"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 069
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Gotham City
Някой питаше - 46 епизод се връща Митака Peace

# 76
На корицата коя е между Марина и Стефания  newsm78

Снощи мислех, че ще сгаджат на Боби сестра му с този новия свестен тип дето му търсеха гадже.

Последно един въпрос, проспунах някакви серии преди известно време - между Оги и Габи имаше ли нещо? newsm78

# 77

Гримьорката на сериала била.  Grinning
Марина ми прилича на Жокера на тази снимка  Joy , от вчера мислих да ви го споделя  Laughing

# 78
Стела и Пастора  Joy Joy

# 79
Бе ние се смеем, но те сектите не одобряват съжителството без брак, та нищо чудно да се оженят Стела и Пастора, та да не живеят в грях Simple Smile

# 80
  • София

Гримьорката на сериала била.  Grinning
Марина ми прилича на Жокера на тази снимка  Joy , от вчера мислих да ви го споделя  Laughing
Доста е страховита Mr. Green

# 81
  • somewhere near the sea
Бе ние се смеем, но те сектите не одобряват съжителството без брак, та нищо чудно да се оженят Стела и Пастора, та да не живеят в грях Simple Smile
Има секти, в които се толерира полигамията. Тоя пастор на такъв ми прилича. Пък и момичето, което се беше откачило от сектата нали това разказваше на Дани- как пасторът искал да спи с всички момичета. Той затова ги събира по-младички.

# 82
София като въртеше хостела,поне имаше клиентела,а сега Драго като е там само той и Марио "лющят" едни и същи мацки там luvbedАйде пастора и той гледа да бодне Стелето hahahaТая сестрата на Боби да вземе и тя да намери някой скоро,че в тая развратна къща само тя като кукувица дреме там

# 83
  • Gotham City
Коко е рядко противен с този потник и увиснали цици

# 84
Някой питаше - 46 епизод се връща Митака Peace
А кога си е тръгвал?  Rolling Eyes

Обичам майка му! Страшна е тази жена  hahaha

П.П. Предпочитам нейния сос  Mr. Green

# 85
Леля Мария: Свършихте ли с перверзиите?  Mr. Green Joy

# 86
Ох, да се разрешава случая със Стела, че вече ми е гнусно да гледам този дърт перверзник.
 Sick
Даню е с много нелепа фризура, а  неговата с тази тунингована уста е като заек.

# 87
Ох, да се разрешава случая със Стела, че вече ми е гнусно да гледам този дърт перверзник.
 Sick
Мислех, че ще се освести като й налети, но явно и това й е малко  Crazy
Но пък него много добре са го подбрали  Mr. Green

# 88
Майката на Митко, в началото ми беше забавна, но последните две серии ми е непоносима. Ужасно мрънкало...бррр.

Вчера по-късно включих да гледам серията, но нима пастора вече е налетял на Стела?
Мислех, че ще се освести като й налети, но явно и това й е малко  Crazy
...

# 89

Общи условия

Активация на акаунт