Боледуване на децата ни - тема 48

• 41 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Да, възможно е да е от хилядите лекарства, които давам (не се сетих  Embarassed). И да - не се храни никак добре. Още не съм дала Нурофен, но и тя не се е оплакала от болка в ушите и температурата е мижава  - 37.3. Иначе съм го нагласила при лекарствата, които давам - да ми е под ръка.

Няколко лекари са ми казвали, че Нурофенът дразни стомаха и затова ми препоръчват при болка или Т да давам Панадол.

# 256
Дани, как е кракът? аз си смених обувките, минах на едни апрески и въобще не ми пука как изглеждам. не мога повече да се търкалям по улиците с елегантните си токове  Mr. Green мм днес ми вика “е, хубава работа, отдолу с костюм и чорапогащник, отгоре с лапите на йети“. викам му “добре, йети няма да ти пусне довечера“. аааа, ще ми говори той, аз втори път счупен крак не ща!
VSD, при дъщеря ми са се случвали някои прояви - усукване и дъвкане на коса, на дрехи. консултирах се с психолога в дг. отшумява с търпение и говорене. ако до месец-два не отшуми или се засили, тогава вече може да се насочиш към психолог за работа с детето. детето е голямо - предложи му дъвка, обясни му, че тези неща , които дъвче са мръсни, могат да го разболеят, че само бебетата дъвчат, защото не знаят, че в устата слагаме само храна и напитки, но той е голямо и разумно момче и знае това и т.н. не му се карайте, защото може да се засили.

# 257
При моя се случва да давам нурофен на гладно Tired Не му се яде, аз не насилвам...то и да насилвам, полза няма..
VSD , аз ги редувам двете - нурофен с панадол, та няма как да се избегне нурофена.

# 258
  • София
При продължителна и висока температура и аз ги редувам. А на гладно съм давала лекарства много много пъти. Гледам след това да хапне, но я се случи, я не. До сега не се е оплакала да ѝ дразнят стоомаха.

# 259
Моят син повръща и от слузта при задна хрема. А като е с Т обикновено не се храни, т.е. редовно давам лекарства на гладно.

# 260
  • София - Варна
О, и моят повръща при всяко боледуване от половин година насам. Само че той започва да се дави нещо, да кашля от гърлото и от страх май, събужда се с рев обикновено, когато се разболява. Явно му е кофти на носоглътката от болка в гърлото и хрема, започва да реве много, оттам да кашля, дави се, и повръща, но малко. Това се случва еднократно, когато започва да се разболява. Първия път като се случи, помислих, че е стомашен вирус.

Аз си давам лекарства на гладно, все пак той не яде... Нямам много избор.

Бебето едва днес почти няма разстройство, но акото продъжлава да е зелено. Зъби ли са, какво са, не знам. Все още давам само хумана.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 20:51 от afrikancho

# 261
Зелено е акото когато храната преминава прекалено бързо през чревният тракт.
Да не е алергия? newsm78

# 262
  • София - Варна
Не знам. Ще я водя при педи по-натам, февруари, да минат студовете. И може и на гастро.
Досега не е акала в тия нюанси.

# 263
Едно време беше симптом за АБКМ...зеления цвят. Дано при вас е нещо моментно и отмине Hug

# 264
  • shumen
Благодаря,момичета,че ме мислите.
Силве,и аз май трябва да си купя нови апрески,че тези се пързалят и не знам вече за кой път падам.Аз счупен крак нямам,но боли още доста и сутринта малко зор станах за работа.Май ще се окаже изкълчено при мен.
Моме,да така ми казаха още снощи и го направих,но пак боли.
Африканчо,дано не е нещо сериозно това зелено ако при Вас.
И аз давам лекарства на гладно,но за сега не сме имали проблем.Само с АБ не става да е на гладно,че дразнят.

# 265
Привет и от нас.
Ходихме вчера пак до 1дкк, защото тая температура си се вдига вечер и си стои. Бяхме при доктор Славейкова. Възхитена съм от нея в момента, дано си запазя отношението и към края на лечението.
Инфекцията е тръгнала към ушичките,направил и е ларингит и трахеит.
Изписа антибиотик Аугоментин, както и инхлации с пулмикорт.
Още след първите две инхалации на детето му поолекна видимо, хапна живна, после тръгна да ни целува всички наред. Беше много миличък и много ми стана жал за него, лекарката обесни, че сигурно го боли и затова допълнително е мн раздразнителен.

# 266
Момичета ,бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Моята повърна снощи в 22 ч ,после повръщаше до 3 часа.

Моля ви кажете какво да кажа на баба й да вземе от аптеката да не се обезводни преди да идем на лекар ?

# 267
Лисичка децата са вече големи и няма как да се обезводнят. Трябва да повръща 3-4 дни нонстоп.
Иначе е хубаво Вомитусхил на капки да вземе. Спират бързо повръщането. А солите за обезводняване мисля, че се казваха Хидрасек.

# 268
Хидратин алфа, но моят не ги пие, че са му солени. Така ги и хвърлям и спрях да купувам. Предлагам вместо тях спрайт Sunglasses

Ясмина, вече имате диагноза, дано бързо се оправи дечко Peace

# 269
Благодаря ви,взехме Вомитусхийл-а  и Вомакур.

Общи условия

Активация на акаунт