите и как се лекуват?

и беше
. След два дни бяхме на преглед, вече бях в 6 г.с.
. Друг е въпросът, че все имах едни съмнения...
. Може би, ще се наложи да го вземем на втората фетална морфология, защото е в събота и няма да има на кой да го оставим. Аз го бях взела на един от първите ми прегледи, но тогава се виждаше само точка. Да ви кажа, малко да се посмеете, доктора, като приключи с прегледа и моя син му вика: "Сега и аз искам", а доктора му отговори: "Нищо не губиш мойто момче, то само за жени е тая работа". Паднах от смях в кабинета 
От снощи почнаха едни болки и се притесних, но сега като знам какво е съм по-спокойна. Според вас може ли с нещо да навредя на бебчо в мойто положение.