Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 498
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Заемат ми цяла тераса-дребни, средни, по-едри. Наредени са по видове. Всички са вкусни.
Ама много бе! Затова се бъзикам!  Joy

# 811
  • На брега на реката
Зависи от психичните отклонения. Аз лично предпочита да ги ям.
Най-после приключихме с освежителния ремонт. Голяма мъка беше, а и ММ, нали си е отвейник, обърка боите и се наложи 2 от стените да ги боядисваме 4, вместо 2 пъти, ама така е , като се доверяваш на мъж. #2gunfire
За утре остана само да пусна няколко перални, сушилни, да изгладя и да сготвя, лесна работа. Сипвам си едни вино, краката на масата и релакс.

# 812
  • София
Няма проблем. Аз купувам,малкия ги обича много/Вчера яде леща с ябълки. Joy
Имам един кориандър пресен какво му подхожда?Без месо да е.

# 813
  • Sofia
...Гена, ушета ли или още да не те заговарям  hahaha ....., а аз ще вечерям тънко нарязано мезе с чаша розе! Ще пия тая вечер алкохол, пък ако ще да се разчуе!
ей туй е приказка на място...ам'че тъй кажете,че сме се събрали да пием...не да шетаме,готвим и т.н.  Mr. Green.И от мен наздраве с чаша-две совиньон  блан и разни мезелъци край него  Crazy. ММ е на карти, младежът е сложил наушниците и е потънал в дебрите на накаква игра с другарите си. Наядени,изкъпани,къде ошетано-къде не...тъмно е вече ,няма кой да гледа  Whistling.
МарияТ не съм те виждала булка...и не само...Давай пак  Praynig.
Моите сватбени снимки са УНИКАЛНИ  hahaha.Фотографът в последния момент се обади,че е катастрофирал и не може да дойде  Shocked.Та,имаме аматьорски снимки,направени от гостите, както и снимки от видеото.Трябва да се надписваме кой кой е  hahaha.Обаче аз изкарах олимпийското спокойствие,'ич не ми дремеше,толкова забавно ми беше  bowuu. Е,после му ударих един рев, ама подир дъжд-качулка беше  hahaha.

# 814
  • На брега на реката
Подсети ме за големия ми син, когато беше на 2 годинки с едната ръка топи лютика с чесън, а в другата държи ябълка и си похапва и от едното и от другото. Joy

# 815
  • на Мелмак
Уникален  Hug
Моят като беше на годинка и аз готвех, винаги си взимаше точно чесън и си го хапваше, яде , сълзи му текат и се смее.
Сега, разбира се не е така.
Имам още 3 дни работни и после ще почина малко  Grinning
ММ е загледал почивки в Тайланд, но нещо не мога да нагодя ваканция, полети иска ми се по-дълго време там  Crazy

# 816
  • Варна
ГеНа, като видях "надписване на снимки" и се сетих, че на майка ми и баща ми всички снимки съм ги надписала с флумастер-кой кой е.  Малка съм била и глупава. Директно върху снимките-примерно "чичо Иван", "баба Василка" и т. н. Ей така са нарисувани!
Детето като беше бебе, всеки месец вадех хартиени снимки от фотоапарата. Лентите-кодак. 2001-и малко след това.
И по някое време хартиените снимки спряха. Нямаме такива напоследък. Ако се прецака уреда-може и да е край за някои снимки.
Сега са на флашки, по компютрите и телефоните.
Как ги съхранявате?

Ох, сватбата ми е на видеокасета.

# 817
  • София
Ние на харддиск сме ги сложили.Замина ми един телефон и съответно снимки ,клипове.

# 818
Къдей Лиляна newsm78 Намерих ви на 55 стр

# 819
  • Sofia
Сандев, не внимаваш  Thinking.Темите са пак седмични, без значение от броя страници  Peace.Демек не се пуска нова тема, след 50-та страница.
Като ще шетам, много пиша  hahaha

# 820
  • Варна
Не си извинен!
Който търси, намира! Разбирам да се объркаш в първите дни, ама 55 стр.-умишлено не си влизал.

# 821
  • София
Недопустимо значи бате  hahaha

# 822
  • Пловдив
Сега са на флашки, по компютрите и телефоните.
Как ги съхранявате?
Имаме външен хард, който е изключен и прибран в кутия, включваме го да качим/свалим снимки и клипове. Има ги на моя компютър и на лаптопа на мъжа. От време на време сваляме и от телефоните и качваме по останалите места. Ако сега се гътне някой телефон ще заминат 200-300 снимки - не е много.

# 823
Имам един кориандър пресен какво му подхожда?Без месо да е.
1.сварен нахут и краставица
2. авокадо, лук, люта чушка
2. домати, лук, люта чушка и начос, и кашкавал разтопен отгоре

# 824
  • София
Супер много благодаря.Утре с авокадо за закуска значи. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт