The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 730
  • 474
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Аз по-скоро ви чета, но днес гледах еп.13 и.....чакам коментарите ви  Crazy доста луда серия
и за феновете.....има много от Кай Heart Eyes Mr. Green

# 121
Аз по-скоро ви чета, но днес гледах еп.13 и.....чакам коментарите ви  Crazy доста луда серия
и за феновете.....има много от Кай Heart Eyes Mr. Green

И не само от Кай!  Blush
Почна да става интересно и да се повишава напрежението към края!! Ще видим до къде ще го докарат!!!

# 122
Тъкмо ще ни стане пак интересно и то ще свърши. Mr. Green

# 123
Щом има много Кай ще гледам само сцените с него, нищо не може да предизвика интереса ми вече.

# 124
Щом има много Кай ще гледам само сцените с него, нищо не може да предизвика интереса ми вече.

Съвет, изгледай и други сцени. Мисля, че има какво да ти предизвика интерес!

# 125
Не ща да ги гледам другите тъпанари, особено оня плужек Стефан.

# 126
  • В две мънички очи...
А Стефан стана ли човек?

# 127
  • КиТ
Да и все искат да го убиват Crossing Arms

# 128
  • Вестерос
 ooooh! ooooh! ooooh! добре, че не съм гледала 3 серии, как стана човек

# 129
Не ща да ги гледам другите тъпанари, особено оня плужек Стефан.

А Енцо не искаш ли?

# 130
Искам как, но няма. hahaha
Няма да  го изтрая Стефан като човек и постоянно искали да го трепят, не, мерси. Naughty

# 131
Искам как, но няма. hahaha
Няма да  го изтрая Стефан като човек и постоянно искали да го трепят, не, мерси. Naughty

Как по-заобиколно да ти кажа, че и Енцо го има в епизода!  hahaha И то не като спомен! И има доста надежди за връщането му, като гледам как го развиват този сюжет!
Не исках да ти разказвам, ама избор не ми остави! Grinning

# 132
Видях. Mr. Green
Превъртях го преди малко, толкова да ме дразни Стефан и цялата мелодрама покрай него.
Кай, Ензо.... Heart Eyes

# 133
Видях. Mr. Green
Превъртях го преди малко, толкова да ме дразни Стефан и цялата мелодрама покрай него.
Кай, Ензо.... Heart Eyes

Алелуя!!!  Joy Joy Joy
Кай е такъв бонбон. Оживял човека и какво да прави - хоп в Туитър!  Laughing Така де, няма да си губи времето с глупости.
Обаче Енцооо, ахххх Енцооо! Като каже ЛЮБОВ и ми омекват коленете. Е бива ли да е толкова готин.
Така ми действаше преди Деймън, ама сега много сух и обикновен ми е вече. Обаче Енцооо!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 134
  • Buffyworld
Момичета, 13 епизод ли ще е последен ? Или аз не съм разбрала ?  newsm78

Аз гледах до 12 - ти епизод, точно завърши, когато се появи Кай. Все си мисля, че ще трябва да има няколко епизода поне  преди края, за да могат да навържат всичко и да събудят Елена.

А за Стефан - все ми е тая. И като вампир , и като човек , все ми е неприятен...

Общи условия

Активация на акаунт