"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 028
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
То пък всеки, който види Стела и се влюбва в нея. Ееее, а стига, никой не е чак толкова универсален. А иначе, тя има хубаво лице, много яки очи, но с това телце, не знам, направо ми е уродливо. Като че ли някой ѝ е закачил главата върху тяло на 12 годишно момиченце.
Да,много точно го написа.И на всичко отгоре,като някакъв секс символ я представят едва ли не.

# 631
И аз се чудя, нищо не му се разбираше пак.

# 632
# 633
  • Sofia
   Снимката не се вижда...

# 634
   Снимката не се вижда...

В група е,явно това е причината  Simple Smile

# 635
  • Sofia
   По принцип, ако я сложиш директно в темата, а не като линк, ще се вижда. Peace

# 636
  • София
Много ме кефеха сериите с майката на Митко. Малко рзнообразиха простотиите на Коки. А и Марио си получи заслуженото.
Не може да се отрече добрия подбор на непрофесионалните артисти за ролите в сериала.

# 637

Не може да се отрече добрия подбор на непрофесионалните артисти за ролите в сериала.

Може, може..... Whistling

# 638
   Симона е едно разглезено детенце. Въобще как изкара изпита след като едва изкара училище и не учеше изобщо за изпита. Но всичко става като на филм. По този начин показват на света, какво е българското образование и колко лесно се влиза в университет. Само как шантажира родителите си за пари...Ужас. Как се разкрещя на Асен! Ако бях на Асен, нямаше въобще да се занимавам с такава лигла.

За момента харесвам образа на Стела. Но между шефа и нея ще има интимност със сигурност. В този сериал всичко се завъртва около секса.

# 639
"София - Ден и Нощ" го гледам понякога, когато имам време за убиване. Обаче добре са усетили духа на младежите, всичко се върти около любовта.  Grinning

# 640
   Симона е едно разглезено детенце. Въобще как изкара изпита след като едва изкара училище и не учеше изобщо за изпита. Но всичко става като на филм. По този начин показват на света, какво е българското образование и колко лесно се влиза в университет. Само как шантажира родителите си за пари...Ужас. Как се разкрещя на Асен! Ако бях на Асен, нямаше въобще да се занимавам с такава лигла 
На света? Мислиш ли, че цял свят гледа "София Ден и Нощ"?  newsm78
Не знам, пристрастна съм, защото харесвам Симона, тя ми е любимия персонаж. Опитвам се да не се обаждам, когато я плюете, защото уважавам правото на мнение на всеки, но чак пък да е шантажирала родителите си за пари... Иска си момичето, като всеки нормален тийнейджър. И аз така правех, дай тате за шестицата, дай мамо за добро поведение Simple Smile Какво ненормално и грозно виждате в това да искаш пари от родителите си, не знам. Сега, ако тук има хора, приучени от шести клас сами да си изкарват прехраната, познали отрано житейските несгоди и недоимъка, моля да ме извините. Но хайде, ако не спадате към тази категория, да престанете да се дивите и възмущавате, че едно 18 годишно момиче, или студенти втори курс са на издръжката на родителите си.
А това с взимането на изпита беше тъпо. Всички знаем, че не става така, на лурсове и подготовки се тръгва още от началото на 12 клас, но явно за нуждите на сценария Симона трябва да стане студентка.
Друго ми е странно. Тя сега си научи резултата, предстои и още един изпит, а Коко вече надяна зимното яке, Стела и тя се е опаковала с някаква пухенка, Михаела с ботуши беше. Абе, аджеба, в кой сезон сте бе, хора??

# 641
Всички знаем, че не става така, на лурсове и подготовки се тръгва още от началото на 12 клас
Какви лурсове и подготовки?! ooooh! Взимането на изпита си беше чиста проба измама #Cussing out

# 642
Времето в серияла и аз не го схващам.

Онзи ден, в четвъртък мисля, че аз в петък не гледах... Коки излезе сутринта да се види с онова момиче, не почня как се казваше. Отиде в магазина, прибра се чак вечерта посърнал в квартирата. Някак сценария предполагаше, че трябва веднага да се е прибрал. Пък и с Митко нещо имаше, ама сега не мога да се сетя. Някак това сутрин, вечер, обяд, малко са размити понятията.

# 643
  • София
За вземането на изпита на Симона, няма какво да се чудим. В някоя от предните серии , Асен и даде задачите, които ще бъдат на изпита, каза че ги взел от някой...

# 644
Останаха ли в този филм хора, които не са правил секс заено? Това ли е действителността в София? Безразборен секс и алкохол. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт